Aku pouzivate vonavku?
tak nakoniec sa rozhodujem nad touto
Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme
alebo
Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme
//autoeditácia príspevku ( 20 Dec 2009, 19:35 )
je mozne odniekial zohnat vzorky parfemov? hoci za Eura nie zadarmo, z tych znaciem dolce gabanna , giorgio armani, chanel atd, pride mi to blbe ze nikde nic nieje, taketo vzorky by sa zisli pri rozhodovani
alebo
je mozne odniekial zohnat vzorky parfemov? hoci za Eura nie zadarmo, z tych znaciem dolce gabanna , giorgio armani, chanel atd, pride mi to blbe ze nikde nic nieje, taketo vzorky by sa zisli pri rozhodovani
Chod do nejakej najblizsej parfumerie napr. Marionaud (neviem ako sa to pise) alebo Fann.samson010 napísal:tak nakoniec sa rozhodujem nad touto
alebo
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
samson010: Acqua di Gio mam doma a vobec mi to nevonia, bolo to kupene na slepo cez internet, kedze na tu vonu je masivna reklama a tak si hovorim, ze to bude nieco dobre. Mam ju uz mozno dva roky a je tam este tak tretina, nie a nie sa minut. Vyuzivam ju ale len na sport, napriklad ked idem hrat squash alebo ked idem do krcmy. Inak nie. A podla mna ma dost daleko od citrusovej vone, ktoru si chcel.
tak dnes som skusal 3 vzorky dolce gabana , 2 muzske a 1 unisex a velmi ma to nenadchlo, uprednostnujem skor svieze citrusove vone ale premyslal som ze by to chcelo zmenu, ide mi hlavne oto aby ta vona bola silna a dlho vydrzala na tele, mexx ma velmi pekne svieze vone ale rychlo vyprchaju, najlepsie asi bude ist nenapadne do predajne, otestovat co sa da a objednavat z netu 
-
hojko
Site Admin
samson010: Tak sa to bezne robi, ovonias par voni, rozhodnes sa a povies, ze este nevies, ze prides s kamaratom, priatelkou ci mamou, aby rozhodla ona. A objednas z netu. Zase tych voni vela skusit nemozes, tych 10 voni a uz to ani nerozoznas. Ked som kupoval na jar v Auparku vonu, ktora mala dobru cenu, tak som po par skuskach ani nevedel co je co a tie, ktore som vyradil na zaciatku, tak sa mi zacali pacit. Vtedy mi predavacka hovorila, ze si mam vziat papieriky von, mam vybehnut na chodbu, predychat sa na 10 minut vzduchu, ktory je cisty a nie ako ten zasmradeny z parfumerie a potom sa mam vratit. To som aj spravil a cuduj sa svete, zase som vedel vone pekne rozoznat. Inak ako som uz vyssie pisal, moj tip na sviezu, citrusovu a dlhotrvajucu vonu je Lacoste - Essential.
Caute chcem sa spytat aky je rozdiel medzi toaletnou vodou a takymto deodorantom http://vltava2000.cz/shops/5712/images- ... %20deo.jpg
Tonino Lamborghini - Mitico
Podľa mňa príjemná, sladkastá, ale nevtieravá vôňa... Dokonca aj priateľka ju občas používa
Mitico – je inspirovaná italskou legendou, kterou tato značka reprezentuje. Je určena pro muže řídícího se vlastními pravidly. Je pro muže, jenž jde svou vlastní cestou a zanechává po sobě nesmazatelný otisk. V souladu s image dokonalého stroje chopícího se vedoucí pozice v závodním poli startuje s explozivním výbuchem máty a mandarinky. Zrychluje s intenzitou svěží šalvěje a bohatého muškátového oříšku. A jede si pro snadné vítězství díky síle energických nót cedrového dřeva a pižma. Perfektní rovnováha přirozenosti a stylovosti, sebevědomí a odvahy. si pro snadné vítězství díky síle energických nót cedrového dřeva a pižma. Perfektní rovnováha přirozenosti a stylovosti, sebevědomí a odvahy.
Podľa mňa príjemná, sladkastá, ale nevtieravá vôňa... Dokonca aj priateľka ju občas používa
Mitico – je inspirovaná italskou legendou, kterou tato značka reprezentuje. Je určena pro muže řídícího se vlastními pravidly. Je pro muže, jenž jde svou vlastní cestou a zanechává po sobě nesmazatelný otisk. V souladu s image dokonalého stroje chopícího se vedoucí pozice v závodním poli startuje s explozivním výbuchem máty a mandarinky. Zrychluje s intenzitou svěží šalvěje a bohatého muškátového oříšku. A jede si pro snadné vítězství díky síle energických nót cedrového dřeva a pižma. Perfektní rovnováha přirozenosti a stylovosti, sebevědomí a odvahy. si pro snadné vítězství díky síle energických nót cedrového dřeva a pižma. Perfektní rovnováha přirozenosti a stylovosti, sebevědomí a odvahy.
-
Black.Raven
Medium Star
-
Hellboy248
Guru wannabe