Prosim ta, ked to vyskusas tak daj vediet ako si uspel. Mozno to vyskusam aj ja. Inac s tou grafiku by som si nerobil nejake nadeje. Ja mam asi 3x lepsiu + o neico lepsi cpu a ide mi to biednerados915 napísal:Stačí všetky dvd skopírovať na disk a potom spustiť steambackup.exe
Stiahol som si to cez steam. Problém je, že mám otrasné nastavenie grafiky![]()
Môžete mi poradiť ako zvýšiť nastavenia? Boli tu tuším nejaké patche alebo bolo niečo treba prepísať, nejaký súbor.
Mám Windows 7 Ultimate 32bit, AMD Athlon X2 5200+ (2,6 Ghz), 4GB RAM, GeForce 8600 GT 256 MB.
Ďakujem
// ešte prikladám screen toho nastavenia (sry že je to cez mobil, ale nešlo mi spraviť screen cez printscreen)
GTA 4
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja mam taky problem ze som si stiahol zo steamu kedze stala 7,5€ akurat ze pustit je to hotovy zazrak obcas ide ale vacsinou pri spustani po tom uvodnom rockstar logu v 3 farbach a nadpise GTA 4 zostane cierna obrazovak ked dam alt tab tak mi tam vyhodi daky podporgram ze chranene uloziste a tam ma zadat heslo lenze neviem ake dam tam steamove social klubove alebo to z GTA no furt nic a netusim fakt vo co go dik za akukolvek radu
edit:
priloha
edit:
priloha
Netreba instalovat pouzi navod ktory tu dal hojko.
http://www.hojko.com/post1038931.html#1038931
http://www.hojko.com/post1038931.html#1038931
Kde mas nainstalovany steam? Ked v program files, tak si prihlaseny ako spravca?Runes napísal:ja mam taky problem ze som si stiahol zo steamu kedze stala 7,5€ akurat ze pustit je to hotovy zazrak obcas ide ale vacsinou pri spustani po tom uvodnom rockstar logu v 3 farbach a nadpise GTA 4 zostane cierna obrazovak ked dam alt tab tak mi tam vyhodi daky podporgram ze chranene uloziste a tam ma zadat heslo lenze neviem ake dam tam steamove social klubove alebo to z GTA no furt nic a netusim fakt vo co go dik za akukolvek radu
edit:
priloha
-
frankocean11
Medium Star
Pomooc
CAUTE MAM VELKY PROBLEM:
Pozrite moju zostavu dole ja zapnem GTA IV a ostatne hry a velmi mi to seka a ATI ovladac pise ze: ATI CATALIST FAMILY prestal pracovat
no nikdo mi nevie pomoct prosim kto by mi poradil bol by som mu velmi vdacny !!!!!!!!!
Zakladna doska:GIGABYTE P55-US3L
Procesor: INTEL Core i5-750 Quad-Core - 2.8GHz+ARCTIC Freezer 7
Grafika: ATI Radeon HD 5770 1GB
RAM: Patriot 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz
HDD: 1000GB Western Digital
MECHANIKA: LG GH22NS
Skrina: MiniTower 6K29
Zdroj: 600W LC POWER LC6600GP
Pozrite moju zostavu dole ja zapnem GTA IV a ostatne hry a velmi mi to seka a ATI ovladac pise ze: ATI CATALIST FAMILY prestal pracovat
no nikdo mi nevie pomoct prosim kto by mi poradil bol by som mu velmi vdacny !!!!!!!!!
-
Ba-Yo
Light Professional
Re: Pomooc
podla mna neni dolezite pri hre aky mas zdroj,HDD alebo mechaniku staci OS ,Graf,RAM a CPUadoado2 napísal:CAUTE MAM VELKY PROBLEM:
-
Runes
Addict
no jj sak je tu len jedine kontoGothaR napísal:Kde mas nainstalovany steam? Ked v program files, tak si prihlaseny ako spravca?
btw da sa v tej steamovej verzii dako dosiahnut lepsia hratelnost ???mam setky detaily na minime vypnute nahravanie videa vypnute vsync a to druhe cize je to hnusne cele a aj tak po case zacne trhat
procesor P8600 -2,4 ghz 2,4ghz
ram 4gb
grafa ATI HD3650 512mhz
a je to book
-
frankocean11
Medium Star
Netaktoval som a ovldace mi daval jeden z hojko su najnovsiee aj daval som z CDkaSapo napísal:Posledny prisevok sa necituje. K teme, netaktoval si grafiku? Mas najnovsie ovladace?
-
frankocean11
Medium Star
Opoved
ano ja som ho kupoval uz zostavu z ALZA.SK no tak ale to neni chyba v PC
//aspon si myslim ale preco by mala byt v pc chyba a este nieco aj DVD-ROM mi nejde ako by mala sramoti a niekedy nenacita DVD tak asi naozaj je v pc chyba
//nie nove ovladace som neskusal a je to zablombovany pc tak nebudem ho otvarat a nebudem menit grafiku
/este by som chcel upozornit ja ked v GTA IV nejaku klavesu stlacim vtedy to na 1sek asi zamrzne no neviem kde je chyba
//aspon si myslim ale preco by mala byt v pc chyba a este nieco aj DVD-ROM mi nejde ako by mala sramoti a niekedy nenacita DVD tak asi naozaj je v pc chyba
//nie nove ovladace som neskusal a je to zablombovany pc tak nebudem ho otvarat a nebudem menit grafiku
/este by som chcel upozornit ja ked v GTA IV nejaku klavesu stlacim vtedy to na 1sek asi zamrzne no neviem kde je chyba
-
Ba-Yo
Light Professional
datadisky TLaD a BoGT by mali oficialne vyjst aj na PC:
mali by vyjst 1. stvrtrok 2010 takze sa mame naco tesit
Kód: Vybrať všetko
http://www.abcgames.cz/?p=hry_zobraz&id=13546Kód: Vybrať všetko
http://www.abcgames.cz/?p=hry_zobraz&id=13547-
DAMON88
Professional
omg prosim uz prestan sice som to ani nekukal tieto 2 posledne linky ale stacilo mi vidiet predchadzajuce ktore boli uplne ze sracky takze asi tak
ako fajn ked chces tak si to rob ale pre seba alebo sa zamysli nad tym ci stoji zato chvalit sa s tym co si urobil lebo myslim ze normalnemu cloveku je jasne ze toto za to nestoji
ako fajn ked chces tak si to rob ale pre seba alebo sa zamysli nad tym ci stoji zato chvalit sa s tym co si urobil lebo myslim ze normalnemu cloveku je jasne ze toto za to nestoji
Pre toto by som dal tuto hru znicit. Same nasilie, iluzia "gangsta life", hodinou hrania sa inteligencia znizi o jeden bod inteligencneho kvocientu (minimalne v tomto pripade) aj vdaka amikovskemu rapu... Vacsiu - bez pardonu - pi*ov*** mozes uz len nakreslit.janulko napísal:Takze nenechal som sa odradit debilnimi recami tzch co si vo Gta nevedia natocit ani svoju pucku a natocil som dva diely noveho serialu Gangztaz end Karz:
a
Ukazal si svoje vytvory aj maminke a tatinkovi?