Lacná Cola
-
satan77
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Lacná Cola
Každý máme nejakú tú svolu "lacnú kolu" čo kupujeme po pakloch.
Napíšte resp. dajte vedieť o tej svojej obľúbenej, myslím tým tie dvojlitrovky do cca 40 centov alla kola z lidlu, tesco kola a pod.
Nejaké chutné a lacné.
Môžete napísať ale aj napr. pomarančové a iné príchute.
Ja by som rád poukázal na TERRA colu, neviem presne skade, kaufland žeby? Už neviem, no ale to je humus.
Naopak zaujímavej chuti je Pithaya Clever malinovka z Billy.
Napíšte resp. dajte vedieť o tej svojej obľúbenej, myslím tým tie dvojlitrovky do cca 40 centov alla kola z lidlu, tesco kola a pod.
Nejaké chutné a lacné.
Môžete napísať ale aj napr. pomarančové a iné príchute.
Ja by som rád poukázal na TERRA colu, neviem presne skade, kaufland žeby? Už neviem, no ale to je humus.
Naopak zaujímavej chuti je Pithaya Clever malinovka z Billy.
Ano, aj ta je kvalitna.romulus2 napísal:Celé minulé leto na brigáde som si fičal na Freeway cole z LIDL-aa viacerí kamaráti sme sa zhodli, že je asi najbližšia normálnej Cole, aj keď kauflandové napodobeniny coly som nemal. Ostávam verný tejto jednej
-
zvonenie33
Light Professional
kofola bokom, ale co cakas ze leju do coca-coly a pepsi? Slurm? Ked uz fakt chces byt blizko originalu skus RC colu, mam dojem ze oni tam davaju aspon neaky extrakt z kolovnika (nemam to overene..)robbiee napísal:To len coca-cola, praveze tieto lacne by som povedal = voda + cukor + farbivo, nic viac co by akokolvek zvysovalo vyrobne naklady.
Ja osobne tieto lacne farebne veci nepijem, nejako extra mi nechutia, obcas jeden z originalov (kofola, coca-cola, pepsi) ale aj to len prilezitostne.
To aby som si daval pozor na kazde slovo, nemyslel som originaly, ze by mali byt z kolovnika - pre mna su to najvacsie znacky a drviva vacsina ostatnych len kopie. (stale je kofola bokomzvonenie33 napísal:kofola bokom, ale co cakas ze leju do coca-coly a pepsi? Slurm? Ked uz fakt chces byt blizko originalu skus RC colu, mam dojem ze oni tam davaju aspon neaky extrakt z kolovnika (nemam to overene..)
Pil som tesco colu a siti (sity?) colu a pripadalo mi to ako cistidlo na podlahy. Na colu nemam chut az tak casto a preto si radsej priplatim na CC Zero, pretoze ten obsah cukru sa mi hnusi, ale aj tak si castejsie ako zero doprajem Kofolu, tam je vsak ta bez cukru s dost divnou chutou, takze ostava obycajna.
-
zvonenie33
Light Professional
nejde mi o original kolovnik, aj tak sa ten strom urcite vola inakrobbiee napísal:To aby som si daval pozor na kazde slovo, nemyslel som originaly, ze by mali byt z kolovnika - pre mna su to najvacsie znacky a drviva vacsina ostatnych len kopie. (stale je kofola bokom)
-
Suffel
Guru
jedinu "napodobeninu" co pijem a ako tak to chuti je sofocola.. fakt klobuk dole ta ma najblizsie k origo kofole.. inak este som si spomenul na CBA ale netusim ako sa vola ale je to kofola a tiez podobne chuti nieco medzi origo kofolou a tou sofocolou.. ten nazov neviem ale mozem sa pozriet ak to este vobec predavaju ale ta mi dost chutila len viem ze to vyrabala CBA..
//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2010, 0:59 )
a ako som to dopisal somenul som si na nazov
.. Kolca sa vola a vyraba ju CBA stoji tusim okolo 0,50€ aspom sa mi zda.. a je fakt dobra..
//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2010, 0:59 )
a ako som to dopisal somenul som si na nazov