-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
FB zase meni dizajn, a menia to zatial takto postupne... takze skor ci neskor to pojde aj tebebadboy007 napísal:Neviete preco ma moja segra takyto FB????:(vid priloha)
Ja chcem tiez taky, ako to nastavim? Ak mi to pojde karma Vas neminie.
Re: Facebook
caute nevete poradit co robit? chcem si zmenit meno na realne svoje proste after wedding chcem ako stredne a ako priezvisko before wedding a proste ja poslem poziadavku nic sa nejedeje a pred vanocamy ma aj blokli koli tomu no blokli tu zmenu mena
-
r3mus
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re:
Gepid napísal:huh..Všimli ste si? Keď si chcem pridať priateľa, tak to hádže nové hlásenie. Keď som klikol na zrušiť, tak mi to zavrelo a hodilo: Čakám na potvrdenie priateľstva
Ešte to nedomakali
no to ti robi bud preto ze nemas autorizovany ucet, alebo preto ze si pridavas ludi cez nejaky link na nete a pod. skratka system tusi ze ste sa mozno v zivote nestretli a snazi sa tomu zabranit, pretoze facebook sa tvari ako socialna siet na udrzovanie kontaktov a tieto veci su proti ich politike
-
Peter_Retep
VIP
vsimol som si ze teraz chalani davaju cisla...neviete o com to je?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...nie, ja mám v kontaktoch iba inteligentných chalanov, takže ku mne to nedošlo. Naopak mi ale dorazilo niekoľko hovadín od báb v podobe "navrchu" "všade a neslušne"....čo to je?
-
Peter_Retep
VIP
viem ze tie farby su podprsenky....a vsade a neslusne netusim...snazil som sa to zistit od frajerky ale ta statocne mlci 
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Dĺžka cm ...Peter_Retep napísal:vsimol som si ze teraz chalani davaju cisla...neviete o com to je?
//
///
cute, ani sam nevies co to je a vypravas 
//mne dosiel retazak o palcoch monitora nie o dlzke .i. v cm
//mne dosiel retazak o palcoch monitora nie o dlzke .i. v cm
aj ja by som rad vedel co je to hore, dole, zboku, vsade a neslusne... 
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Tak a je to tu :
http://www.facebook.com/pages/311209-De ... 503?ref=mf