Neviem o tom, či už nejaké hry ORIGINÁL na LG KP500 existujú, ale aj tak by sa tieto hry moc prstami ovádať nedali, keďže display nie je moc ´´touch sensitive´´.
Andreso napísal:Neviem o tom, či už nejaké hry ORIGINÁL na LG KP500 existujú, ale aj tak by sa tieto hry moc prstami ovádať nedali, keďže display nie je moc ´´touch sensitive´´.
Dobre ale ak si stiahnem nejake NEORIGINAL hry ako napr.NFS Carbon, tak mi pôjde na cookie? Normalne java hry.
Ale malo by to ísť... však ak tu hru nainštaluješ, tak potom ju zapni a dole na obrazovke sa ti objaví normálny ,,ovládač,, kde máš 4-smerové tlačidlo a ešte pár dalších
Inač už mám aj ja domaLG Cookie, tak sa pýtajte (najlepšie ss)
Prosím nevedeli by ste mi niekto poradiť ako vypnúť tu klávesnicu ??? keď zapnem java hru tak mi tam nabehne ta klávesnica ja ju chcem vypnúť ale neviem ako pls poradte.(Preto ju chcem vypnúť bo sťahujem hry s dotykovým sensorom)Odpovede píšte na E-mail [email protected] Thxxx
DejmiJohn napísal:témy sa meniť nedajú...dá sa jedine zmeniť pozadie na jednej alebo druhej ploche
skôr by som povedal že sa nedajú dať vlastné témy. Ale meniť sa dajú, sú tam dve na výber (bohužial obe sú rovnako farebne ladené a lýšia sa iba prechodmi medzi obrazovkami s ikonami v menu)
No LG mam uz dlhsiu dobu ale doteraz som pouzival PDA.. Ale myslim ze LG Cookie je na toom ovela lepsie ako niektore PDA.. Celkovo sa priblizuje k ifónu.. Myslim ze ak nemate peniaze zbytocne za hracku pre deti ( ifon ) tak si kupte LG Cookie popripade nejaky novsi LG
Ahojte,neviete mi pomoc...kupil som novy LG KP 500 dal sim,baterku a nabijat...ako dlho ste tento mobil prvykrat nabijali? a este ma trapi ked telefon zapnem ide zvuk vsetko ale nejde displej len svieti ale nic sa na nom nezobrazuje,obavam sa ze mobil ma asi vadu...
Zdravím,
Mám tento telefón asi 2,5 mesiaca,je to v pohode fón ale mam problém,
počúval som vonku hudbu a asi po pol hodine sa z ničoho nič sa začal reštartovať.
napíše značku LG a stále sa reštartuje.... pls pomožte mi.dik