Tuning
-
frodimir1
Star
- Kontaktovať používateľa:
hej uz som to editol... aby si bol rad
.... a sa vyjadruj poriadne kto ma chapat tie tvoje slova.... co si chcel tym povedat degradovany spojler ??? alebo radsej to uz vobec neries.....
EDIT 19.6.2006: mnooo tak mame dalsi tuningzraz za sebou... kto bol na Nitrianskom Rudne ???
pardon za to, ze to niekto musel za mna upravovat....
edit 20. 6. 2006
tu su uz tie spominane fotozzz
EDIT 19.6.2006: mnooo tak mame dalsi tuningzraz za sebou... kto bol na Nitrianskom Rudne ???
pardon za to, ze to niekto musel za mna upravovat....
edit 20. 6. 2006
tu su uz tie spominane fotozzz
Kód: Vybrať všetko
http://www.vwgroup-zrazy1.szm.sk/rudno-jun06/index.htmDo Hubic som sa chystal, ale nakoniec sa mi to asi ani neoplaca, skodovky s tescotuningom chodia aj po nasich uliciach. Poulicna navigacia v madarskom jazyku mi tiez minuly rok moc nevonala. Najblizsie asi az septembrovy TN ...
500 obrazkov z Redline : http://www.autofoto.sk/cpg135/thumbnails.php?album=69
500 obrazkov z Redline : http://www.autofoto.sk/cpg135/thumbnails.php?album=69
-
frodimir1
Star
mno co je zakazane ??? to ze si das sportovy podvozok s atestom ??? ci sportove sedacky s atestom ??? ci si spravis auto bezpecnejsie tym, ze si das don ochranny ram a do zadu nahodis aj kotucove brzdy ??? to je na tuningu nebezpecne ??? teda zakazane, akozeviem ze to niesu tie hlavne upravy co sa radi robia na aute, ale mali by byt zakladom... no co nerieste...
inac na REDLINE nieje podla mna nic zaujimave, sak si to moze dovolit len neaky prachac... ved len startovne + neake ubytovanie a jedlo to dokopy vyjde len 26 litrov... a + este pokuty... a tie auta su fest hrozneee... sak to sem ani nepatri, to ze si niekto kupy neakeho sportiaka, tomu sa nehovori, ze ma tunovane auto... bleeee
Tuning klub Slovensko
vás pozýva na 7.ročník klasického tuningového zrazu !
Dátum akcie: 7.7. - 9.7.2006
Miesto: Hubice, futbalové ihrisko a priľahlá cesta
Program:
7.7. (piatok) - možný príchod do areálu v podvečerných hodinách, hudbička a poživatiny
8.7. (sobota) - príchod na zraz, registrácia do súťaží,
zraz, súťaže, večerná afterparty končiaca v nedelu ráno
Súťaže a predbežný harmonogram:
- meraný šprint na 400m
- súťaž o najlepšie auto zrazu
- DB Drag - súťaž o najlepšie audio
- súťaž o najhlučnejší výfuk
- divácka anketa o naj auto zrazu
- bikini car wash
- hod hlavou
- vyhlásenie výsledkov
- tombola
- hubický krígel (súťaž v pití litrových kríglov)
- afterparty
Kategórie pre šprint na 400m
E -- do 50kW
D -- 51-80kW
C -- 81-110kW
B -- 111-150kW
A -- 151-180kW
A+ -- nad 180kW

inac na REDLINE nieje podla mna nic zaujimave, sak si to moze dovolit len neaky prachac... ved len startovne + neake ubytovanie a jedlo to dokopy vyjde len 26 litrov... a + este pokuty... a tie auta su fest hrozneee... sak to sem ani nepatri, to ze si niekto kupy neakeho sportiaka, tomu sa nehovori, ze ma tunovane auto... bleeee
Tuning klub Slovensko
vás pozýva na 7.ročník klasického tuningového zrazu !
