CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
Hnojko. (Diskutabilne) WH, AB, SH. Svata kombinacia. 
A priznal sa, ze ma dynamiku.
A priznal sa, ze ma dynamiku.
- Prílohy
-
- Hnojko.rar
- Kratke, ale vystizne.
- (270.55 KiB) 26 stiahnutí
-
Dinoso
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Prepáčte
Takže Ahojte, zas a znova, prepáčte ešte raz, že som vtedy cheatoval na serveri, ospravedlňujem sa za to, nehrám na vašom serveri už, a odvtedy ako ste ma "vyhodili" na vašom serveri tak som už nikdy necheatoval.. je to moje čestné pionierske, kto neverí tak prepáčte ale nemám to ako inak dokázať a kto verí ďakujem. Takže sorry ešte raz a hlavne Fruxovi i keď neviem či tu ešte hraje a Psychosovi, ktorým som viacmenej nadával a krivdil.
A náááhodou sa neuvažuje o zriadení CSS servera??:)
A náááhodou sa neuvažuje o zriadení CSS servera??:)
-
Royalflush
Guru wannabe
-
hojko
Site Admin
Jediny herny server, ktory je a v najblizsej buducnosti bude, tak to je Non-Steam CS server vezie 1.6 s protokolom 47, ktory bezi ako bezi. Ziadny protokol 48, CSS server, Steam server, fun server, jump server ci ine hry ako trebars WoW, BF2, CoD atd... nie su v plane. Ak niekto zasponzoruje a da priblizne 500 eur na upgrade hardware, tak potom nie je problem spravit aj steam server a aj server pre protokol 48. Momentalne to nedovoluje hardware, pretoze server uz je za hranicami normalnej vytazenosti a casokrat najma v podvecernych hodinach prechadza do overloadu. Zial, C2D E6400 s 3GB RAM je uz podpriemerna masina. Nadpriemerny upgrade na AMX Phenom II X4 965, nejaka doska od Gigabyte a 8GB RAM vychadza na nieco cez 400 eur, vykonovo je to porovnatelne s Xeonom X3360 alebo E5530, avsak tam by bola investicia okolo 150 eur vyssia. Ak je niekto ochotny investovat a ma zvysnych 400 eur, tak sa o tom da popremyslat. Zatial cely herny server musi ostat bokom a diskusie ohladom toho su zbytocne.
-
tm_a.s.
Light Professional
Kód: Vybrať všetko
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : Laura-Larvova
[AMXBANS] Reason : ' Cheating '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.cs.hojko.com/banlist
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 80.242.33.40 '
[AMXBANS] ========================================thx a lot
A mozes mi napisat nieco k tomu banu? Je to niekto z okolia? Alebo ako?tm_a.s. napísal:potreboval by som unbannuť túto IPku, som na sviatky doma a chcel by som si občas zahrať, potom na nový rok po sviatkoch si ju môžete zasa zabanovaťKód: Vybrať všetko
[AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : Laura-Larvova [AMXBANS] Reason : ' Cheating ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.cs.hojko.com/banlist [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 80.242.33.40 ' [AMXBANS] ========================================
thx a lot
Ja sa chcem posťažovať na to, že admini si menia mapy podľa ich nálad či potrieb. Nemám na mysli to, že keď sa hraje malá mapa a je nás veľa tak dajú väčšiu (alebo naopak), to je predsa samozrejmosť. Ale keď sa hraje veľká mapa a nahodia tam inú veľkú (takú, kt. sa hraje dookola celý deň), len zato, že sa im tá prvá nepáči, to je už zneužívanie právomoci. Veď keby chceli hráči zmenu, od toho je tam ten plugin RTV. Okrem mňa sa nájde určite viac hráčov, ktorý privítajú nejakú neobvyklú mapu, a potom aj keď sa taká mapa náhodou nezmení pomocou rockthevote, postará sa o to admin
Nebudem nikoho konkretizovať ani menovať, len chcem poprosiť adminov, aby boli v tomto smere tolerantnejší a strpeli aj menej tradičnú mapu.