Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
http://www.fitpro.sk/product_info.php?products_id=165
Oplatí sa mi v druhom mesiaci brať aj Kreatín aj Gajner?
Oplatí sa mi v druhom mesiaci brať aj Kreatín aj Gajner?
No mne kreatín vždy makal. Ja popravde neviem, aké je lekárske zdôvodnenie toho, prečo by sa malo s kreatínom čakať. Možno tu niekto bude vedieť, nechce sa mi to hľadať (asi to bude niečo s tým, že zvyšuje silu, čo u začiatočníkov nie je nejak extra potrebné keď ešte nemajú žiadne svaly a tým pádom nie je moc akú silu zvyšovať a takisto nie je ani aké svaly zavodňovať, aj keď to je akože negatívny jav pri kreatíne).fildinko napísal:A ako to dopadlo?
Myslíš ze by som mal zatial cvicit u gajnerom? bez kreatinu?..
Každopádne začni cvičiť, poriadne žrať kvalitnú stravu a pridaj ten gainer = pôjdeš hore. Kreatín kľudne počká a potom lepšie zamaká, keď už budeš mať nejaká základ.
Myslim si ze by si mal zacat civcit aj bez gaineru. Nie preto ze mas cas, nie preto ze je to na nic ale preto aby si pochopil ze doplnok vyzivy je stale len doplnok vyzivy.fildinko napísal:A ako to dopadlo?
Myslíš ze by som mal zatial cvicit u gajnerom? bez kreatinu?..
moze byt na kazdeho to vplyva inak ale moze to byt aj znackou, atd... vela veci, ale je vela takych ako tyfildinko napísal:Dobre dakujem za komenty....
Fúúú už ma to troska j*be....ako som zacal vrat grajner tak som zacal viac z prepacenim prdiet... je to z toho?
Cvičebný plán a stravovací plán
Dobrý večer . Chcel by som nejaký kvalitný stravovací plán na pribratie (pribratie celkové + svalovej hmoty) Chcel by som Vás so všetkým oboznámiť ... Cvičil som už asi tak pred 3 mesiacmi , a moje cvičenie netrvalo dlho , asi iba mesiac a pol , ale svaly sa mi aspom trochu vyrysovali ... ale to bolo také cvičenie , že som tam chodil každý deň , pauzu som nemal , absolútne žiadny plán , iba GAINER som mal ... A na Nový rok som si dal predsavzatie , že priberiem , začnem cvičiť , vyrysujem si postavu , svaly a priberiem na svalovej hmote ... A na to by som potreboval nejaký KVALITNÝ plán , pri ktorom si pedstavujem vyrysovanie svalov , tela ... pribratie na váhe ... pribratie na celej svalovej hmote ... hlavne brucho , triceps,biceps (ale asi všetko ...) Mám doma kúpený ešte GAINER (dosť tam toho ešte je ) takže do plánu sa môže zarátať aj ten ... Čiže ja potrebujem dva plány ... STRAVOVACÍ PLÁN a CVIČEBNÝ PLÁN . Vedeli by ste mi nejako s týmto poradiť ... Keby trebalo otázky , napíšte mi ich sem , alebo SS , na všetko odpoviem . Ďakujem moc ... a
PF 2010
PF 2010
Re: Cvičebný plán a stravovací plán
bud chces rysovat alebo priberat, ked hovoris ze chces pribrat celkovo ale aj na svalovej hmote, hovoris, ze chces pribrat aj tuk, ale zaroen hovoris ze chces rysovat...tak sa rozhodni co chces...na zaciatok cvic full body, zakladne viac klbove cviky(bench, drep, military pres, pritahy kladky...), tri krat do tyzdna v kazdom dni precvic cele telo /ako uz nazov full body hovori/ a ked nepriberas, malo jes, jedz viac a ked ti toho gaineru ostalo, ocividne si ho jedol malo...Q7_TiGeeR_X6 napísal:Dobrý večer . Chcel by som nejaký kvalitný stravovací plán na pribratie (pribratie celkové + svalovej hmoty) Chcel by som Vás so všetkým oboznámiť ... Cvičil som už asi tak pred 3 mesiacmi , a moje cvičenie netrvalo dlho , asi iba mesiac a pol , ale svaly sa mi aspom trochu vyrysovali ... ale to bolo také cvičenie , že som tam chodil každý deň , pauzu som nemal , absolútne žiadny plán , iba GAINER som mal ... A na Nový rok som si dal predsavzatie , že priberiem , začnem cvičiť , vyrysujem si postavu , svaly a priberiem na svalovej hmote ... A na to by som potreboval nejaký KVALITNÝ plán , pri ktorom si pedstavujem vyrysovanie svalov , tela ... pribratie na váhe ... pribratie na celej svalovej hmote ... hlavne brucho , triceps,biceps (ale asi všetko ...) Mám doma kúpený ešte GAINER (dosť tam toho ešte je ) takže do plánu sa môže zarátať aj ten ... Čiže ja potrebujem dva plány ... STRAVOVACÍ PLÁN a CVIČEBNÝ PLÁN . Vedeli by ste mi nejako s týmto poradiť ... Keby trebalo otázky , napíšte mi ich sem , alebo SS , na všetko odpoviem . Ďakujem moc ... a
PF 2010
ja ked som bral gainer som z toho prdel jak divy tak si z toho nic nerobfildinko napísal:Dobre dakujem za komenty....
Fúúú už ma to troska j*be....ako som zacal vrat grajner tak som zacal viac z prepacenim prdiet... je to z toho?