Dátum akcie: 7.7. - 9.7.2006
Miesto: Hubice, futbalové ihrisko a priľahlá cesta
Program:
7.7. (piatok) - možný príchod do areálu v podvečerných hodinách, hudbička a poživatiny
8.7. (sobota) - príchod na zraz, registrácia do súťaží,
zraz, súťaže, večerná afterparty končiaca v nedelu ráno
Súťaže a predbežný harmonogram:
- meraný šprint na 400m
- súťaž o najlepšie auto zrazu
- DB Drag - súťaž o najlepšie audio
- súťaž o najhlučnejší výfuk
- divácka anketa o naj auto zrazu
- bikini car wash
- hod hlavou
- vyhlásenie výsledkov
- tombola
- hubický krígel (súťaž v pití litrových kríglov)
- afterparty
Kategórie pre šprint na 400m
E -- do 50kW
D -- 51-80kW
C -- 81-110kW
B -- 111-150kW
A -- 151-180kW
A+ -- nad 180kW

A, mam videjko skoda tuningu (skoda, ze nie je vidiet vzadu nalepku "sex instruktor"). To som sa pohral s kamosom, video je z mojho auta
Kód: Vybrať všetko
http://data1.edisk.cz/stahni/70729/skoda_power.wmv_7.57MB.html-
misokgb
King
No ked je to tu uz... Pochvalim sa, vodicak sice nemam ale uz behavam vsetko poho, uz som si aj pomaly na "auto" zvykol
Zajtra idem zadat vodicak, btw neviete ci mi daju papier, ze mozem chodit v nevyhnutnych pripadoch? Takze "auto" 
Wartburg 353w, 1.3 tony, r.v. 1978, cervene - dost vyblednute, origo motor trojvalec dvojtakt 992ccm, karburator dvojkomorovy (s odpojenou druhou komorou a spotreba nastavena bohatostou zmesi skor na spotrebu ako na vykon...) ale pojde tam jednokomorovy karburator s automatickym obohacovacom zmesi od tusim 3500 otacok...
Upravy: vpredu maska zo skody GLS - 4 okruhle svetla, predne sedacky z Forda, volant z noveho modelu - ten lepsi
vpredu taky ubohy nasavac, tam pojde iny. Motor po GO
Zatial tam nie je starter a dobra baterka
treba roztlacat, inak chyta na pol metri
A teraz pozor ideme k tuzingu: podsvietena pristrojovka na modro - teda priestor medzi pristrojovkou a nohami vodica a spolujadzca.
Bliziacie sa upravy: samonavijacie pasy, otackomer z T613, jednokomorovy karburator, nove poloosi - tieto su uz rozbite, nova bateka, starter, nahodit autoradio. Zohnat nejake poriadne gumy, ktore vydrzia, dopredu nasavac nejaky pekny, do zadu na kufor spojler zo starej skodovky 105/120.
Auto som dostal viacmenej ako darcek pod strom
STK ma platnu este pol roka, poistka vyplatena na stvrt roka, potom ho odhlasim a kupim daco ine... Celkom dobre, na to, ze ma 30 rokov, stovku vytocim za 10s. Vyhody - pevna konstrukcia ako tank, vyborny motor na tah, odpich, rychlost... Nevyhody - makky podvozok, vyssia spotreba (s tazkou nohou aj 12l/100km/h).
Inak takto je odpojena jedna komora a priskrtena bohatost:
1 - 40km/h
2 - 60km/h
3 - 110km/h
4 - 120km/h tahal sa vyssie ale jednak poloosi rozbite uz zacal skakat po ceste a druhak nebola cesta
(inak v reali to dokaze ist vraj 150km/h)
Nejake to videjko
Je to taky viacmenej tuzing, ale na ine momentalne nemam, pockam tie tri mesiace kym padne poistka a uvidime, za tri mesiace sa snad naucim trosku lepsie jazdit. Stare skodovky + felicia 1.3/fava a ostatne auta s tym dam ako nic na rozbeh, horsie je to v zakrutach a na rychlost, kedze je to 4q... Jo a o 1mm je az kotrba znizena. 
