Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Shamway
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Oboje som skusil, nepomohlo. Ati Radeon 3850
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

zdravicko, mam mensi problem s nabindovanymi tlacidlami :/ prestali mi fungovat a neviem preco. preinstaloval som aj cs a nahodil nanovo, resp. nove bindy no stale mi nefunguju a netusim preco. viete poradit?
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Nahádž si ich do konzoly, vytvor si server a tak. Potom vypni cs a config.cfg si nastav len ako na čítanie, toVšetko :wink:
Jokky
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jokky »

last_knight napísal:zdravicko, mam mensi problem s nabindovanymi tlacidlami :/ prestali mi fungovat a neviem preco. preinstaloval som aj cs a nahodil nanovo, resp. nove bindy no stale mi nefunguju a netusim preco. viete poradit?
A dobre ich píšeš? Bind "tlačítko" "príkaz" (úvodzovky tam musia byť) a ak nepomôže tak skus si nájsť config.cfg a tam to niekde skus napísať
HhH...
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HhH... »

preco ked pustim counter strike vyhodi mi fatal error - available memory is less than 15 Mb!!! -1638400

CS by malo ist na vsetkych shitoch... a ja mam RAM 2 Gb tak by mi to podla mna malo ist bars ako.. pls poradte
SSemteXX
Guru
Guru

Toto si zadal kamarát. Môžeš mať aj 15Giga RAM, ale ide o grafickú a nie o Ram.

Čiže hoď sem čo máš za grafiku.
HhH...
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HhH... »

GeForce 9500 GT 1Gb
SSemteXX
Guru
Guru

Preinštaluj grafické ovládače poprípade stiahni najnovšie, pravdepodobne ti hl.exe nedetekuje "opengl" v PC, po preinštalovaní by ti to malo fičať :wink:

A ten pán čo mi dal mínus karmu, musel byť inak dobrý.
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

zdar, po dlhšej dobe som nainštaloval cs, nonsteam, na steame sa znova už pracuje, lenže mám problém s pripojením, cítim tam vyšší ping, ktorý som pred tým nemal, poradte nejaké nastavenia ratov pre net 250-320kb/s

plus hlavne mi ide o problém pri nastavení rozlíšenia na 800x600, proste mi to strašne roztiahne obrazovku a nedá sa to nijak nastaviť... nemal niekto tento problém?? proste pravý bok obrazovky vyzerá ako keby som bol v skafandri
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

no rozlisenie si musis nastavit aj podla toho aky mas monitor a na zostave pc, aby si mal co najviac fps... a inak by som dal normalne 25000 rate
samqo
Novice
Novice

Problém s CS 1.6 v 21

Príspevok od používateľa samqo »

Prosím pomôžte... mám Windows 7, procesor dvojjadrovy 2.1 GHz takze 4.2 GHz a ramku 4 GB... nainstaloval som si CS 1.6 v 21 a pri spustení mi napíše citujem "Available memory less than 15MB!!! -73424896" prosím pomôžte... :( :( :(
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

samqo
Novice
Novice

Cawte pls pomoste... mám Windows 7, procesor dvojjadrovy 2.1 GHz takze 4.2 GHz a ramku 4 GB... nainstaloval som si CS 1.6 v 21 a pri spustení mi napíše citujem "Available memory less than 15MB!!! -73424896" prosím pomôžte..
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

predpokladam ze mas integrovanu graficku kartu nastavenu na zdielanie pamate len 8mb ,teda podla toho problemu by som to videl na tu chybu ,dalej dat 8 eur ci kolko teraz stoji je vela za original ktory ti aj pojde ? dalsia vec :D ktora ma polozila ,aky odbornik ti pre boha povedal ze tvoj procesor na takte 2.1ghz ma v skutocnosti 4.2ghz ? :D nic take ako scitavanie sa nerobi na to zabudni to potom ja mam ako co ? 4x 2.2ghz = 8.8ghz procesor ? :D chlapce umrem :lol:
samqo
Novice
Novice

ďakujem teda za obydve rady no aj teda ze sa to teda nescituje aj za tu graficku.. a prosim kde si to mozem prestavit ? brazdim cely system a ovládací panel krížom krážom a neviem to najst...
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

2 jadra sa podla niekoho rovna 2x tolko, co je celkom epic lebo by som mal skoro 6 GHz pure.. :-D
Pockaj, zavolam kamosovi co ma stvorjadro, ze ma 12 GHz plus :D Novy rekord :D
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

samqo napísal:... procesor dvojjadrovy 2.1 GHz takze 4.2 GHz ...
:smt044
stiahni si inú verziu CSka, alebo ešte skús novší patch. v21 je starý už dosť...
SSemteXX
Guru
Guru

maj.kl napísal:zdar, po dlhšej dobe som nainštaloval cs, nonsteam, na steame sa znova už pracuje, lenže mám problém s pripojením, cítim tam vyšší ping, ktorý som pred tým nemal, poradte nejaké nastavenia ratov pre net 250-320kb/s

plus hlavne mi ide o problém pri nastavení rozlíšenia na 800x600, proste mi to strašne roztiahne obrazovku a nedá sa to nijak nastaviť... nemal niekto tento problém?? proste pravý bok obrazovky vyzerá ako keby som bol v skafandri
rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_cmdbackup 0
ex_interp 0.1
fps_max 101

Obrázok
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

SSemteXX napísal:rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_cmdbackup 0
ex_interp 0.1
fps_max 101

Obrázok
ja len doplnam k tym serverom ze treba rozlizovat kolko ma ten server fps 500 alebo 1000 (netusim ako to zistit)a z ktorej je krajny cz sk a nonstem a steam
featron
Novice
Novice

Prikaz do konzole

Príspevok od používateľa featron »

pls potrbuem vediet prikaz do konzole na to ked premienam zbran aby tak nehadzal rukou ale aby rovno mi hodilo tu zbran do ruky
Napísať odpoveď