GTA 4
sme tam rpesmeruj raz nie raz hej.. skus mi prosimta spravit vsetky adresy emaily a kkciny, proste ze zadam do gtacka len tu emailovu adresu a heslo stiahne mi profil a bude to fungovat... posli mi adresy do SS (k+ neminieToy M@ch!n3 napísal:a nepresmerovava ta na stranku lokalizovanu do slovenciny?
moze mi niekto upnut subor je v priecinku dakujem 
Kód: Vybrať všetko
" loadingscreens_pc "Kód: Vybrať všetko
xxx\Grand Theft Auto IV\common\dataCaute, dostahoval som GTA IV cez steam a chcel som si aktualizovat Windows Live ID (vid. obrazok 1)
Tak mi tam vybehlo, ze naco si to chcem linknut (vid. obrazok 2)
Vsetko islo v pohode, potom mi tam vybehla tato tabulka, dal som sign in (vid. obrazok 3)
Vyplnil som tamten dotaznik, ktory mi tam ponuklo (vid. obrazok 4)
Potom mi tam vyskocila tabulka s overenim svojho emailu (vid. obrazok 5)
Ale ked uz to malo byt vsetko komplet hotove tak sa mi tam ukazala chyba cez ktoru neviem prejst. (vid. obrazok 6) Mal niekto z vas takyto problem? Ak hej, tak ako ste ho vyriesili?
Tak mi tam vybehlo, ze naco si to chcem linknut (vid. obrazok 2)
Vsetko islo v pohode, potom mi tam vybehla tato tabulka, dal som sign in (vid. obrazok 3)
Vyplnil som tamten dotaznik, ktory mi tam ponuklo (vid. obrazok 4)
Potom mi tam vyskocila tabulka s overenim svojho emailu (vid. obrazok 5)
Ale ked uz to malo byt vsetko komplet hotove tak sa mi tam ukazala chyba cez ktoru neviem prejst. (vid. obrazok 6) Mal niekto z vas takyto problem? Ak hej, tak ako ste ho vyriesili?
-
teklbery77
Amateur
cawte mam proble.Stiahol som si GTA 4 zo steamu .Hru som si dal zalohovat v streame cez backup files a tak som ju napalil na 4 DVD 4,7gb.No ked vlozim prve DVD a spustim STEAMBACKUP.exe tak mi vyhodi toto "There is not enought free disk space to run STEAM".Pls poradte ,co to ma znamenat?Nechce sa mi stahovat GTA 4 odznova.Dakujem.
Zdravím, stiahol som hru GTAIV, v downloade bola zložka RGSC, ktorú som považoval za zbytočnú a tak som ju odstránil, myslel som, že to je nejaký aktualizačný program , ktorý nebude treba. Hra sa pekne nainštaluje aj bez toho, všetko prebehne v pohode, ale spustiť nejde. Nemohli by ste mi niekto poradiť ako to rozšlapať?
pravdepodobne mas malo miesta na disku ....teklbery77 napísal:cawte mam proble.Stiahol som si GTA 4 zo steamu .Hru som si dal zalohovat v streame cez backup files a tak som ju napalil na 4 DVD 4,7gb.No ked vlozim prve DVD a spustim STEAMBACKUP.exe tak mi vyhodi toto "There is not enought free disk space to run STEAM".Pls poradte ,co to ma znamenat?Nechce sa mi stahovat GTA 4 odznova.Dakujem.
je to rockstars social club ci ako sa to piseLukáš Kumančík napísal:Zdravím, stiahol som hru GTAIV, v downloade bola zložka RGSC, ktorú som považoval za zbytočnú a tak som ju odstránil, myslel som, že to je nejaký aktualizačný program , ktorý nebude treba. Hra sa pekne nainštaluje aj bez toho, všetko prebehne v pohode, ale spustiť nejde. Nemohli by ste mi niekto poradiť ako to rozšlapať? Stiahol som konkrétne toto:Ak vám to rovno nehodí na tú stránku na ktorú má, ale na začiatok strany, tak je to verzia od používateľa "000Hacker".Kód: Vybrať všetko
audiotrack: link zmazaný, basa za warez
Kód: Vybrať všetko
http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/RSGSC/index.htmlAkurat to riesim a asi nevyriesimjoejoe napísal:prosim Vas ako mam rozbehat savy ?ked ich hodim do tej zlozky tak mi v GTA4 vyhodi check your hard drive
dakujem
Mozes skusit xlive wrapper: http://www.gta.cz/gta4/clanek/downloady-savy
Ale ten mne nefunguje (W7 64bit), tak asi zacnem hrat znova a budem mat aj achievementy
Cely problem so savami je v tom, ze sa viazu na konkretny Live ucet a ked si ho spravis offline, tak je vzdy iny.
-
teklbery77
Amateur
Stačí všetky dvd skopírovať na disk a potom spustiť steambackup.exeteklbery77 napísal:cawte mam proble.Stiahol som si GTA 4 zo steamu .Hru som si dal zalohovat v streame cez backup files a tak som ju napalil na 4 DVD 4,7gb.No ked vlozim prve DVD a spustim STEAMBACKUP.exe tak mi vyhodi toto "There is not enought free disk space to run STEAM".Pls poradte ,co to ma znamenat?Nechce sa mi stahovat GTA 4 odznova.Dakujem.
Stiahol som si to cez steam. Problém je, že mám otrasné nastavenie grafiky
Môžete mi poradiť ako zvýšiť nastavenia? Boli tu tuším nejaké patche alebo bolo niečo treba prepísať, nejaký súbor.
Mám Windows 7 Ultimate 32bit, AMD Athlon X2 5200+ (2,6 Ghz), 4GB RAM, GeForce 8600 GT 256 MB.
Ďakujem
// ešte prikladám screen toho nastavenia (sry že je to cez mobil, ale nešlo mi spraviť screen cez printscreen)
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Skúsrados915 napísal: Stiahol som si to cez steam. Problém je, že mám otrasné nastavenie grafiky![]()
Môžete mi poradiť ako zvýšiť nastavenia? Boli tu tuším nejaké patche alebo bolo niečo treba prepísať, nejaký súbor.
http://www.nvnews.net/vbulletin/showpos ... tcount=113
ja ked som skusal ten xlive wraper tak ked som to spravil tak sa mi nedalo spustit gta... neviem ci to je verziou alebo cim.... ked som mal naposledy gta IV tak som len skopiroval savy a islo to..GothaR napísal:Akurat to riesim a asi nevyriesim
Mozes skusit xlive wrapper: http://www.gta.cz/gta4/clanek/downloady-savy
Ale ten mne nefunguje (W7 64bit), tak asi zacnem hrat znova a budem mat aj achievementy
Cely problem so savami je v tom, ze sa viazu na konkretny Live ucet a ked si ho spravis offline, tak je vzdy iny.