Dexter

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Indigo napísal:
ved 5 seria je oznamena..
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

R1k1nko podla mna to mu Dexter pokazil, pretoze vedel o tom mustangu a aj o autoservise kde ho mal ..
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Spojler@
Dexter isiel rovno do servisu, tam odmontoval suciastku a nasadol do auta... nic komplikovane,,,s ritou to nebola ani samovrazda, nemala na to dovod. Urcite to bol Trinity, s tym dietatom to bola podla mna len nahoda...

Alebo ma to teraz napadlo. Ked bol Trinuty uz Debry, asi odtial mal adresu dextrovho domu a pritom ako hladal adresu tak nasiel aj dokument v ktorom sa pise o smrti dextrovej matky, o tom vsetkom ze sa narodil v krvy...
GnK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GnK »

sice nexapem naco lezu do topicu ludia co nevideli este aktualnu cast ale tak no nex dakdo neplace..:?
jasny dokaz tam nieje, iba naznaky, napriklad trinytiho usmev pri spomenuti dexovej rodiny, ale aj tak je to na sposob trintyho vrazd (vana) akurat to decko no, scenaristi to nexali na divaka nex uvazi ci to bol trinity alebo nahoda, podla mna to tam dali len tak a ani scenaristi to nemali nejak premyslene.. a to pokazenie mustanga je naozaj zvlastne, nevidno dexovo auto, odkial sa vzial nic.. iba mhla,, dost lacne..a vrazda ma tiez sklamala, mohli pouzit troxa vyse brutality, aj ta najmenej brutalna vrazda z 1.serie bola brutalejsia ako toto,, stal sa z toho serial pre masy..
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Je potvrdene tvorcami ze to bol Trinity.
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

SPOILER

jasne ze to bol trinity... a s tym autom som to pochopil tak ze dexter siel do servisu, tam odmontoval tu suciastku a cely cas bol s nim v aute.. nece sa mi to pozerat este raz, mozno trepem
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No nechame uz tie spoliery tak? Fakt na prd sa to cita :)

Nebolo uplne jasne ze to bol Trinity.

To ze bude piata seria viem, ja som nenarazal na to ci bude, ale co v nej bude. Som holt myslel, ze mozno nacrrtnu noveho serioveho vraha. To asi ale az potom. Holt nechame sa prekvapit.
GnK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Robbie42 napísal:Je potvrdene tvorcami ze to bol Trinity.
hodis prosim ta link? lebo som hladal a nejako som nenasiel ..

a ze bol v trinityho aute :-D lol, kde v kufri ? :D
elessar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa elessar »

[Spojler]
najmenej brutalna scena? mne pripadala snad najbrutalnejsia zo vsetkych, dostat kladivom do hlavy (tela) nemusi nutne znamenat smrt

[/spojler]

a inak zaujimavy diel ;)
GnK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

elessar napísal:[Spojler]
najmenej brutalna scena? mne pripadala snad najbrutalnejsia zo vsetkych, dostat kladivom do hlavy (tela) nemusi nutne znamenat smrt

[/spojler]

a inak zaujimavy diel ;)
Tak to si potom pusti nejaku s prvej popripade s druhej serie :-D tam niekedy aj ukazovali ako tych ludi porcuje do igelitiek :P
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

mna tato epizoda zlozila.. proste preco musela umriet rita? co bude dexter robit, ako to bude stihat? praca, deti, zabijanie? ja tomu neverim, nechcem aby rita bola mrtva... :?
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Petoo napísal:mna tato epizoda zlozila.. proste preco musela umriet rita? co bude dexter robit, ako to bude stihat? praca, deti, zabijanie? ja tomu neverim, nechcem aby rita bola mrtva... :?
No asi práve preto umrela...aby si ľudia povedali, že čoooo? ako to teraz bude? a pôjdu pozerať aj piatu sériu :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Petoo napísal:mna tato epizoda zlozila.. proste preco musela umriet rita? co bude dexter robit, ako to bude stihat? praca, deti, zabijanie? ja tomu neverim, nechcem aby rita bola mrtva... :?
Ty si co za dementneho kok*ta? To je take tazke tam napisat "pozor spoiler"? Diky za skazenie serie, a urcite niesom sam.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

naco sem lezes ked si to este nevidel.?!
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

GnK napísal:hodis prosim ta link? lebo som hladal a nejako som nenasiel ..
http://www.spoilertv.com/2009/12/dexter ... inale.html
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ono ako mne kamarátka skazila celú túto sériu keď mi asi jednou vetou napísala ako skončí 12ty diel... Tak teraz neviem či to pozrieť, lebo vždy keď sa chcem pozrieť, alebo skôr začať pozerať prvý diel 4tej série, furt mám ten koniec pred očami. Blee :?
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

lekoklatik napísal:Ono ako mne kamarátka skazila celú túto sériu keď mi asi jednou vetou napísala ako skončí 12ty diel... Tak teraz neviem či to pozrieť, lebo vždy keď sa chcem pozrieť, alebo skôr začať pozerať prvý diel 4tej série, furt mám ten koniec pred očami. Blee :?
ver mi ta seria stoji za to :)
GnK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

diky! :wink:

inak podla reakcii ludi to vyzera ze su zo 4 seriou spokojny, pre mna vsak najslabsia seria, az na 4casti je to odvar oproti prvym dvom, tesim sa na patku, mne tiez kamarat povedal ze rita zomrie :-D ale potom ako dex zabil trinytiho tak som to neveril a myslel som ze ma namotava.. :roll:
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Ono, má to aj výhody - možno bude mať Dexter nejakú viacej sexy ženu/frajerku :P
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Gangy napísal:Ty si co za dementneho kok*ta? To je take tazke tam napisat "pozor spoiler"? Diky za skazenie serie, a urcite niesom sam.
Nechapem naco tu lezes... asi ze sa budeme bavit tretej casti z prvej serie... okrem prispevkom ku poslednej casti tu mas este posty typu... aaaa dexter je naj serial... tak nechapem naco tu lozite! uz aj mna unavuje pisat a citat spojlery, zdrzuje to tych co idu so serialom tak ako sa ma! a skus nieco napisat, potom uz nebude pochyb o dementnom kok*tovi!
Napísať odpoveď