zdravicko, mam mensi problem s nabindovanymi tlacidlami prestali mi fungovat a neviem preco. preinstaloval som aj cs a nahodil nanovo, resp. nove bindy no stale mi nefunguju a netusim preco. viete poradit?
last_knight napísal:zdravicko, mam mensi problem s nabindovanymi tlacidlami prestali mi fungovat a neviem preco. preinstaloval som aj cs a nahodil nanovo, resp. nove bindy no stale mi nefunguju a netusim preco. viete poradit?
A dobre ich píšeš? Bind "tlačítko" "príkaz" (úvodzovky tam musia byť) a ak nepomôže tak skus si nájsť config.cfg a tam to niekde skus napísať
zdar, po dlhšej dobe som nainštaloval cs, nonsteam, na steame sa znova už pracuje, lenže mám problém s pripojením, cítim tam vyšší ping, ktorý som pred tým nemal, poradte nejaké nastavenia ratov pre net 250-320kb/s
plus hlavne mi ide o problém pri nastavení rozlíšenia na 800x600, proste mi to strašne roztiahne obrazovku a nedá sa to nijak nastaviť... nemal niekto tento problém?? proste pravý bok obrazovky vyzerá ako keby som bol v skafandri
Prosím pomôžte... mám Windows 7, procesor dvojjadrovy 2.1 GHz takze 4.2 GHz a ramku 4 GB... nainstaloval som si CS 1.6 v 21 a pri spustení mi napíše citujem "Available memory less than 15MB!!! -73424896" prosím pomôžte...
Cawte pls pomoste... mám Windows 7, procesor dvojjadrovy 2.1 GHz takze 4.2 GHz a ramku 4 GB... nainstaloval som si CS 1.6 v 21 a pri spustení mi napíše citujem "Available memory less than 15MB!!! -73424896" prosím pomôžte..
predpokladam ze mas integrovanu graficku kartu nastavenu na zdielanie pamate len 8mb ,teda podla toho problemu by som to videl na tu chybu ,dalej dat 8 eur ci kolko teraz stoji je vela za original ktory ti aj pojde ? dalsia vec ktora ma polozila ,aky odbornik ti pre boha povedal ze tvoj procesor na takte 2.1ghz ma v skutocnosti 4.2ghz ? nic take ako scitavanie sa nerobi na to zabudni to potom ja mam ako co ? 4x 2.2ghz = 8.8ghz procesor ? chlapce umrem
ďakujem teda za obydve rady no aj teda ze sa to teda nescituje aj za tu graficku.. a prosim kde si to mozem prestavit ? brazdim cely system a ovládací panel krížom krážom a neviem to najst...
2 jadra sa podla niekoho rovna 2x tolko, co je celkom epic lebo by som mal skoro 6 GHz pure..
Pockaj, zavolam kamosovi co ma stvorjadro, ze ma 12 GHz plus Novy rekord
maj.kl napísal:zdar, po dlhšej dobe som nainštaloval cs, nonsteam, na steame sa znova už pracuje, lenže mám problém s pripojením, cítim tam vyšší ping, ktorý som pred tým nemal, poradte nejaké nastavenia ratov pre net 250-320kb/s
plus hlavne mi ide o problém pri nastavení rozlíšenia na 800x600, proste mi to strašne roztiahne obrazovku a nedá sa to nijak nastaviť... nemal niekto tento problém?? proste pravý bok obrazovky vyzerá ako keby som bol v skafandri
ja len doplnam k tym serverom ze treba rozlizovat kolko ma ten server fps 500 alebo 1000 (netusim ako to zistit)a z ktorej je krajny cz sk a nonstem a steam