Programátorský tím

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hack2erSVK »

audiotrack napísal:nie, gigacast nevypadá dobre. Skôr som chcel poukázať na človeka ktorý má tiež veľké plány ako ty. Tiež chce konkurovať facebooku a myspace s ničím. Nič na stránke neponúka a aj to nič nefunguje poriadne. Ty to isté: nemáš nič a už snívaš o milionoch. Ak si si istý že budeš taký úspešný, čo ti bráni presadiť svoju ideu v banke a zobrať si ten milionik úver aby si si najal profi programátorov (a samozrejme zakúpil servery, zaplatil reklamy...)? Prišiel si z pokecu, mail máš na pokeci, nevieš gramatiku a prídeš na forum ktoré nie je ani primárne o programovaní hľadať programátorov bez toho aby si čo i len slovkom spomenul odmenu :) To by sa mohlo ujať keby máš aspoň originálny nápad ale nie robiť niečo čo tu už je a pritom žiť niekde v snoch
Mna by skor zaujimalo preco sa prezentuje ako programator pricom programator nie je ako to z neho nakoniec vyliezlo. Dalsia vec, neviem preco sa do mna navazas hovoril som nieco o nejakych milionoch a pod. Chcel som iba objetivnu kritiku ktorej ste tu ocividne nie ste schopní.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Hack2erSVK napísal:Mna by skor zaujimalo preco sa prezentuje ako programator pricom programator nie je ako to z neho nakoniec vyliezlo. Dalsia vec, neviem preco sa do mna navazas hovoril som nieco o nejakych milionoch a pod. Chcel som iba objetivnu kritiku ktorej ste tu ocividne nie ste schopní.
ale veď kritiku si dostal, len si ju nebol schopný prijať. :)
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:ale veď kritiku si dostal, len si ju nebol schopný prijať. :)
Lenze ta kritika nebola ziadnym prinosom. Proste stale ste tam iba pindali ako je vsekto naprd. a jedno z druhym namiesto toho aby ste sa snazili pomoct. Proste dal som to tam na posudenie a cakal som ovela kvalitnejsi feedback. Keby si zalozite normalne profily ako mate napr. na Facebooku tak by ste to videlo v uplne inom svetle. Namiesto toho tam boli iba same polozk test, alert - samozrejme to nebolo nic platne. Proste islo mi iba o to aby ste k tomu pristupovali kus serioznejsie ale nechcem tu robit OT.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze kritiky - konstruktivnej kritiky v teme o Gigacaste padlo viac ako dost, no nikdy si s tym nic nerobil a ked sme ti uz co to napisali, tak si to bral skor ako urazku. Albumy mali byt od zaciatku oktobra, meskali dva a pol tyzdna, slovo si teda nedodrzal a o dost si to natiahol, ale chapem, mozno si nemal cas alebo si ladil bugy. Do dnes neviem ako tam mozem najst ludi, uz som o tom aj pisal, vidim tam len navrhy na priatelov, presne ako na Facebooku, ale ak chcem niekoho najst, tak netusim ako. Ked mi pride 5 sprav a z toho si 2 precitam, tak neviem, ktore su precitane a ktore nie, pretoze ich vsetky oznacuje rovnako. A tych chyb je tam viacej, mal si o tom popisane dost, ale nic sa nezmenilo. Po dva a pol mesiaci sa tam okrem tych albumov a nejakeho zobrazovania clankov nic nezmenilo, mozno tak dake zmeny profilu. Ked kliknem na niekoho profil a kliknem na albumy, tak sa dozviem, ze ja nemam ziadny album a ze si ho mam vytvorit, trochu drsne. Hold, tento projekt bol uz pred svojim vznikom odsudeny na zanik.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

