Smrť obesením a iné spôsoby samovraždy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

KoCi napísal::D To bude asi tym vkladanim si cohokolvek do ust :D Nieco o lizatkach sa v pripade tej latentnej homosexuality nespominalo?
U šesťnásťročných emáčok nepôjde o latentnú homosexualitu ale zrejme o aktuálny deficit :P
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

fuha

Príspevok od používateľa chrobakos »

Ako je to s pichnutim vzduchu do žily ?
Kamoš vravel ze v nemocnici mu sestrička pichala nejaku latku a bola tam mala bublinka , sa zlakol ale mu povedala ze to by muselo byt vecsie mnozstvo/vecsia bublinka . Nevie niekto otom viac ?
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Re: fuha

Príspevok od používateľa bindo011 »

chrobakos napísal:Ako je to s pichnutim vzduchu do žily ?
Kamoš vravel ze v nemocnici mu sestrička pichala nejaku latku a bola tam mala bublinka , sa zlakol ale mu povedala ze to by muselo byt vecsie mnozstvo/vecsia bublinka . Nevie niekto otom viac ?
niekde som už o tomto čítal...ale vraj je to len mýtus...na celom svete bolo zaznamenané len jedno úmrtie...a aj tým si neboli lekári istý, lebo človek bol už pravdepodobne po smrti... :roll:
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

stoporko -> mozno miesto amoniaku myslel salmiak (NH4Cl) ale neviem kde by ho zohnal...tusim sa dava do bateriek ale niesom si isty :P

kazdopadne mne sa najviac pozdavala ta inzulinovka

begbee pri tom alkohole je ta dostupnost zla, to od 18 rokov tam vobec nemusi byt :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ked je rec o pichani do zil - smrtelne je aj pichnutie si destilovanej vody do zily, len netusim v akom mnozstve :) Ale destilka a ihly so striekackami su dostupne za par korun.
picha
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa picha »

qwerty nebol od toho granatu a TNT as tak daleko, virobit trhavinu dokonca aj s vacsou detonacnou rychlostou ako TNT dnes nie je velky problem (pravidelne vyrabam na silvestra :D ) a staci na to 10 minut pogooglit

nervove plyny, nato mozte zabudnut , na bezbolestni potrebujete doslova laborku a nezohnatelne a hlavne drahe chemikalie, a na tie ostatne "bolestive" vam staci zbehnut do drogerie.... taktiez netreba dalej rozpisovat

strela do hlavy - zohnat zbran je asi vacsi problem nez virobit TNT

smrt obesenim - ked sa nezlomia vazy (ani neodtrhne hlava :D:D) tak najskor upadnete do bezvedomia, krcne tepni sa uzavru a okislicena krv neprudi do mozgu, kludne pritom mozte aj nadalej dychat, staci ze mate dobre utiahnutu spominanu tepnu

gilotina - fakt humus :D

skok z vyski - mozte prezit

utopenie - najviac neprijemna smrt

ako najstylovejsie mi pride ta elektrina, fakt bolestive ale 100% ucinnost (hlavne sa nezabudnite uzemnit!) :D

alebo si proste pustit plyn, prvich 5 minut je to zabava, potom je to otrava XD

ajtak nechapem ludi ktory si sami siahaju na zivot, po kazdej zlej situacii pride znova dobra (alebo este horsia) :P
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

suhlasim s pichou vybusninu nie je problem si zohnat,staci mat par kontaktov na nackov a podobne existencie a vybavia vam granat za 3,5 tisica..co nie je zas tak velka suma kedze sa clovek ide zabit
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

KoCi napísal:ked je rec o pichani do zil - smrtelne je aj pichnutie si destilovanej vody do zily, len netusim v akom mnozstve :) Ale destilka a ihly so striekackami su dostupne za par korun.
Áno tam ide o ten osmotický šok, vlastne otrava vodou.
Ide o to, že telesné prostredie je tak trochu "slané" a keď telu dodávaš len vodu a žiadne minerály, bunky sa to snažia vyrovnať tým, že do seba nasávajú vodu. Najrýchlejšie sa to prejaví na neurónoch. Vedie to k opuchu mozgu.

K tomu vzduchu do žily: áno v podstate je to urban legend. Síce neviem aké množstvo je smrteľné, ale lekára som sa na to raz pýtal a povedal mi, že nejaké to deci vzduchu (dve tie najväčšie striekačky) zdravé srdce za hodinu v pohode zvládne.
Čiže ak má niekto problémy ale inak asi nie.
picha napísal:utopenie - najviac neprijemna smrt
Myslím, že na upálenie sa zďaleka nechytá.
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

begbeee napísal:K tomu vzduchu do žily: áno v podstate je to urban legend. Síce neviem aké množstvo je smrteľné, ale lekára som sa na to raz pýtal a povedal mi, že nejaké to deci vzduchu (dve tie najväčšie striekačky) zdravé srdce za hodinu v pohode zvládne.
Čiže ak má niekto problémy ale inak asi nie.
Tak na to musim oponovat - staci, ked sa ti vzduch v krvnom obehu dostane do mensej cievky v mozgu - a hned mas mozgovu prihodu, logicke.....Takze vacsie mnozstvo, nedajboje cele deci vzduchu by bolo dost zle...

