Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Len som sa uistoval, lebo tvoje prispevky mi vyzneli takym sposobom... :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Žitný rozbil A4ku, aj keď sa povrávalo, že vlastní A5, to len tak mimochodom a Skrúcaný, ak si dobre pamatám, tiež nešiel predpisovo...
Navyše, dnešná titulka Času-nečasu ma pobavila, vraj Žitný chce dokázať svoju nevinu :roll: Chce vraj dokázať, že išiel predpisovo a len mu prišlo nevoľno, preto spôsobil tú nehodu... No, topiaci sa aj slamky chytá :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ze veris tym zvastom....bez faktov a bez podlozenia dokoazov...len o tom bol stale Cas ked si dobre pamatam ;)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Ty čítaj čo píšem, napísal som, že ma tá titulka POBAVILA :wink: :roll:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

mna pobavila tvoja veta:
...No, topiaci sa aj slamky chytá...
:P
Biker9233
Light Expert
Light Expert

Re: Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Príspevok od používateľa Biker9233 »

Gothar no ok ale tak zasluzil by si za to aspon trest tak zabije cloveka a bude chodit po slobode nech mu daju aspon 20 rokov aspon daco mi nehovor ze ty by si mu taky trest nedal?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

20 rokov za nehodu? Urcite nie. 2.5 roka? Ano. Skus sa vzit do jeho situacie - proste isiel rychlejsie a mal tu smolu, ze to nezvladol a akurat v tom momente tam bol ten chlapec. Ja to beriem ako chvilkovu nezodpovednost a 2.5 roka za to je podla mna adekvatny trest.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

2,5 roka adekvátny trest???? No neviem, neviem..... Pozri sa, dostane I. skupinu, občas príde na víkend domov a pokiaľ bude dobrý, tak za rok a pol je vonku.... To mi ako adekvátny trest nepríde..... Teraz médiami prebehlo, že nejaký 20 ročný chalanisko čo zrazil a zabil akúsi babku dostal 7,5 roku (ale nie rozsudkom súdu, ale dohodou o vine a treste).... chlapec totiž šoféroval napitý..... ale v porovnaní s tým Žitným mi to príde ako veľmi tvrdý trest (aj keď akceptujem, že kvôli alkoholu mal dostať viac)..... Čisto osobne by si podľa mňa Žitný zaslúžil tak 7 rokov nútených prác (bez možnosti podmienečného prepustenia a pochopiteľne bez práva na návštevy, dopisy a telefóny) a spomínaný chalanisko tak 10 rokov nútených prác (to čo Žitný + 10 rokov po skončení výkonu trestu prísny zákaz viesť mot. vozidlo)......

Veľmi ľutujem, že práve štatút nútených prác nepozná náš trestný zákon/trestný poriadok..... ale to už patrí skôr do sekcie o politike....
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Teraz v správach hlásili že dievčaťu čo predávala marihuanu hrozí 4-10 rokov...
Len pre porovnanie..a niekto kto zabil človeka dostane 2.5 roka..trocha na hlavu..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ale predaj drog je umyselny trestny cin ;)
Pinhead: no ano, ak sa dostane von po roku, tak je to neprimerany trest, ja to beriem tak, ze si 2.5 roka posedi v base. A nehoda s alkoholom sem nepatri, to ppolicajti uz dlho trestaju prisnejsie.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Opak: Zatial len hrozi...podla toho ako funguje legislativny system na Slobensku usudzujem, ze to tolko rokov nebude. To povedal iba nejaky hovorca prokuratora mediam....nebral by som to tak.
A kto tu trepol 20rokov, no dakujem pekne...na Slovensku vrahovia nedostavaju po 0 rokov a nie to este clovek ktory zapricini dopravnu nehodu. Ale myslim si, ze adekvatny test by mohol byt nieco pod 10 rokov...od tych 4....do 7 az 8smich rokov, podla mojho skromneo sedliackeho nazoru.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Co by riesil vyssi trest? Chlapca to neozivi, akurat jemu sa po tolkych rokoch bude tazsie adaptovat v spolocnosti - vznikne totalne degradovana, zbytocna osoba. A trestat nehodu pomaly takym trestom ako umyselnu vrazdu? No, tusim rovno prestanem soferovat - uz len cakam kedy niekto vykrikne oko za oko, zub za zub - a rovno bude presadzovat trest smrti.

