Mágio box

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Lukas1169
Medium Star
Medium Star

Mágio box

Príspevok od používateľa Lukas1169 »

Zdravím mám magio-box a mám v nom filmy, mám aj usb kábel a keď ho zapojím do mágia a nb tak mi to nič nevyhľadá čo mám spraviť aby mi to išlo? alebo aký program potrebujem? ďakujem
patrick1
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa patrick1 »

tak toto aj mna zaujima, funguje magiobox (magio sat) tak, aby som vedel si dostat nahrate veci do PC? alebo naco vlastne ma vystupy usb, ked nevie citat usb kluce/disky? dufam ze hej... podakujem sa karmou :)
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Ten USB sa mal využívať ale myslím že T-com to tam zablokoval takže je len na ozdobu. Alebo nejak tak to bolo?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Stale zijem v tom, ze to USB sa ma dat neskor vyuzit. Aspon som to niekde cital/pocul.
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Zatial je to usb zablokovane a ani srnky tetusia kedy bode ready...
Lukas1169
Medium Star
Medium Star

moja matka citala ze to je zablokovane takze nwm...

//autoeditácia príspevku ( 19 Dec 2009, 18:18 )
uz viem ako sa to dá len potrebujem vedieť že kde mám získať údaje o fireWall bo to je chránené heslom fireWall neviete niekdo?
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

rovno by si mohol aj napisat, ako sa to da?

ake firewall heslo? o co ide? preto to rozpis..
Lukas1169
Medium Star
Medium Star

kamos má upc som sa ho pýtal on ze odpoj si net zober si Lan kábel vypni magio pripoj lan kabel k pc a k magiu no tak som aj spravil zapol magio pysalo ze start a 12:00 ... okey otvoril som Total Commander lenze nevedel som aku ip tam mám dať tak som spravil nech je funkcne magio dal nastavenia info o pripojenii ci co tam som nasiel ip adresu pre magio okey tak som ho vypol pripojil lan kabel k pc a magiu nastavil som vychodziu ip tu ktoru som nasiel v magiu normalnu ip som zadal 192.168.1.10 to som hodil do Total Commandera a ono mi to vypisalo ze zadaj nick a heslo pre firewall takze je to asi nie asi ale urcite zablokovane skusal som nick user heslo user tak ako vo vigorovi2700VGST ale neslo potom som hladal papiere od magia tam som nasiel nejake udaje a neslo takze podla mna tam treba nejake heslo na odblokovanie teraz sa matka pyta znameho ci to nevie odblokovat ale pšt.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Sice netusim o co sa pokusas :) ale je to zbytocne, subory nahrane na disku v magiu maju DRM ochranu, takze to aj tak neprehras. Jedinou moznostou je zhrat video v realnom case cez TV kartu.
PC-Man
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Mágio box

Príspevok od používateľa PC-Man »

Mohli by ste sa pls niekto pozriet, kto mate ten MagioBox pre SAT (s nahravanim), ci podporuje DiSEqC (ako klasicke DVB-S prijimace) alebo je to nejako blokovane iba na jeden LNB na AMOS3? Planujem si objednat Magio Sat a chcel by som vyuzivat aj FTA z Astry a HotBirdu alebo niecoho ineho (kedze mam namontovane este 2 zvysne paraboly natocene na Astru a HotBird, obe s Quad LNB, kde mam este zvysne vystupy... tak by som to zlucil cez DiSEqC prepinac, ako to mam robene aj na ostatnych receiveroch a aspon tie FTA pridal k tomu Magio baliku)
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

Pokial viem tak magio sat je cisto iba na AMOS. A ked chce niekto "Hacknut" magio box nemci sa oto pokusaju www.t-hack.com no co viem tak zatial ziaden uspech... akurat co tam iba instalovali linux atd ...
Praet0ri4n
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Praet0ri4n »

Ja som si dal tu namahu a navod z http://www.t-hack.com svedomito presiel.. ak by niekto chcel, rad sa o precitane vedomosti pokusim podelit (programovanie atmega8 cipu, schemy, hacky). Mam ale uplne iny problem a to je ze mizerne pajkujem a jeden box som nesikovnostou uz odpalil. V zalohe su dalsie dva, ale kym si to nenatrenujem, alebo nezozeniem niekoho, kto by mal pri troche stastia komplet prislusenstvo (mikropajky, lupy, fluxy, .. naradi vseho mikro druhu), tak si necham prejst chut :)

A typci z t-hacku to rozbehali, tiez len niektori. Su to borci, ale tu hardwarovu robotu nerobili ziadni amateri...
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Dialkový ovládač

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Máte niekto skúsenosti s výmenou dialkového ovládača vášho Magio boxu? Mám MB Motorola a prestali mi na dialkovom ovládači fungovať dve tlačidlá (zapínacie/vypínacie a tlačidlo OK), čiže najpodstatnejšie tlačidlá na ovládači. Písal som do Telekomu, aký mám problém, odpovedali mi, že pokial nemám MB v záruke (čo už nemám), tak si musím nový ovládač zakúpiť na predajných miestach Telekomu. Neviete kolko stojí nový ovládač?

MB mám Motorola a k nemu mám ten strieborný ovládač, ale na internete som našiel zopár inzerátov na predaj ovládačov na Magio, ale sú to len tie novšie (čierne). Nemáte náhodou skúsenosť, či funguje ten nový ovládač s tým starším MB? Vďaka
Prílohy
MAGIO.png
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

cierny ovladace bude fungovat, tiez sme ho museli kupit z rovnakeho dovodu, je ale horsi ako ten sivy, niektore tlacidla ma strasne neprakticky rozmiestnene
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Okej, vďaka. :wink: A kúpil si ho niekde na nete, alebo priamo u Telekomu? Lebo by ma zaujímalo, že kolko stojí v Telekome.

» Už som to našiel v cenníku. Ovládače na všetky set-top boxy, ktoré momentálne Telekom ponúka, stoja ovládače rovnako: 15,02€ s DPH.
cinho
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa cinho »

Zdravím,

Nie je tu náhodou niekto čo sa vyzná v magio boxoch? Vždy keď ten môj (kiss X301T .. http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=2453 ) spustím, tak je tam ikonka ozubeného kolesa a načítava sa to (cca 6 min.). Potom tam naskočí červené X a dva štvorčeky pod tým. V záruke ho už nemám a tak by som najradšej pred kúpou nového sa snažil tento nejako opraviť ak sa dá..
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

mna najviac sokovalo ze platis pausal ako hovado a po ukonceni viazanosti musis router aj magio box vratit.... su totiz majetkom t-com
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Iba Magio box, router je tvoj.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Počkať, to keď mi skončí viazanosť tak ho musím vrátiť alebo keď už nebudem chcieť od nich magio?
Ide mi o to či mi ho zoberú keď nepredĺžim viazanosť.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Áno, zoberú, jedine, že by si si ho kúpil za nejakých 250 eur (možno menej, nie som si istý).
Napísať odpoveď