Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Toto si zadal kamarát. Môžeš mať aj 15Giga RAM, ale ide o grafickú a nie o Ram.

Čiže hoď sem čo máš za grafiku.
HhH...
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HhH... »

GeForce 9500 GT 1Gb
SSemteXX
Guru
Guru

Preinštaluj grafické ovládače poprípade stiahni najnovšie, pravdepodobne ti hl.exe nedetekuje "opengl" v PC, po preinštalovaní by ti to malo fičať :wink:

A ten pán čo mi dal mínus karmu, musel byť inak dobrý.
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

zdar, po dlhšej dobe som nainštaloval cs, nonsteam, na steame sa znova už pracuje, lenže mám problém s pripojením, cítim tam vyšší ping, ktorý som pred tým nemal, poradte nejaké nastavenia ratov pre net 250-320kb/s

plus hlavne mi ide o problém pri nastavení rozlíšenia na 800x600, proste mi to strašne roztiahne obrazovku a nedá sa to nijak nastaviť... nemal niekto tento problém?? proste pravý bok obrazovky vyzerá ako keby som bol v skafandri
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

no rozlisenie si musis nastavit aj podla toho aky mas monitor a na zostave pc, aby si mal co najviac fps... a inak by som dal normalne 25000 rate
samqo
Novice
Novice

Problém s CS 1.6 v 21

Príspevok od používateľa samqo »

Prosím pomôžte... mám Windows 7, procesor dvojjadrovy 2.1 GHz takze 4.2 GHz a ramku 4 GB... nainstaloval som si CS 1.6 v 21 a pri spustení mi napíše citujem "Available memory less than 15MB!!! -73424896" prosím pomôžte... :( :( :(
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

samqo
Novice
Novice

Cawte pls pomoste... mám Windows 7, procesor dvojjadrovy 2.1 GHz takze 4.2 GHz a ramku 4 GB... nainstaloval som si CS 1.6 v 21 a pri spustení mi napíše citujem "Available memory less than 15MB!!! -73424896" prosím pomôžte..
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

predpokladam ze mas integrovanu graficku kartu nastavenu na zdielanie pamate len 8mb ,teda podla toho problemu by som to videl na tu chybu ,dalej dat 8 eur ci kolko teraz stoji je vela za original ktory ti aj pojde ? dalsia vec :D ktora ma polozila ,aky odbornik ti pre boha povedal ze tvoj procesor na takte 2.1ghz ma v skutocnosti 4.2ghz ? :D nic take ako scitavanie sa nerobi na to zabudni to potom ja mam ako co ? 4x 2.2ghz = 8.8ghz procesor ? :D chlapce umrem :lol:
samqo
Novice
Novice

ďakujem teda za obydve rady no aj teda ze sa to teda nescituje aj za tu graficku.. a prosim kde si to mozem prestavit ? brazdim cely system a ovládací panel krížom krážom a neviem to najst...
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

2 jadra sa podla niekoho rovna 2x tolko, co je celkom epic lebo by som mal skoro 6 GHz pure.. :-D
Pockaj, zavolam kamosovi co ma stvorjadro, ze ma 12 GHz plus :D Novy rekord :D
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

samqo napísal:... procesor dvojjadrovy 2.1 GHz takze 4.2 GHz ...
:smt044
stiahni si inú verziu CSka, alebo ešte skús novší patch. v21 je starý už dosť...
SSemteXX
Guru
Guru

maj.kl napísal:zdar, po dlhšej dobe som nainštaloval cs, nonsteam, na steame sa znova už pracuje, lenže mám problém s pripojením, cítim tam vyšší ping, ktorý som pred tým nemal, poradte nejaké nastavenia ratov pre net 250-320kb/s

plus hlavne mi ide o problém pri nastavení rozlíšenia na 800x600, proste mi to strašne roztiahne obrazovku a nedá sa to nijak nastaviť... nemal niekto tento problém?? proste pravý bok obrazovky vyzerá ako keby som bol v skafandri
rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_cmdbackup 0
ex_interp 0.1
fps_max 101

Obrázok
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

SSemteXX napísal:rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_cmdbackup 0
ex_interp 0.1
fps_max 101

Obrázok
ja len doplnam k tym serverom ze treba rozlizovat kolko ma ten server fps 500 alebo 1000 (netusim ako to zistit)a z ktorej je krajny cz sk a nonstem a steam
featron
Novice
Novice

Prikaz do konzole

Príspevok od používateľa featron »

pls potrbuem vediet prikaz do konzole na to ked premienam zbran aby tak nehadzal rukou ale aby rovno mi hodilo tu zbran do ruky
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

featron napísal:pls potrbuem vediet prikaz do konzole na to ked premienam zbran aby tak nehadzal rukou ale aby rovno mi hodilo tu zbran do ruky
na to príkazy nestačia, stiahni si HLTV skiny, módy či ako sa to volá...

//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2009, 11:42 )
Skús pozreť toto, či je to ono.
http://www.undzwei.eu/?option=files&tas ... id_file=97
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

nestik wtf? :D

Myslim ze ma na mysli to, ze ked si prepina medzi zbranami, aby mu hned zbran hodilo do ruky a nie aby este musel kliknut.
Tam je prikaz tusim hud_fastswitch 1 alebo sv_fastswitch 1
Ak myslis to, ze ked prebehnes po zbrai /zoberies ju/ a hned ti hodi do ruk tu zbran ktoru si prave zobbral tak to netusim. Ja to tak nastavene mam od kedy som nainstaloval CS.

Ale mozes skusit cl_autowepswitch 1

//nestik. Mas pravdu, teraz som si to poriadne precital. Tiez som raz tu na fore pytal presne toto iste. No nvm, prepac :wink:
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

lekoklatik napísal:nestik wtf? :D

Myslim ze ma na mysli to, ze ked si prepina medzi zbranami, aby mu hned zbran hodilo do ruky a nie aby este musel kliknut.
Tam je prikaz tusim hud_fastswitch 1 alebo sv_fastswitch 1
Ak myslis to, ze ked prebehnes po zbrai /zoberies ju/ a hned ti hodi do ruk tu zbran ktoru si prave zobbral tak to netusim. Ja to tak nastavene mam od kedy som nainstaloval CS.

Ale mozes skusit cl_autowepswitch 1
"aby nehadzal rukou" Tak ja neviem ale podľa mňa chce HLTV módy, ktoré mám aj ja, neukazuje ani ako napr. naťahuje granát, alebo zbraň iba ti ju rovno zobrazí v ruke.
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

Chcem sa opytat ze,kamarat si nainstalovat CSko Steam a teraz chcem to dat do druheho a pojde mu to??? normalne nainstaluje to aj tam len sa prihalsi na svoj ACC,ci mu pojde ta CS,kedze nebude davat CD key.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

hej, pôjde to. normálne nainštaluje steam, prihlási sa, stiahne si hru a môže hrať. takto to môže spraviť na X počítačoch, ale hrať sa bude môcť len na jednom z nich.
Napísať odpoveď