Milan Dubec : Password : “ko*ot” means in slovak language I’m dick))))) it was his real password ??? loooooooooooooool
haluzator Says:
Thats not a password, thats a reality
a vari si myslis ze keby zverejnili hesla z facebooku tak by to dopadlo lepsie? ako priklad: http://www.whatsmypass.com/the-top-500- ... f-all-time tiez tu jasne vedu cisielka 123...mena a podseth82 napísal:...
Tak tak .. Ja mám tiež 20 a pekne to zobralo :XToy M@ch!n3 napísal:imho je tych 15znakov blbost kedze ja som tam mal heslo 20znakove
Slayter napísal:Len nechapem ako mozu byt ludia tak blbi a uverit takej hovadine, co vypustil Azet z huby, ze maju vsetko pod kontrolou a hesla sa nedaju rozlustit.. Ked som si to precital tak ako moja reakcia bola: WTF?
Vsak som zvedavy ci si "admini", ktori su taki uzasni vedeli pozriet jeho blog, ked pouzije admin heslo kktsom alebo carlos, je to trocha low.. Bezpecnost na internete fakt rulesImho md5 hash sa rozlusti uplne najjednoduchsie a nerozumiem ako ho mohol azet pouzivat
Spat k hluposti ludi, nechapem ako sa niekto moze nachytat napr. na uplne primitivny phising, ako napr. niekto vam posle ze sa mate prihlasit do internet bankingu a hore je link na g002world.com[priklad].. Nechcem si ani predstavit kolko ludi tam odovzdalo svoje ucty..
A 58k ludi s heslom 000000OMG...
Este moje ma 20 znakov
Kód: Vybrať všetko
ec429aff6884c76087081af4692ecb61No programoval som síce dávno, ale všetky tieto prieniky do systémov majú na svedomí "vyššie programovacie jazyky", ktoré sú neskutočne zamotané a nejednoznačné - myslím ich preklad do strojového kódu resp. ich knižnice, ktoré berie programátor ako dokonalé a sú v nich chyby. Pomocou týchto chýb sa dostávajú hackery do sytémov. Každá knižnica by mali bať veľmi silno odladená - debuggovaná - dodávateľmi ako SUN, Microsoft Oracle.....
Určité veci by mali byť písané priamo v Assemblery...
SuhlasimOld Dirty Bastard napísal:spomeň si kolko ludi sa na azete nachytalo na phising kde si sa na externej stranke prihlasil s tym, že po prihlaseni si mal obdržať NEVYČERPATEĽNY balik plusa určite by sa riadna kopa nachytala aj teraz
ta stranka je hnoj/odpad slovenskeho internetu.. služi na združovanie slabomyselnych.. banda uchylakov, kretenov, whinerov a trollov
Audiotrack napísal:raz dávno tu bol bug, pomocou ktorého sa dalo (teoreticky) dopracovať k hashom hesiel, ip adresám, v podstate čomukoľvek. Našťastie nikto nemáte také skills ako ja, tak to nikto nevedel využiť a ani si to nikto nevšimol![]()
Kód: Vybrať všetko
ec429aff6884c76087081af4692ecb61
viem, ze bude teraz zniet ako alibizmus, ale ten hash som zmenil. (neviem ci je nejako storovana editacia prispevkov co by mi to potvrdila)ShepDog napísal:axXis :decode : sipakoKód: Vybrať všetko
ec429aff6884c76087081af4692ecb61