Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Proste cvičíš pondelok, stredu a piatok zakaždým iné cviky a iné série.
Každý druhý týždeň je antagonistický a každý tretí sa menia série a opakovania.
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Mam doma nakladacie cinky + rozne kotuce (do oboch ruk) a chcel by som zacat cvicit ale neviem ziadne cviky, ako casto cvicit, nejake serie? Prosim o radu pripadne nejaku stranku. :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Však sa trocha posnaž, použi Google a nájdeš cviky, tréningy pre začiatočníkov, všetko.
Alebo navštív nejaké fórum, ktoré je vyhradené na túto problematiku.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

http://www.fitpro.sk/product_info.php?products_id=165 8)

Oplatí sa mi v druhom mesiaci brať aj Kreatín aj Gajner?
hughito
Redeemer
Redeemer

Gainer kľudne žer, ale na kreatín máš čas. Niektorí píšu, že ho má zmysel začať užívať až po roku cvičenia, ja som s ním začal tak po necelom 3/4 roku.
fildinko
King
King

A ako to dopadlo?
Myslíš ze by som mal zatial cvicit u gajnerom? bez kreatinu?..
hughito
Redeemer
Redeemer

fildinko napísal:A ako to dopadlo?
No mne kreatín vždy makal. Ja popravde neviem, aké je lekárske zdôvodnenie toho, prečo by sa malo s kreatínom čakať. Možno tu niekto bude vedieť, nechce sa mi to hľadať (asi to bude niečo s tým, že zvyšuje silu, čo u začiatočníkov nie je nejak extra potrebné keď ešte nemajú žiadne svaly a tým pádom nie je moc akú silu zvyšovať a takisto nie je ani aké svaly zavodňovať, aj keď to je akože negatívny jav pri kreatíne).
Každopádne začni cvičiť, poriadne žrať kvalitnú stravu a pridaj ten gainer = pôjdeš hore. Kreatín kľudne počká a potom lepšie zamaká, keď už budeš mať nejaká základ.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

fildinko: ked si este necvicil tak ako zaciatocnik naberies aj bez kreatinu velmi rychlo, hlavne jedz, potom ked uz bude zaklad mozes sa ohliadnut po kreatine
mikaelo24
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mikaelo24 »

mam taku otazku: ak by sa nejako dalo, cim by som mohol nahradit cvicenie na hrazde, resp. zhyby?

//smejo:diki, a nieco okrem kladky?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

hornou kladkou
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

fildinko napísal:A ako to dopadlo?
Myslim si ze by si mal zacat civcit aj bez gaineru. Nie preto ze mas cas, nie preto ze je to na nic ale preto aby si pochopil ze doplnok vyzivy je stale len doplnok vyzivy.
fildinko
King
King

Dobre dakujem za komenty....

Fúúú už ma to troska j*be....ako som zacal vrat grajner tak som zacal viac z prepacenim prdiet... je to z toho? :oops:
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

fildinko napísal:Dobre dakujem za komenty....

Fúúú už ma to troska j*be....ako som zacal vrat grajner tak som zacal viac z prepacenim prdiet... je to z toho? :oops:
moze byt na kazdeho to vplyva inak ale moze to byt aj znackou, atd... vela veci, ale je vela takych ako ty
hughito
Redeemer
Redeemer

Určite to je z toho. :)
fildinko
King
King

LoL...a brat "To máš zo šalátu" :lol:
Empatik
Medium Star
Medium Star

Cvičebný plán a stravovací plán

Príspevok od používateľa Empatik »

Dobrý večer . Chcel by som nejaký kvalitný stravovací plán na pribratie (pribratie celkové + svalovej hmoty) Chcel by som Vás so všetkým oboznámiť ... Cvičil som už asi tak pred 3 mesiacmi , a moje cvičenie netrvalo dlho , asi iba mesiac a pol , ale svaly sa mi aspom trochu vyrysovali ... ale to bolo také cvičenie , že som tam chodil každý deň , pauzu som nemal , absolútne žiadny plán , iba GAINER som mal ... A na Nový rok som si dal predsavzatie , že priberiem , začnem cvičiť , vyrysujem si postavu , svaly a priberiem na svalovej hmote ... A na to by som potreboval nejaký KVALITNÝ plán , pri ktorom si pedstavujem vyrysovanie svalov , tela ... pribratie na váhe ... pribratie na celej svalovej hmote ... hlavne brucho , triceps,biceps (ale asi všetko ...) Mám doma kúpený ešte GAINER (dosť tam toho ešte je ) takže do plánu sa môže zarátať aj ten ... Čiže ja potrebujem dva plány ... STRAVOVACÍ PLÁN a CVIČEBNÝ PLÁN . Vedeli by ste mi nejako s týmto poradiť ... Keby trebalo otázky , napíšte mi ich sem , alebo SS , na všetko odpoviem . Ďakujem moc ... a

PF 2010
ColdRain
Addict
Addict

Re: Cvičebný plán a stravovací plán

Príspevok od používateľa ColdRain »

Q7_TiGeeR_X6 napísal:Dobrý večer . Chcel by som nejaký kvalitný stravovací plán na pribratie (pribratie celkové + svalovej hmoty) Chcel by som Vás so všetkým oboznámiť ... Cvičil som už asi tak pred 3 mesiacmi , a moje cvičenie netrvalo dlho , asi iba mesiac a pol , ale svaly sa mi aspom trochu vyrysovali ... ale to bolo také cvičenie , že som tam chodil každý deň , pauzu som nemal , absolútne žiadny plán , iba GAINER som mal ... A na Nový rok som si dal predsavzatie , že priberiem , začnem cvičiť , vyrysujem si postavu , svaly a priberiem na svalovej hmote ... A na to by som potreboval nejaký KVALITNÝ plán , pri ktorom si pedstavujem vyrysovanie svalov , tela ... pribratie na váhe ... pribratie na celej svalovej hmote ... hlavne brucho , triceps,biceps (ale asi všetko ...) Mám doma kúpený ešte GAINER (dosť tam toho ešte je ) takže do plánu sa môže zarátať aj ten ... Čiže ja potrebujem dva plány ... STRAVOVACÍ PLÁN a CVIČEBNÝ PLÁN . Vedeli by ste mi nejako s týmto poradiť ... Keby trebalo otázky , napíšte mi ich sem , alebo SS , na všetko odpoviem . Ďakujem moc ... a

PF 2010
bud chces rysovat alebo priberat, ked hovoris ze chces pribrat celkovo ale aj na svalovej hmote, hovoris, ze chces pribrat aj tuk, ale zaroen hovoris ze chces rysovat...tak sa rozhodni co chces...na zaciatok cvic full body, zakladne viac klbove cviky(bench, drep, military pres, pritahy kladky...), tri krat do tyzdna v kazdom dni precvic cele telo /ako uz nazov full body hovori/ a ked nepriberas, malo jes, jedz viac a ked ti toho gaineru ostalo, ocividne si ho jedol malo...
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

fildinko napísal:Dobre dakujem za komenty....

ja ked som bral gainer som z toho prdel jak divy tak si z toho nic nerob :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja prdím ako divý aj bez gaineru, z toho si nič nerobte. :)
Hádam tie jedovaté plyny nebudete v sebe držať. :D
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

mam taky problem pri benchi ze mi pri vacsej zatazi 80+ zacina odchadzat prave rameno neviete co s tym? :cry: zacalo mi to robit asi posledne dva tyzdne..taka neprijemna pichava bolest kvoli ktorej vzdy dotlacim lavu cast rychlejsie ako pravu :(
Napísať odpoveď