EDiT: ma to takych peknych 50 konikov
Wartburg 353w, 1.3 tony, r.v. 1978, cervene - dost vyblednute, origo motor trojvalec dvojtakt 992ccm, karburator dvojkomorovy (s odpojenou druhou komorou a spotreba nastavena bohatostou zmesi skor na spotrebu ako na vykon...) ale pojde tam jednokomorovy karburator s automatickym obohacovacom zmesi od tusim 3500 otacok...
Upravy: vpredu maska zo skody GLS - 4 okruhle svetla, predne sedacky z Forda, volant z noveho modelu - ten lepsi
Bliziacie sa upravy: samonavijacie pasy, otackomer z T613, jednokomorovy karburator, nove poloosi - tieto su uz rozbite, nova bateka, starter, nahodit autoradio. Zohnat nejake poriadne gumy, ktore vydrzia, dopredu nasavac nejaky pekny, do zadu na kufor spojler zo starej skodovky 105/120.
Auto som dostal viacmenej ako darcek pod strom
Inak takto je odpojena jedna komora a priskrtena bohatost:
1 - 40km/h
2 - 60km/h
3 - 110km/h
4 - 120km/h tahal sa vyssie ale jednak poloosi rozbite uz zacal skakat po ceste a druhak nebola cesta
Nejake to videjko
EDiT: ma to takych peknych 50 konikov
www.zrychlenie.sk
ak máte čas dobehnite nazrieť na tunning preteky ...
btw pred dvoma rokmi som videl ako Lada dala dole Audi A8 4,2 a neskôr na súťaži aj Audi A6 ... ani Boh nevie aký motor v tom mal
ak máte čas dobehnite nazrieť na tunning preteky ...
btw pred dvoma rokmi som videl ako Lada dala dole Audi A8 4,2 a neskôr na súťaži aj Audi A6 ... ani Boh nevie aký motor v tom mal
-
jjj
Guru wannabe
Je to trochu of topic nevedel som kam to dat no pozsudte sami ....
Som zo Ziliny .... a v tom mojom rodnom meste nejaky keketi toto natacali ..je to fakt sila ..sak posudte sami ..co dokazu nejaki magori za bieleho dna v plnej premavke .... (natacalo sa v ZILINE)
Saab 900 2.0 16V Turbo vs. Toyota Aygo

EDIT:
Pizza michaelo .... toho maniaka osobne poznam je to vazne ch*j .. este stale mu nevzali vodicak ..vazne mega kkt ....
Som zo Ziliny .... a v tom mojom rodnom meste nejaky keketi toto natacali ..je to fakt sila ..sak posudte sami ..co dokazu nejaki magori za bieleho dna v plnej premavke .... (natacalo sa v ZILINE)
Saab 900 2.0 16V Turbo vs. Toyota Aygo
EDIT:
Pizza michaelo .... toho maniaka osobne poznam je to vazne ch*j .. este stale mu nevzali vodicak ..vazne mega kkt ....
Pridavam krasnu reportaz o nasich "rádoby" tuneroch, ktori vrazaju obrovske peniaze do vzhladu auta, ktore sa paci iba im a pritom maju pod kapotou stale tu istu 1.2ku
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/4 ... aha-ceska/
//"je to ako keby som zacal vylepsovat portret Mony Lisy vodovymi farbami"
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/4 ... aha-ceska/
//"je to ako keby som zacal vylepsovat portret Mony Lisy vodovymi farbami"
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
RATZINGER666
Darca
... a pre zastancov ubertuningu nasich dymiacich bratov tu mame novinku, po ktorej nezostane ziadna dyza chladna a ziadne pyzamo suche : http://sites.google.com/site/ecochippro/