Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
r3mus
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

draco napísal:asi vas nechapem, ako mozes mat zaspamovany book? to som este nevidel, vsak prispievat tam mozu len ty ludia co ich mas medzi priatelmi, a ked vidim ze niekto stale dava hlupe posty tak mu daj skryt prispevky, daju sa skryt pre osobu alebo aplikaciu. Alebo jednoducho vymaz toho cloveka :-D
jezis ale tu sa nejedna o neustale spamovanie! on to myslel inak. aj mne to robili holky, ale to je len raz za rok na silvestra.. osobne mi to nevadi ale keby aj - to si mam poskryvat polku kontaktov, ze jednorazovo ako nejaku akciu pisu farby podprseniek?? to je trochu blbe. chapem ze mu to vadi, ale skryvat ich to urcite nie je riesenie

//autoeditácia príspevku ( 02 Jan 2010, 23:04 )
Betarik napísal:nevie niekto prosim vas preco mi mrzne cely pc ked si zniekym pisem na chate ? uz mi to ide dost na city da sa stym nieco robit ?
aj mne sa to stalo pri 3 kontaktoch... to mam celkom slusny PC :( hovori sa ze na mozille vseobecne mrzne facebook, teda nvm co mas ty. dokonca aj ked som chat eliminoval na 1 cloveka aj tak lagoval cely PC... skus to v inom prehliadaci, alebo v klientovi... napr trilian ta pripoji aj na fb
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

moosha napísal:Toto ano/nie vzniklo vtedy ked farby, a ide o to, ci ma nalakovane nechty alebo nie.
Ku mne sa dostalo, ze to je otazka na odpoved "Bozkavala si sa s otvorenymi ocami?"...
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Neviem ci to tu uz bolo co si myslite o tom Farby na FaceBook.... Podla mna to je blbost...FaceBook je originálny a preto je taký oblibeny ja by som to kludne nechal tak ;)
Aren
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Aren »

Je to Hoax, tak isto ako aj Cratcher.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

jj je to kktina, farby sa daju menit maximalne na tvojej strane a nik iny to neuvidi :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

OK, mam dost, zopar ludi z mojho friendlistu sa pridalo do skupiny ze Kazdy den dam nahodnemu clenov 100EUR

[klik]
Prílohy
fail_laugh.gif
(1.06 MiB) 230 stiahnutí
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mne staci Zisti kto pozera tvoj profil alebo zmen si farbu facebooku...
Postupuj podla navodu:
1. Posli pozvanku kazdemu komu mozes
2. Ked rozposles, tak popros kamaratov, ze nech poslu
3. ked tu bude 70% tvojich kamaratov, tak sa ti na FB objavi tlacidlo a tam si vyber farbu...
:roll:
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Heh ja som sa pridal do skupiny : "Každý deň vylesujem jedného výhercu IPod a teraz v upozorneniach bolo že to admin premenoval na : " Mladí lidé volí Jiřího Paroubka! http://www.facebook.com/group.php?gid=107185602091
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

mam otazku k hre mafia wars:

potrebujem ziskat Multi-Purpose Truck.. da sa ziskat v levely Underboss, ale podla toho co som citlal na nete, musim splnit job Break Into the Armory. ten vsak nesplnim, pokial nemam vsade splneny level 1 a ten vsade nesplnim preto, lebo nemam multi-purpose truck. napisal som to troska divne asi, ale nevie niekto co s tym?
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

cuteSTYLE69: a co si cakal? takto zarabaju na naivnych ludoch co si myslia ze im niekto da nieco zadarmo :roll:
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

Sarger napísal:Nepochopil si narazku "Zaspamovany" bolo to myslene v uvodzovkach a ty z toho robis vedu a odkazujes ma trapny pokec....
Neviem co do toho zatahujes chat a vedlajsie produkty facebooku, ked to s tym nema nic spolocne. :?
keby si to napisal v uvodzovkach to je ine :) pocuj a co ty vlastne chces potom? co by si chcel mat na tej nastenke? ked sa tu tak rozplyvas nad mojim prispevkom, tak vysvetli
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Dalej No Coment...

K teme: 2Pacaveli: no divne si to fakt napisal, ale treba len spravit ten job a mas sancu ho ziskat. (Pokial nejaky potrebujes pridaj si ma a poslem :D )
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ako tomu mozes verit? Kazdej skupine, ktora slubuje urcitu funkciu za to, ze tam pozves vsetkych priatelov, by som neveril ani pol slova.
Zakladatelia si z vas iba robia srandu a nakoniec to moze dopadnut bud zneuzitim vasich udajov alebo tak vtipne ako tu ukazal cutestyle :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ja som čítal že je aj skupina že "Sťahuj hudbu z Facebooku" :lol: :lol: :lol:

a mimochodom: http://www.zive.cz/bleskovky/mladi-lide ... fault.aspx
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No mňa dnes ozaj dostalo: XY sa stala fanúšikom Milujem biele víno; Ak vínko, tak jedine červené a 17 ďalších profilov :D
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Ano :smt048 ,všetko čo tam je "zadarmo" je pi***** :censored:

Myslel som si ,že facebok je daleko na inej urovni ale ako sa zda tak klesa a riadne ... :evil: :!:
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

cuteSTYLE69: FB ani tak neklesa...to skor niektori jeho uzivatelia, ktori vytvaraju a podporuju takeho skupiny.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sarger: Podla mna klesa Facebook tym, ze to toleruje, toleruje vytvaranie skupin a neustale bombardovanie zasielani o pozvanku do skupiny. Coskoro sa vdaka tomu stane krasna zumpa a FB pojde dolu vodou.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ved ten Zuckerberg vravel nieco o tom, ze fanpages uz budu cisto pre ludi (umelcov, hercov, mna, atd.), tak preco su stale fapnpages ako "Každý den dám jednomu fanouškovi 1000 českých korun!"?
Napísať odpoveď