/odborne to volaju "embolus"
embolus

cudzie teleso v cieve, otrhnutý kus krvnej zrazeniny, aterosklerotického plátu, častice tuku alebo vzduchu, ktorý upchá cievu, a tým zabráni prekrveniu príslušnej oblasti
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No počkaj, ale mŕtvica vzniká krvnou zrazeniou alebo tukatými cievami, ktoré bránia krvi v priechode.
Vzduch tomu nebráni.
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

begbeee napísal:No počkaj, ale mŕtvica vzniká krvnou zrazeniou alebo tukatými cievami, ktoré bránia krvi v priechode.
Vzduch tomu nebráni.
Ale brani....

Pod embóliu sa rozumie náhle uzatvorenie krvnej cievy elementmi (krvná zrazenina alebo trombus, časti tumoru, plodová voda, vzduch), ktoré do nej boli do nej zavlečené krvným riečiskom. Venózna trombóza v nohe alebo panve je najčastejšou príčinou pľúcnej embólie. Za istých okolností (napr. predsieňová fibrilácia) môžu tromby vznikať aj v srdci a viesť k uzatvoreniu tepny. Podľa lokalizácie dochádza k mozgovej mŕtvici alebo k nedostatočnému zásobovaniu orgánu (črevo, oblička, srdce) resp. končatiny. Ťažkosti samozrejme závisia aj od postihnutej krvnej cievy. Liečba hlavne pri venóznych embóliách pozostáva z rozpustenia krvnej zrazeniny heparínom, pri arteriálnych embóliách môže byť nutná operácia. Na prevenciu sa väčšinou následne zavádza hemodilúcia pomocou Marcumaru.

Zdroj - http://primar.sme.sk/c/4117022/embolia.html
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Pinhead napísal:Poprípade, stará známa strela do tyla.....
to by už ale nebola samovražda :) pokial by teda dotyčny netrpel nejakou fyzickou deformaciou a nebal by meter dlhe ruky
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

LA napísal:Ale brani....
Aha no máš pravdu, že bráni ale zároveň všade sa dočítaš, že relatívne veľké množstvo toho vzduchu dokáže telo aj spracovať, čiže je to individuálne.
Čekoval som aj anglické stránky a všade sa píše, že je to síce smrteľné ale ide o fakt veľké dávky okolo toho pol decka vzduchu a značne nespoľahlivé, lebo je to individuálne.
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

begbeee napísal:Aha no máš pravdu, že bráni ale zároveň všade sa dočítaš, že relatívne veľké množstvo toho vzduchu dokáže telo aj spracovať, čiže je to individuálne.
Čekoval som aj anglické stránky a všade sa píše, že je to síce smrteľné ale ide o fakt veľké dávky okolo toho pol decka vzduchu a značne nespoľahlivé, lebo je to individuálne.
Samozrejme, to mas pravdu, do hlavy sa ti to dostat nemusi. Zvycajne, ak sa napichne vzduch do svalu, okrem velkej bolesti to nic nenarobi, ale ak sa dostane do ciavky alebo zily, pravdepodobnost ze to rychlo skonci v hlave je vysoka....ale to je uz len OT
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal: Lepsie je TAZNE lano, nie horolezecke to ma vo zvyku(iste lana urcite) sa natiahnut pri vasom pade az o 20 % takze keby ste mali na zem hodne blizko tak si akurat zlomite nohu.
toto by som trosku upresnil. Horolezecke lano neznamena, ze je aj dynamicke ("natahovacie") a tazne lano neznamena, ze nie je dynamicke. Ergo: kupujte si staticke lana, ucelom dynamickych je nezlomit Vam kosti pri pade.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

axXis napísal:toto by som trosku upresnil. Horolezecke lano neznamena, ze je aj dynamicke ("natahovacie") a tazne lano neznamena, ze nie je dynamicke. Ergo: kupujte si staticke lana, ucelom dynamickych je nezlomit Vam kosti pri pade.
:wink: alebo tak mne to bolo povedane ako tazne a horolezecke, to je fuk, teda nie je upresnil si to tak dikes. :D :D :D Aj tak je najlepsie sa vyhodit do vzduchu, popripade si objednat vlastnu vrazdu pre tych majetnejsich nech vas zastrelia tazkym kalibrom z velkej dialky, to musi byt tiez romantika.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Old Dirty Bastard napísal:to by už ale nebola samovražda :) pokial by teda dotyčny netrpel nejakou fyzickou deformaciou a nebal by meter dlhe ruky
To sa neboj. S krátkou zbraňou (rozumej pištoľ/revolver) sa to dá v pohode zvládnuť aj bez abnormálne dlhých rúk.....
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

ja som len pocul ze treba dat vodu do ust (nehltat nechat v ustach) strcit plynovu zbran a strelit a vraj to roztrieska celu hlavu :D
kakajdaaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kakajdaaa »

Neo-M napísal:ja som len pocul ze treba dat vodu do ust (nehltat nechat v ustach) strcit plynovu zbran a strelit a vraj to roztrieska celu hlavu :D
To je trošku brutalnejší spôsob samovraždy ...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Plyn? Voda?
Však to skús brokovnicou a nemusíš hltať vodu.
Napísať odpoveď