1) beriem, dizel je, co sa tyka jazdy, omnoho komfortnejsi (narazam na krutiaci moment v nizkych otackach), a ako hovoris, pokial v benzine nemas aspon 200k, tak to musis tocit ako drbnuty...
2) osobne preferencie k znacke tiez beriem, ale skus si to este premysliet, a4 za 2500 nebude ziadna krasavica v perfektnom stave... okrem toho mam pochybnosti, ci zozenies vobec nejaku...
3) zhrnul by som to asi tak, ze som v zivote nevidel merkel, ktoremu by motor vypovedal sluzbu a zaroven by mal najazdene menej ako pol miliona kilometrov... to plati pre vsetky v6...
4) no a o to tu prave ide, napriklad pri nejakom japonskom dizli by som sa uz hodnoty nad 200 000km dost bal... a ako spominam v predchadzajucom prispevku, pri kilometroch vyssich verim jedine merklu a bmw...
5) nemci robia tvrde auta? hmm urcite nie, nic take som si nevsimol, ale zase treba zvazit, na akom rebrinaku sa vozim ja :-/ neviem, ci to mas z vlastnej skusenosti, ale ja som nic taketo osobne ani od inych nezaznamenal... mozno subjektivny pocit...
co sa tyka tej fabie, to bolo samozrejme myslene ako zart