ved 5 seria je oznamena..Indigo napísal:
Dexter
Spojler@
Dexter isiel rovno do servisu, tam odmontoval suciastku a nasadol do auta... nic komplikovane,,,s ritou to nebola ani samovrazda, nemala na to dovod. Urcite to bol Trinity, s tym dietatom to bola podla mna len nahoda...
Alebo ma to teraz napadlo. Ked bol Trinuty uz Debry, asi odtial mal adresu dextrovho domu a pritom ako hladal adresu tak nasiel aj dokument v ktorom sa pise o smrti dextrovej matky, o tom vsetkom ze sa narodil v krvy...
-
GnK
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
sice nexapem naco lezu do topicu ludia co nevideli este aktualnu cast ale tak no nex dakdo neplace..
jasny dokaz tam nieje, iba naznaky, napriklad trinytiho usmev pri spomenuti dexovej rodiny, ale aj tak je to na sposob trintyho vrazd (vana) akurat to decko no, scenaristi to nexali na divaka nex uvazi ci to bol trinity alebo nahoda, podla mna to tam dali len tak a ani scenaristi to nemali nejak premyslene.. a to pokazenie mustanga je naozaj zvlastne, nevidno dexovo auto, odkial sa vzial nic.. iba mhla,, dost lacne..a vrazda ma tiez sklamala, mohli pouzit troxa vyse brutality, aj ta najmenej brutalna vrazda z 1.serie bola brutalejsia ako toto,, stal sa z toho serial pre masy..
-
GnK
Light Expert
Tak to si potom pusti nejaku s prvej popripade s druhej serieelessar napísal:[Spojler]
najmenej brutalna scena? mne pripadala snad najbrutalnejsia zo vsetkych, dostat kladivom do hlavy (tela) nemusi nutne znamenat smrt
[/spojler]
a inak zaujimavy diel
No asi práve preto umrela...aby si ľudia povedali, že čoooo? ako to teraz bude? a pôjdu pozerať aj piatu sériuPetoo napísal:mna tato epizoda zlozila.. proste preco musela umriet rita? co bude dexter robit, ako to bude stihat? praca, deti, zabijanie? ja tomu neverim, nechcem aby rita bola mrtva...
Ty si co za dementneho kok*ta? To je take tazke tam napisat "pozor spoiler"? Diky za skazenie serie, a urcite niesom sam.Petoo napísal:mna tato epizoda zlozila.. proste preco musela umriet rita? co bude dexter robit, ako to bude stihat? praca, deti, zabijanie? ja tomu neverim, nechcem aby rita bola mrtva...
-
Robbie42
Light Professional
http://www.spoilertv.com/2009/12/dexter ... inale.htmlGnK napísal:hodis prosim ta link? lebo som hladal a nejako som nenasiel ..
-
lekoklatik
VIP
-
zvonenie33
Light Professional
ver mi ta seria stoji za tolekoklatik napísal:Ono ako mne kamarátka skazila celú túto sériu keď mi asi jednou vetou napísala ako skončí 12ty diel... Tak teraz neviem či to pozrieť, lebo vždy keď sa chcem pozrieť, alebo skôr začať pozerať prvý diel 4tej série, furt mám ten koniec pred očami. Blee
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Ono, má to aj výhody - možno bude mať Dexter nejakú viacej sexy ženu/frajerkuPetoo napísal:mna tato epizoda zlozila.. proste preco musela umriet rita? co bude dexter robit, ako to bude stihat? praca, deti, zabijanie? ja tomu neverim, nechcem aby rita bola mrtva...
Nechapem naco tu lezes... asi ze sa budeme bavit tretej casti z prvej serie... okrem prispevkom ku poslednej casti tu mas este posty typu... aaaa dexter je naj serial... tak nechapem naco tu lozite! uz aj mna unavuje pisat a citat spojlery, zdrzuje to tych co idu so serialom tak ako sa ma! a skus nieco napisat, potom uz nebude pochyb o dementnom kok*tovi!Gangy napísal:Ty si co za dementneho kok*ta? To je take tazke tam napisat "pozor spoiler"? Diky za skazenie serie, a urcite niesom sam.