každopádne, gigacast sa tu nepreberá, táto téma je o niečom inom. O gigacaste bola téma zamknutá z toho dôvodu, že si iba sluboval a reklamoval a nič sa tam nemenilo. Povedal som že keď to už konečne nebude beta (čo nemala byť od konca septembra) a teda tam pribudnú veci ktoré slubuješ, tak som ochotný tému odomknúť. Je koniec roka a beta v logu stále je. Nedávno som pozeral aj ja, objavili sa albumy ale inak žiadnu zmenu som nepostrehol. Iba som si všimol že pri dvoch nových správach mi hore svietila červená jednotka. Takže keď všetko opravíš a zmeníš (odporúčam prečítať si znova tú svoju tému aby si vedel čo všetko tam má pribudnúť) tak mi napíš ss a tému ti odomknem. Nekafri sa tu chalanovi do jeho témy
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Nemal som ani v umysle sa niekomu kafrat do temy ale nedalo mi to tak som sa musel vyjadrit aj ku GigaCast-u.
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Programátorský tím

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

sipik napísal:Ahoj
Hladám profesionálnych programátorov poprípadne celé tímy. Ale musíte byť fakt skúsený v oblasti PHP, HTML, javascript atď... Momentálne pracujeme na projekte "Anglický pokec" Máme jeden systém ktorý musíme kompletne upraviť. Ked to bude a všetko výde budeme zarábať milióny. Ak máte záujem napíšťe cez ICQ: 406909392 alebo na Email: [email protected] alebo SS tu na hojko fóre.
Ďakujem.
Viem, že už je to celkom stará téma, ale rád by som sa vyjadril aj ja, lebo ma to fakt pobavilo :D

Pracujete na tom? Kto natom pracuje? Ty a jeden tvoj kamoš? A vôbec koľko máš rokov? Ja by som tipoval, že nejak pod 15, no možno viac, ale nie viac ako 18. V podstate súhlasim s audiotrackom na 100%, no aby som ťa len nedoj*bával :) poviem aj niečo viac.

Jak som si tak prečítal tvoj príspevok, spomenul som si, že aj ja som mal podobné ideály niekedy, keď som bol ešte na internete nový. Mal som nejak 13-14 rokov. Vedel som toho málo, no už som mal rôzne sny jak ty, že spravím vymakanú stránku a budem zarábať ťažké peniaze, ale ani som presne nevedel ako začať. Pýtal som sa na fórách veci, o ktorých som nemal ani šajnu, dobre ma dávali dolu jak aj teba :lol: No pomalinky som pochopil pár vecí aj som stvoril dakú tú stránku, fungovala mi asi tak 2 roky, mala celkom slušnú náštevnosť, nato že to robila lama (ja) :D. Nakoniec som ju musel zrušiť kvôli financiám, toťiž keďže som nebol plnoletý žiaden príjem som nemal a reklamy mi nestačili na hosting a doménu. S toho vyplíva jedna vec a to tá, že bez financií sa do väčších projektov púšťať neoplatí, takže ak nemáš stále zamestnanie a ani orginálny plán, tak zabudni na nejaký väčší projekt. Po ďalšie jak už spomínali bez dobrého(jedinečného) nápadu to ani nezačni a vždy si najprv premysli všetko, celý projekt si naplánuj a uisti sa, že nato máš a až potom sa do niečoho púšťaj. Hlavne pracuj na sebe, študuj, získávaj skúsenosti, začni najprv robiť menšie projekty, nemusia byť nejak úspešné, tie slúžia len pre tvoje vzdelávanie a skúsenosti.
Nemyslím si, že nejaký profesionálny programátor by si hľadal prácu na diskusnom fóre, ktoré ani nieje zamerané na programovanie. A fakt ak nie si plnoletý, tak nemyslím, že od teba prijme hocjakú prácu. Na tvojom mieste by som sa radšej vzdelával hľadal si priateľov so spoločnými záujmami a spolu by ste mohli niečo spraviť, ale milióny zas nečakaj, lebo nato by si potreboval fakt nejaký orginálny nápad a ten sa tak lahko nenájde a aj keď sa nájde, ešte ho treba aj zrealizovať.

V skratke:
Upusti takéto ireálne sny, začni pracovať na sebe a vytýč si radšej nejaké dosiahnutelné sny. Keby všetko išlo tak ľahko, tak by bol každý milionárom :D Neboj časom pochopíš jak to všetko funguje a kto vie možno budeš milionárom, ale nebude to z jedného dňa na druhý :)
Napísať odpoveď