U šesťnásťročných emáčok nepôjde o latentnú homosexualitu ale zrejme o aktuálny deficitKoCi napísal:To bude asi tym vkladanim si cohokolvek do ust
Nieco o lizatkach sa v pripade tej latentnej homosexuality nespominalo?
Smrť obesením a iné spôsoby samovraždy
-
chrobakos
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
fuha
Ako je to s pichnutim vzduchu do žily ?
Kamoš vravel ze v nemocnici mu sestrička pichala nejaku latku a bola tam mala bublinka , sa zlakol ale mu povedala ze to by muselo byt vecsie mnozstvo/vecsia bublinka . Nevie niekto otom viac ?
Kamoš vravel ze v nemocnici mu sestrička pichala nejaku latku a bola tam mala bublinka , sa zlakol ale mu povedala ze to by muselo byt vecsie mnozstvo/vecsia bublinka . Nevie niekto otom viac ?
Re: fuha
niekde som už o tomto čítal...ale vraj je to len mýtus...na celom svete bolo zaznamenané len jedno úmrtie...a aj tým si neboli lekári istý, lebo človek bol už pravdepodobne po smrti...chrobakos napísal:Ako je to s pichnutim vzduchu do žily ?
qwerty nebol od toho granatu a TNT as tak daleko, virobit trhavinu dokonca aj s vacsou detonacnou rychlostou ako TNT dnes nie je velky problem (pravidelne vyrabam na silvestra
) a staci na to 10 minut pogooglit
nervove plyny, nato mozte zabudnut , na bezbolestni potrebujete doslova laborku a nezohnatelne a hlavne drahe chemikalie, a na tie ostatne "bolestive" vam staci zbehnut do drogerie.... taktiez netreba dalej rozpisovat
strela do hlavy - zohnat zbran je asi vacsi problem nez virobit TNT
smrt obesenim - ked sa nezlomia vazy (ani neodtrhne hlava
:D) tak najskor upadnete do bezvedomia, krcne tepni sa uzavru a okislicena krv neprudi do mozgu, kludne pritom mozte aj nadalej dychat, staci ze mate dobre utiahnutu spominanu tepnu
gilotina - fakt humus
skok z vyski - mozte prezit
utopenie - najviac neprijemna smrt
ako najstylovejsie mi pride ta elektrina, fakt bolestive ale 100% ucinnost (hlavne sa nezabudnite uzemnit!)
alebo si proste pustit plyn, prvich 5 minut je to zabava, potom je to otrava XD
ajtak nechapem ludi ktory si sami siahaju na zivot, po kazdej zlej situacii pride znova dobra (alebo este horsia)
nervove plyny, nato mozte zabudnut , na bezbolestni potrebujete doslova laborku a nezohnatelne a hlavne drahe chemikalie, a na tie ostatne "bolestive" vam staci zbehnut do drogerie.... taktiez netreba dalej rozpisovat
strela do hlavy - zohnat zbran je asi vacsi problem nez virobit TNT
smrt obesenim - ked sa nezlomia vazy (ani neodtrhne hlava
gilotina - fakt humus
skok z vyski - mozte prezit
utopenie - najviac neprijemna smrt
ako najstylovejsie mi pride ta elektrina, fakt bolestive ale 100% ucinnost (hlavne sa nezabudnite uzemnit!)
alebo si proste pustit plyn, prvich 5 minut je to zabava, potom je to otrava XD
ajtak nechapem ludi ktory si sami siahaju na zivot, po kazdej zlej situacii pride znova dobra (alebo este horsia)
Áno tam ide o ten osmotický šok, vlastne otrava vodou.KoCi napísal:ked je rec o pichani do zil - smrtelne je aj pichnutie si destilovanej vody do zily, len netusim v akom mnozstveAle destilka a ihly so striekackami su dostupne za par korun.
Ide o to, že telesné prostredie je tak trochu "slané" a keď telu dodávaš len vodu a žiadne minerály, bunky sa to snažia vyrovnať tým, že do seba nasávajú vodu. Najrýchlejšie sa to prejaví na neurónoch. Vedie to k opuchu mozgu.
K tomu vzduchu do žily: áno v podstate je to urban legend. Síce neviem aké množstvo je smrteľné, ale lekára som sa na to raz pýtal a povedal mi, že nejaké to deci vzduchu (dve tie najväčšie striekačky) zdravé srdce za hodinu v pohode zvládne.
Čiže ak má niekto problémy ale inak asi nie.
