Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
zdar, po dlhšej dobe som nainštaloval cs, nonsteam, na steame sa znova už pracuje, lenže mám problém s pripojením, cítim tam vyšší ping, ktorý som pred tým nemal, poradte nejaké nastavenia ratov pre net 250-320kb/s
plus hlavne mi ide o problém pri nastavení rozlíšenia na 800x600, proste mi to strašne roztiahne obrazovku a nedá sa to nijak nastaviť... nemal niekto tento problém?? proste pravý bok obrazovky vyzerá ako keby som bol v skafandri
plus hlavne mi ide o problém pri nastavení rozlíšenia na 800x600, proste mi to strašne roztiahne obrazovku a nedá sa to nijak nastaviť... nemal niekto tento problém?? proste pravý bok obrazovky vyzerá ako keby som bol v skafandri
Problém s CS 1.6 v 21
Prosím pomôžte... mám Windows 7, procesor dvojjadrovy 2.1 GHz takze 4.2 GHz a ramku 4 GB... nainstaloval som si CS 1.6 v 21 a pri spustení mi napíše citujem "Available memory less than 15MB!!! -73424896" prosím pomôžte...

-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
predpokladam ze mas integrovanu graficku kartu nastavenu na zdielanie pamate len 8mb ,teda podla toho problemu by som to videl na tu chybu ,dalej dat 8 eur ci kolko teraz stoji je vela za original ktory ti aj pojde ? dalsia vec
ktora ma polozila ,aky odbornik ti pre boha povedal ze tvoj procesor na takte 2.1ghz ma v skutocnosti 4.2ghz ?
nic take ako scitavanie sa nerobi na to zabudni to potom ja mam ako co ? 4x 2.2ghz = 8.8ghz procesor ?
chlapce umrem 
rate 25000maj.kl napísal:zdar, po dlhšej dobe som nainštaloval cs, nonsteam, na steame sa znova už pracuje, lenže mám problém s pripojením, cítim tam vyšší ping, ktorý som pred tým nemal, poradte nejaké nastavenia ratov pre net 250-320kb/s
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_cmdbackup 0
ex_interp 0.1
fps_max 101

ja len doplnam k tym serverom ze treba rozlizovat kolko ma ten server fps 500 alebo 1000 (netusim ako to zistit)a z ktorej je krajny cz sk a nonstem a steamSSemteXX napísal:rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_cmdbackup 0
ex_interp 0.1
fps_max 101
Prikaz do konzole
pls potrbuem vediet prikaz do konzole na to ked premienam zbran aby tak nehadzal rukou ale aby rovno mi hodilo tu zbran do ruky
-
nestik
Medium Professional
na to príkazy nestačia, stiahni si HLTV skiny, módy či ako sa to volá...featron napísal:pls potrbuem vediet prikaz do konzole na to ked premienam zbran aby tak nehadzal rukou ale aby rovno mi hodilo tu zbran do ruky
//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2009, 11:42 )
Skús pozreť toto, či je to ono.
http://www.undzwei.eu/?option=files&tas ... id_file=97
-
lekoklatik
VIP
nestik wtf? 
Myslim ze ma na mysli to, ze ked si prepina medzi zbranami, aby mu hned zbran hodilo do ruky a nie aby este musel kliknut.
Tam je prikaz tusim hud_fastswitch 1 alebo sv_fastswitch 1
Ak myslis to, ze ked prebehnes po zbrai /zoberies ju/ a hned ti hodi do ruk tu zbran ktoru si prave zobbral tak to netusim. Ja to tak nastavene mam od kedy som nainstaloval CS.
Ale mozes skusit cl_autowepswitch 1
//nestik. Mas pravdu, teraz som si to poriadne precital. Tiez som raz tu na fore pytal presne toto iste. No nvm, prepac
Myslim ze ma na mysli to, ze ked si prepina medzi zbranami, aby mu hned zbran hodilo do ruky a nie aby este musel kliknut.
Ak myslis to, ze ked prebehnes po zbrai /zoberies ju/ a hned ti hodi do ruk tu zbran ktoru si prave zobbral tak to netusim. Ja to tak nastavene mam od kedy som nainstaloval CS.
//nestik. Mas pravdu, teraz som si to poriadne precital. Tiez som raz tu na fore pytal presne toto iste. No nvm, prepac
-
nestik
Medium Professional
"aby nehadzal rukou" Tak ja neviem ale podľa mňa chce HLTV módy, ktoré mám aj ja, neukazuje ani ako napr. naťahuje granát, alebo zbraň iba ti ju rovno zobrazí v ruke.lekoklatik napísal:nestik wtf?