Lacná Cola

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
satan77
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Lacná Cola

Príspevok od používateľa satan77 »

Každý máme nejakú tú svolu "lacnú kolu" čo kupujeme po pakloch.
Napíšte resp. dajte vedieť o tej svojej obľúbenej, myslím tým tie dvojlitrovky do cca 40 centov alla kola z lidlu, tesco kola a pod.
Nejaké chutné a lacné.
Môžete napísať ale aj napr. pomarančové a iné príchute.

Ja by som rád poukázal na TERRA colu, neviem presne skade, kaufland žeby? Už neviem, no ale to je humus.
Naopak zaujímavej chuti je Pithaya Clever malinovka z Billy.
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Ked cola dokaze čistiť chrom co to spravy s mojim vnútrom ?
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

To len coca-cola, praveze tieto lacne by som povedal = voda + cukor + farbivo, nic viac co by akokolvek zvysovalo vyrobne naklady.
Ja osobne tieto lacne farebne veci nepijem, nejako extra mi nechutia, obcas jeden z originalov (kofola, coca-cola, pepsi) ale aj to len prilezitostne.
Aren
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Aren »

Odporučil by som SITY [alebo siti, ni esom si istý] colu. Predáva sa v lidli po cca. 20 sk, a chuti velmi dobre.

Naopak by som neodporúčal všetky vody značky "Bublinky".
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

Celé minulé leto na brigáde som si fičal na Freeway cole z LIDL-a :D a viacerí kamaráti sme sa zhodli, že je asi najbližšia normálnej Cole, aj keď kauflandové napodobeniny coly som nemal. Ostávam verný tejto jednej :)
Aren
Amateur
Amateur

romulus2 napísal:Celé minulé leto na brigáde som si fičal na Freeway cole z LIDL-a :D a viacerí kamaráti sme sa zhodli, že je asi najbližšia normálnej Cole, aj keď kauflandové napodobeniny coly som nemal. Ostávam verný tejto jednej :)
Ano, aj ta je kvalitna.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

robbiee napísal:To len coca-cola, praveze tieto lacne by som povedal = voda + cukor + farbivo, nic viac co by akokolvek zvysovalo vyrobne naklady.
Ja osobne tieto lacne farebne veci nepijem, nejako extra mi nechutia, obcas jeden z originalov (kofola, coca-cola, pepsi) ale aj to len prilezitostne.
kofola bokom, ale co cakas ze leju do coca-coly a pepsi? Slurm? Ked uz fakt chces byt blizko originalu skus RC colu, mam dojem ze oni tam davaju aspon neaky extrakt z kolovnika (nemam to overene..)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Tiez tieto lacne patoky velmi nepijem ale ked uz tak : RC Cola alebo Freeway cola :) ... Bala kolča jednoznacny odpad... chuti to hrozne a uplne odveci ;)
nyo
Amateur
Amateur

cola

Príspevok od používateľa nyo »

Jednoznacne Freeway z lidl-u, je to najsamlepsia lacna kola .... inu ani nekupujem, a nechapem ludi co doja tie nekrestanske peniaze za original... to radsej nebudem pit ako by som mal dat tolko penazi za....
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

zvonenie33 napísal:kofola bokom, ale co cakas ze leju do coca-coly a pepsi? Slurm? Ked uz fakt chces byt blizko originalu skus RC colu, mam dojem ze oni tam davaju aspon neaky extrakt z kolovnika (nemam to overene..)
To aby som si daval pozor na kazde slovo, nemyslel som originaly, ze by mali byt z kolovnika - pre mna su to najvacsie znacky a drviva vacsina ostatnych len kopie. (stale je kofola bokom :) )
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pil som tesco colu a siti (sity?) colu a pripadalo mi to ako cistidlo na podlahy. Na colu nemam chut az tak casto a preto si radsej priplatim na CC Zero, pretoze ten obsah cukru sa mi hnusi, ale aj tak si castejsie ako zero doprajem Kofolu, tam je vsak ta bez cukru s dost divnou chutou, takze ostava obycajna.
Aren
Amateur
Amateur

Asi som si pomylil sity colu z freeway. :oops:
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

robbiee napísal:To aby som si daval pozor na kazde slovo, nemyslel som originaly, ze by mali byt z kolovnika - pre mna su to najvacsie znacky a drviva vacsina ostatnych len kopie. (stale je kofola bokom :) )
nejde mi o original kolovnik, aj tak sa ten strom urcite vola inak :) Ide mi o to ze si to prezentoval ako by sa do jednota koly iali dajake sracky a coca-cola sa plnila tekutymi snami v Carovnj tovarni ako z reklamy :P
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

coca colu raz za rok - doslova, napodobeniny vobec... kofolu obcas a z jej napodobenin je best asi šofocola - tu som kedysi pijaval na litre...
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Moja oblubena je Coca Cola.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

jedinu "napodobeninu" co pijem a ako tak to chuti je sofocola.. fakt klobuk dole ta ma najblizsie k origo kofole.. inak este som si spomenul na CBA ale netusim ako sa vola ale je to kofola a tiez podobne chuti nieco medzi origo kofolou a tou sofocolou.. ten nazov neviem ale mozem sa pozriet ak to este vobec predavaju ale ta mi dost chutila len viem ze to vyrabala CBA..

//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2010, 0:59 )
a ako som to dopisal somenul som si na nazov :D.. Kolca sa vola a vyraba ju CBA stoji tusim okolo 0,50€ aspom sa mi zda.. a je fakt dobra..
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

tak moja oblubena z tych lacnejsich je freeway cola, pri prizmureni oboch oci je ten rozdiel medzi original colou a freeway colou zanedbatelny a naopak cenovy rozdiel je dost znacny
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Bala kolča mi chutí viac ako kofola.
No a je lacnejšia.
Aren
Amateur
Amateur

Gepid napísal:Bala kolča mi chutí viac ako kofola.
No a je lacnejšia.
Úprimne : Bala kolca, je fakt ako GothaR povedal "čistidlo na podlahy"
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

keď sa tu tak vo veľkom spomína Freeway tak asi najlepšia vec od nich je taká ta "voda", ktorá chutí presne ako Sprite alebo 7up...je v zelenej flaši... :veget:
Napísať odpoveď