Myslím, že na upálenie sa zďaleka nechytá.picha napísal:utopenie - najviac neprijemna smrt
Tak na to musim oponovat - staci, ked sa ti vzduch v krvnom obehu dostane do mensej cievky v mozgu - a hned mas mozgovu prihodu, logicke.....Takze vacsie mnozstvo, nedajboje cele deci vzduchu by bolo dost zle...begbeee napísal:K tomu vzduchu do žily: áno v podstate je to urban legend. Síce neviem aké množstvo je smrteľné, ale lekára som sa na to raz pýtal a povedal mi, že nejaké to deci vzduchu (dve tie najväčšie striekačky) zdravé srdce za hodinu v pohode zvládne.
Čiže ak má niekto problémy ale inak asi nie.
/odborne to volaju "embolus"
embolus
cudzie teleso v cieve, otrhnutý kus krvnej zrazeniny, aterosklerotického plátu, častice tuku alebo vzduchu, ktorý upchá cievu, a tým zabráni prekrveniu príslušnej oblasti
Ale brani....begbeee napísal:No počkaj, ale mŕtvica vzniká krvnou zrazeniou alebo tukatými cievami, ktoré bránia krvi v priechode.
Vzduch tomu nebráni.
Pod embóliu sa rozumie náhle uzatvorenie krvnej cievy elementmi (krvná zrazenina alebo trombus, časti tumoru, plodová voda, vzduch), ktoré do nej boli do nej zavlečené krvným riečiskom. Venózna trombóza v nohe alebo panve je najčastejšou príčinou pľúcnej embólie. Za istých okolností (napr. predsieňová fibrilácia) môžu tromby vznikať aj v srdci a viesť k uzatvoreniu tepny. Podľa lokalizácie dochádza k mozgovej mŕtvici alebo k nedostatočnému zásobovaniu orgánu (črevo, oblička, srdce) resp. končatiny. Ťažkosti samozrejme závisia aj od postihnutej krvnej cievy. Liečba hlavne pri venóznych embóliách pozostáva z rozpustenia krvnej zrazeniny heparínom, pri arteriálnych embóliách môže byť nutná operácia. Na prevenciu sa väčšinou následne zavádza hemodilúcia pomocou Marcumaru.
Zdroj - http://primar.sme.sk/c/4117022/embolia.html
-
Old Dirty Bastard
Guru
to by už ale nebola samovraždaPinhead napísal:Poprípade, stará známa strela do tyla.....
Aha no máš pravdu, že bráni ale zároveň všade sa dočítaš, že relatívne veľké množstvo toho vzduchu dokáže telo aj spracovať, čiže je to individuálne.LA napísal:Ale brani....
Čekoval som aj anglické stránky a všade sa píše, že je to síce smrteľné ale ide o fakt veľké dávky okolo toho pol decka vzduchu a značne nespoľahlivé, lebo je to individuálne.
Samozrejme, to mas pravdu, do hlavy sa ti to dostat nemusi. Zvycajne, ak sa napichne vzduch do svalu, okrem velkej bolesti to nic nenarobi, ale ak sa dostane do ciavky alebo zily, pravdepodobnost ze to rychlo skonci v hlave je vysoka....ale to je uz len OTbegbeee napísal:Aha no máš pravdu, že bráni ale zároveň všade sa dočítaš, že relatívne veľké množstvo toho vzduchu dokáže telo aj spracovať, čiže je to individuálne.
Čekoval som aj anglické stránky a všade sa píše, že je to síce smrteľné ale ide o fakt veľké dávky okolo toho pol decka vzduchu a značne nespoľahlivé, lebo je to individuálne.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
toto by som trosku upresnil. Horolezecke lano neznamena, ze je aj dynamicke ("natahovacie") a tazne lano neznamena, ze nie je dynamicke. Ergo: kupujte si staticke lana, ucelom dynamickych je nezlomit Vam kosti pri pade.qwerty-xyz napísal: Lepsie je TAZNE lano, nie horolezecke to ma vo zvyku(iste lana urcite) sa natiahnut pri vasom pade az o 20 % takze keby ste mali na zem hodne blizko tak si akurat zlomite nohu.
-
qwerty-xyz
axXis napísal:toto by som trosku upresnil. Horolezecke lano neznamena, ze je aj dynamicke ("natahovacie") a tazne lano neznamena, ze nie je dynamicke. Ergo: kupujte si staticke lana, ucelom dynamickych je nezlomit Vam kosti pri pade.
To sa neboj. S krátkou zbraňou (rozumej pištoľ/revolver) sa to dá v pohode zvládnuť aj bez abnormálne dlhých rúk.....Old Dirty Bastard napísal:to by už ale nebola samovraždapokial by teda dotyčny netrpel nejakou fyzickou deformaciou a nebal by meter dlhe ruky
To je trošku brutalnejší spôsob samovraždy ...Neo-M napísal:ja som len pocul ze treba dat vodu do ust (nehltat nechat v ustach) strcit plynovu zbran a strelit a vraj to roztrieska celu hlavu