Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Pozrete si tento film s dabingom?

Ano
103
46%
Nie
75
33%
Aj s dabingom aj bez
46
21%

Celkom hlasov: 224

Jake
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jake »

pochybujem ze ti je to schopne poskodit zrak ked tam ides raz za cas na film ... kebyze si tam 24/7 tak urcite ti to zrak poskodi, ale to ti tak isto poskodi zrak aj 24/7 cumenie do pocitacu takze ja by som sa toho nebal :) :wink:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

3r1k napísal:aky rozdiel je medzi 3D verziu v Cine-max(alebo aj palacecinemas) a tou IMAX napr. vo viedni?

a este sa chcem spytat... je pravda to co sa pise na stranke cinemaxu, ze maju nejaky lepsi 3D system ako v IMAXe, ktory dokonca vraj skodi zraku?
rozdiel je nehorazny IMAX je totiz uplne o inom,technologiou ta nejdem miast ale proste ak by som to mal povedat tak IMAX je 3D kino a palacecinemas je kvazi 3D kino
3r1k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 3r1k »

ach... tak do IMAXu nemam prilezistost ist... a bol niekto v cinemaxe na to "3D"? oplati sa za 7€?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

3r1k napísal:ach... tak do IMAXu nemam prilezistost ist... a bol niekto v cinemaxe na to "3D"? oplati sa za 7€?
neoplati /ale zas take si doma nemozes pozriet tak ic na "3D"
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

podľa mňa sa zato neoplati ani 4e dať

neviem ale ja od filmu očakávam torchu viac ako kopu efektov a plytky scenár
3r1k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ok, tak ja teda pojde na to "3D" :D len dufam, ze "3D" nebude horsie ako 2D... :/

a este sa chcem spytat, ze v com konkretne je IMAX lepsi? chapem, ze to 3D bude vyzerat realnejsie... ale v com? vo farbach al. doveryhodnejsom usporiadani objektov?
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

práve som sa sa vrátil z 3-D, film absolútne božie efekty, ktoré hodnotím na 10/10, príbeh by som ohodnotil 7-8/10. Výsledná je u mňa 9/10.
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Pozrel som si Avatara pred par dnami v 3D. Nemam k tomu co dodat, vynikajuce spracovanie, pribeh, posolstvo. Kazdy ma ine kriteria pre dokonaly film, ale tie moje Avatar splnil.
Btw. este sa mi nestalo, ze by som na nejaky film tuzil ist do kina viac ako raz, ale ked sa naskytne prilezitost, tentoraz zrejme neodolam. :)
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

Avatar - 3D film uz v zivote pozerat nebudem. Kvalita filmu prevedenim do 3D sa stupnuje? Blbost. Mne to prave robilo opacny efekt. Cize nuda. Dabing slovensky - tiez dva palce dole. Pribeh - americka klasika. Je ten film hodnotim ako 4/10.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

cinemax a imax? aky je v tom rozdiel? googlit viem, ale polopate dvomi vetami by neuskodilo..
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

IMAX máš pravé 3D kino kde budeš mať stopercentný zážitok kdežto CINEMAX máš kvázi 3D kino
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Sajmon napísal:IMAX máš pravé 3D kino kde budeš mať stopercentný zážitok kdežto CINEMAX máš kvázi 3D kino
No ale ja sa pytam preco? Aky je ten rozdiel v technologii?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

3r1k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

a? o cinemaxe mas zasa tu http://www.cine-max.sk/menu/3d#obsah
a tiez tam pisu, ze maju najlepsi system... ale napr. o velkosti platna tam nic nie je...

mne napr. staci len vediet co znamena to vaše KVAZI 3D... na velkosti platna mi nezalezi ani na zvuku, ale to 3D je v com horsie? ze sa zle zobrazuju objekty, su rozmazovane alebo co?

ak niekto konecne odpovie nato naco sa pytame, tak naozaj dakujem

(to utfg si odpustite, ja som to hladal viac ako hodinu a cital si kopu diskusii, ale to co som chcel som sa nedozvedel)

//ospravedlnujem sa ak niekomu moj post bude zdat trosku nemily a agresivnejsi..
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Citali ste niekto tu IMAX stranku? Hlavne ten part o kamere. Myslim, ze v tom to aj bude. Na okuliaroch a podobnych veciach nezalezi, skor by som to videl v tom zobrazovani a premietani na platno.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Ja som bol v IMAXE v BA keď bol ešte v Avione, bolo to síce cca 7-8 rokov dozadu ale zážitok na celý život. Bol som na dinosauroch a mohol som ich doslova pohladkať. Teraž čo chodím do Európy v BB tak to sa nedá porovnávať je je také 3D len aby bolo, som zvedavý na Avatar
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

dnes som bol na tom filme 2x - hold prokrastinacia je svina vec... 3x uz nepojdem... ani do IMAXu do viedne... hold mal som listok za polovicu, tak som siel zasa do europy v BB, slovensky dabing... a tak... ako urcite ked vyjde daky ten BD nosic, tak to stiahnem a kuknem v originale, ale peniaze uz za to davat nebudem... ani druhe premietanie ma totiz nepresvedcilo ze by to mal byt film roka, a uz vobec nie desatrocia... pre mna filmom roka 2009 ostava Star Trek a hned tesne za nim Inglourious Basterds...
IceHammer
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IceHammer »

Tiez som predpokladal ze to bude film roka ale neviem neviem pozrel som si ho cca 5 x a bol som na om v kine ale ten Star trek sa mi zdal lepsi
Shark
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Shark »

Ja som chcel najprv vidiet tento film v 3D a samozrejme v 3D kine bol len nadabovany. Takze som moc nemal na vyber. Radsej by som ho chcel vidiet original, ale kedze aj tak tam moc nekecali a islo hlavne o efekty, moc to nevadilo. Original si pozrem ked bude DVD alebo Bluray
Napísať odpoveď