Digi TV ZADARMO
A ide cez to normalne odblokovat digi TV ?
Digitálny satelitný prijímač Opticum Multiroom
pre 2 TV prijímače a s UCAS čítačkou kariet
pre Cryptoworks, Conax, Viaces... pre dva nezávislé TV prijímače so zdielaním karty napr. Skylink, Gital, T/T... t.j. stačí použiť jednu kartu na dva nezávisle precujúce TV prijímače. Soft a ovládanie ako Opticum 7000CX, 7100CX, 4000TSCX, 4100TSCX.
musi byt v tom primaci aj karta skylink alebo nejaka ina ? Ta karta je vlastne len ze nebudem mat digi TV ale Skyline alebo nejaku inu digitalnu televiziu ???
Prosim Vas keby bol niekto taky ochotny a mal by chvilku cas aby mi vysvetlil ako na to odblokovanie DIGI TV bol by som velmi vdacny.
Dakujem.
Pocul som ze Digi TV do pol roka zmeni system primania signalu a nebude mozne taketo odblokovanie cez kody. Je to pravda ?
pre Cryptoworks, Conax, Viaces... pre dva nezávislé TV prijímače so zdielaním karty napr. Skylink, Gital, T/T... t.j. stačí použiť jednu kartu na dva nezávisle precujúce TV prijímače. Soft a ovládanie ako Opticum 7000CX, 7100CX, 4000TSCX, 4100TSCX.
musi byt v tom primaci aj karta skylink alebo nejaka ina ? Ta karta je vlastne len ze nebudem mat digi TV ale Skyline alebo nejaku inu digitalnu televiziu ???
Prosim Vas keby bol niekto taky ochotny a mal by chvilku cas aby mi vysvetlil ako na to odblokovanie DIGI TV bol by som velmi vdacny.
Dakujem.
Pocul som ze Digi TV do pol roka zmeni system primania signalu a nebude mozne taketo odblokovanie cez kody. Je to pravda ?
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
funguje to asi tak ze musis nahodit custom firmware do prijmaca kartu nepotrebujes .. zatial bezia na nagre 2 no uz sa vyhrazaju(2roky¨) s nagrou 3 kt nie je prelomena .. cize nefunguje emulovanie..je to dost nanic pretoze kody menia uz dako casto skoro kazdy den.. kup skylink regni sa do ciech a prikup multi balicek je to vyhodnejsie ako emulovat digi a stresovac ci zozenies kody ked ich zmenia v primetime..FEFE napísal:A ide cez to normalne odblokovat digi TV ?
Dakujem.
urcite to neprerobia, pretoze by to bolo velmi financne narocne a neoplati sa im do toho vrazat taketo peniaze...je to proste nemozne aby zmenili cely system......a btw......ja to mam doma tiez . mam tam vsetky programy, pociatocna investicia sa ti vrati behom roka a pol. vsetko to fici a kody sa nemenia az tak casto. a s kodmi neje ziadny problem, kedze po zakodovani ich mas na nete behom 5 minutBobr napísal:hej len kto ti zaruci ze za tych +ý mesiacov to nejako neprrobia aby to nefungovalo takze radsej tych 290...
-
webmasterr
Medium Professional
Re: Digi TV ZADARMO
OK prelomenie tipujem na cca 3 mesiace ale ak by to trvalo dlhsie moze mi niekto odpovedat ci sa da vratit nazad legalne zakubene programy alebo po vymene karty zo sifrovanim N3 to bude slapat normalne ako to ide teraz
-
Sphinx
Addict
az nato ze nagra je v podstate stary system a nevedia ho prelomit a pochybujem ze zrazu sa to podary.. asi najlepsia alternativa je Skylink.. CZ/Sk zadarmo a zahranicne ak tak si doplatite..
-
spojka13
Darca
skylink mam aj ja ale tie programy na digi (1°W), kukam vačšinou, na skylink kukam len PrimaCool...
