Mágio box
kamos má upc som sa ho pýtal on ze odpoj si net zober si Lan kábel vypni magio pripoj lan kabel k pc a k magiu no tak som aj spravil zapol magio pysalo ze start a 12:00 ... okey otvoril som Total Commander lenze nevedel som aku ip tam mám dať tak som spravil nech je funkcne magio dal nastavenia info o pripojenii ci co tam som nasiel ip adresu pre magio okey tak som ho vypol pripojil lan kabel k pc a magiu nastavil som vychodziu ip tu ktoru som nasiel v magiu normalnu ip som zadal 192.168.1.10 to som hodil do Total Commandera a ono mi to vypisalo ze zadaj nick a heslo pre firewall takze je to asi nie asi ale urcite zablokovane skusal som nick user heslo user tak ako vo vigorovi2700VGST ale neslo potom som hladal papiere od magia tam som nasiel nejake udaje a neslo takze podla mna tam treba nejake heslo na odblokovanie teraz sa matka pyta znameho ci to nevie odblokovat ale pšt.
-
PC-Man
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mágio box
Mohli by ste sa pls niekto pozriet, kto mate ten MagioBox pre SAT (s nahravanim), ci podporuje DiSEqC (ako klasicke DVB-S prijimace) alebo je to nejako blokovane iba na jeden LNB na AMOS3? Planujem si objednat Magio Sat a chcel by som vyuzivat aj FTA z Astry a HotBirdu alebo niecoho ineho (kedze mam namontovane este 2 zvysne paraboly natocene na Astru a HotBird, obe s Quad LNB, kde mam este zvysne vystupy... tak by som to zlucil cez DiSEqC prepinac, ako to mam robene aj na ostatnych receiveroch a aspon tie FTA pridal k tomu Magio baliku)
Pokial viem tak magio sat je cisto iba na AMOS. A ked chce niekto "Hacknut" magio box nemci sa oto pokusaju www.t-hack.com no co viem tak zatial ziaden uspech... akurat co tam iba instalovali linux atd ...
-
Praet0ri4n
Novice
Ja som si dal tu namahu a navod z http://www.t-hack.com svedomito presiel.. ak by niekto chcel, rad sa o precitane vedomosti pokusim podelit (programovanie atmega8 cipu, schemy, hacky). Mam ale uplne iny problem a to je ze mizerne pajkujem a jeden box som nesikovnostou uz odpalil. V zalohe su dalsie dva, ale kym si to nenatrenujem, alebo nezozeniem niekoho, kto by mal pri troche stastia komplet prislusenstvo (mikropajky, lupy, fluxy, .. naradi vseho mikro druhu), tak si necham prejst chut 
A typci z t-hacku to rozbehali, tiez len niektori. Su to borci, ale tu hardwarovu robotu nerobili ziadni amateri...
A typci z t-hacku to rozbehali, tiez len niektori. Su to borci, ale tu hardwarovu robotu nerobili ziadni amateri...
-
Clean_Up
Professional
Dialkový ovládač
Máte niekto skúsenosti s výmenou dialkového ovládača vášho Magio boxu? Mám MB Motorola a prestali mi na dialkovom ovládači fungovať dve tlačidlá (zapínacie/vypínacie a tlačidlo OK), čiže najpodstatnejšie tlačidlá na ovládači. Písal som do Telekomu, aký mám problém, odpovedali mi, že pokial nemám MB v záruke (čo už nemám), tak si musím nový ovládač zakúpiť na predajných miestach Telekomu. Neviete kolko stojí nový ovládač?
MB mám Motorola a k nemu mám ten strieborný ovládač, ale na internete som našiel zopár inzerátov na predaj ovládačov na Magio, ale sú to len tie novšie (čierne). Nemáte náhodou skúsenosť, či funguje ten nový ovládač s tým starším MB? Vďaka
MB mám Motorola a k nemu mám ten strieborný ovládač, ale na internete som našiel zopár inzerátov na predaj ovládačov na Magio, ale sú to len tie novšie (čierne). Nemáte náhodou skúsenosť, či funguje ten nový ovládač s tým starším MB? Vďaka
cierny ovladace bude fungovat, tiez sme ho museli kupit z rovnakeho dovodu, je ale horsi ako ten sivy, niektore tlacidla ma strasne neprakticky rozmiestnene
-
Clean_Up
Professional
Okej, vďaka.
A kúpil si ho niekde na nete, alebo priamo u Telekomu? Lebo by ma zaujímalo, že kolko stojí v Telekome.
» Už som to našiel v cenníku. Ovládače na všetky set-top boxy, ktoré momentálne Telekom ponúka, stoja ovládače rovnako: 15,02€ s DPH.
» Už som to našiel v cenníku. Ovládače na všetky set-top boxy, ktoré momentálne Telekom ponúka, stoja ovládače rovnako: 15,02€ s DPH.
Zdravím,
Nie je tu náhodou niekto čo sa vyzná v magio boxoch? Vždy keď ten môj (kiss X301T .. http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=2453 ) spustím, tak je tam ikonka ozubeného kolesa a načítava sa to (cca 6 min.). Potom tam naskočí červené X a dva štvorčeky pod tým. V záruke ho už nemám a tak by som najradšej pred kúpou nového sa snažil tento nejako opraviť ak sa dá..
Nie je tu náhodou niekto čo sa vyzná v magio boxoch? Vždy keď ten môj (kiss X301T .. http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=2453 ) spustím, tak je tam ikonka ozubeného kolesa a načítava sa to (cca 6 min.). Potom tam naskočí červené X a dva štvorčeky pod tým. V záruke ho už nemám a tak by som najradšej pred kúpou nového sa snažil tento nejako opraviť ak sa dá..
mna najviac sokovalo ze platis pausal ako hovado a po ukonceni viazanosti musis router aj magio box vratit.... su totiz majetkom t-com
Iba Magio box, router je tvoj.
-
Michaelo
Hardcore addict
Počkať, to keď mi skončí viazanosť tak ho musím vrátiť alebo keď už nebudem chcieť od nich magio?
Ide mi o to či mi ho zoberú keď nepredĺžim viazanosť.
Ide mi o to či mi ho zoberú keď nepredĺžim viazanosť.
Áno, zoberú, jedine, že by si si ho kúpil za nejakých 250 eur (možno menej, nie som si istý).