Chcel by som sa opytat keby som chcel kupit nejaky receiver ktory by podporoval emu tak ako zistim ze to emu podporuje, proste ako sa to oznacuje v popise toho pristroja pretoze este ani pri jednom som v popise nevidel slovo EMU iba ked tak EPG. je to ono? Diky za radu
-
Sphinx
Addict
EPG je elektronicky program-nieco na sposom tv programu v papierovej forme. ak chces emu tak vsetky prijmace openbox,opticum,ferguson,dreambox,showbox.... podporuju emu staci pohladat konkretny prijmac a vzdy najdes odpoved staci sa len skamaratit s ujom google
Sphinx napísal:EPG je elektronicky program-nieco na sposom tv programu v papierovej forme. ak chces emu tak vsetky prijmace openbox,opticum,ferguson,dreambox,showbox.... podporuju emu staci pohladat konkretny prijmac a vzdy najdes odpoved staci sa len skamaratit s ujom google
A presne kvoli takymto zlodejom a podvodnikom ktory nie su schopny zaplatit 17 euro musi digi potom investovat do novsich a podstatne drahsich zariadeni.Naozaj nechapem ako moze byt niekto tak blbo "nevychovany" ,ze slovo kradez alebo podvod mu nic nehovori.Pre menej chapavych tzn.skoro vsetkych ktory hladaju na tychto strankach sposob ako oklamat vysvetlim situaciu po lopate.Pretoze ich chapanie je dost obmedzene ked vidia len na krok pred seba.Tym ze niekto navadza a dava navod ako kradnut,pretoze to nic ine nie je.Cim viac zlodejov kradne signal,tym menej firma Digi tv zarobi.Ked menej zarobi zacne hladat odpovede.A pride na to ,ze musi kupit novsie a drahsie technologie.Kedze nie su darcovska spolocnost tak zvysenu cenu zaplati zakaznik.A potom nebude vacsina platit blbych 17 euro ,ale vsetci budu platit 40 euro.Idioti ktory si kupily tuner si mozu z neho spravit podstavec na telku a my vsetci budeme musiet platit viac.Nehladiac na to ze vela tunerov skonci na skladkach do pody sa dostanu skodlive latky,tie zamoria vodu ,alebo pri spalovani vzduch.A kedze my vodu ani vzduch nepotrebujeme ,tak sa vlastne nic nedeje.Moj nazor je taky,ze ked niekto nevie zarobyt 17 euro na kablovku,tak nech si aspon kupi kabel a moze si to na nom hodit.Len blbec a idiot si na to nezarobi ,a takym ani televizia nepomoze.Sphinx napísal:EPG je elektronicky program-nieco na sposom tv programu v papierovej forme. ak chces emu tak vsetky prijmace openbox,opticum,ferguson,dreambox,showbox.... podporuju emu staci pohladat konkretny prijmac a vzdy najdes odpoved staci sa len skamaratit s ujom google
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2010, 18:55)
dufam ze do toho niekto investuje kopu penazi a casu a aj tak mu to bude na hovno.Jasne zlodeji a podvodnici sa vzdy najdu ,ale myslite si ze to je spravna cesta?hughito napísal:Hm, dúfam, že šikovní ujovia, ktorí boli doteraz šikovní, budú šikovní aj po zavedení system nagravision 3.
Čítal som diskusiu na dsl a na prelomení sa vraj už pracuje.
Podporuje tento receiver emu? ShowBox S-300 Platinum, a oplati sa mi ho kupit, je to dobra volba za malo penazi?
-
Sphinx
Addict
ano podporuje a je to fajn voba ja osobne som nad nim rozmyslal 2xS300 ale nakoniec radsej 1xmultyroomstifler1 napísal:Podporuje tento receiver emu? ShowBox S-300 Platinum, a oplati sa mi ho kupit, je to dobra volba za malo penazi?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
mam otazku trosku mimo no rad by som vedel odpoved ak niekto pozna . mame digitv uz dost dlho od vtedy ako prisli na trh .. mame jeden box na jednu TV a bohvie dokedy to este mat budeme ... teraz ponukaju dva boxy ak sa nemylim .... myslite ze mame pravo aj na ten druhy ? alebo mozeme ho nejako ziskat ?
-
Sphinx
Addict
ja som mal jedno tv box a teraz mam ten dual box na 2 tv .. ak to chces tak musis zrusit zmluvu na ten prvy ak nechces platit zbytocne 2x a dat si novu zmluvu najlepsie na niekoho z rodiny.. otec,mama,manzelka... a v pohode budes mat dual box. dufam ze chapes a pomohlo ti to
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
aha ale to budem znovu viazany