Uplne chapem, keby samotna rodina chlapca trvala aj na dozivoti... len nechapem co motivuje ludi absolutne nezainteresovanych. Prakticky je obetou medii. Aj ked vyjde z vazenia po roku a pol, bude pre intolerantnu, vo vsetkych smeroch dokonalu slovensku spolocnost zavrzeniahodna osoba ako aj po 20 rokoch. Prave spominana spolocnost ho utyra viac, ako pohodlne vazenie, tak by som na jeho mieste po vylezeni z vazenia balil kufre a vypadol niekam, kde po mene "Zitny" ani pes nestekne.

PS: mozno este vacsim trestom pre neho by tak bolo, keby obisiel bez vazenia - vsak by ho ludia zozierali za ziva, kym by sa neodpravil sam na onen svet... Najsmutnejsie ale je, keby chlapec bol cigan, tak sa polovica rasistickeho naroda Zitneho este aj zastane... Chore, ale je to tak.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Jaaaj chlapci chlapci ... Uz vas vidim v jeho kozi.
Kazdemu z nas sa to moze stat, nebolo to umyselne a 2,5-4 roky je plne adekvatny trest.
20 rokov by som dal cloveku ktory nemal vodicak, bol napity a usmrtil by viac osob.
Ale trestat 20 rocnym trestom nestastnu nahodu ... :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

KoCi: krasne napisane :aasmile29:
Pri autonehodach uz "oko za oko, zub za zub" dost casto vykrikuju romske rodiny, ktorym niekto zrazi neposlusne dieta, ale to je na inu debatu.
Zitny ma tu smolu, ze pred nehodou bol velmi znamy a dost ludi ho pozna, takze presne ako vravis - hocikde ho stretne niekto z tychto moralistov, tak mu to da vyzrat a to bude minimalne rovnako neprijemne ako basa. Na jeho mieste by som sa odstahoval niekde do zahranicia a zacal nanovo, lebo toto odsudzovanie nema obdoby. Staci, ze v Novom case zverejnia jednu fotku zlateho chlapceka a vsetci sa idu posrat. Mam pocit, ze ked Skrucany zrazil staru babku na prechode, tak sa okolo toho tolko nenarobilo :?
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

S tym odsudenim spolocnostou to asi take slavne nebude, ked sa po nehode zamestnal znova v televizii. A preco nie aj 20 rokov za nehodu? Nemyslim konkretne tento pripad, ale ked niekto v meste alebo dedine ide cez 100 a zrazi niekoho na prechode, tak by si urcite taky trest zasluzil.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

predpokladam ale, ze v tej istej, ako pracoval aj predtym + nie je v popredi - je skryty pred ocami verejnosti. Ak v tej istej (nechce sa mi zistovat ci je to tak, alebo nie), tak to ber tak, ako keby si k sebe pustil niektoreho zo spoluziakov/kolegov, ktory bol v kolektive oblubeny a kolektiv ho pozna po inej stranke, nez siroka verejnost z medii.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Mne sa zda, ze pripravuje reportaze pre nejaku regionalnu televiziu v Trnave ci kde :)
Kybelvody: ano, 100 v dedine a potom zrazit chodca na prechode je dost drsny pripad, ale aj tam sa mi za 20 rokov vela, kedze je to stale nehoda. 20 rokov by som tam prijal v pripade, ze by sa u nas za vrazdu davalo aspon 50 rokov. Aj niekde na fore som uz pisal, ze ja by som bol najradsej, keby sa za kazdy spolahlivo preukazany umyselny trestny cin davalo dozivotie, pripadne by sa uplatnilo oko za oko, zub za zub. Myslim, ze kriminalita by hned poklesla :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

raz sa u nas stalo, ze kamarat sa dal previest z diskoteky druhemu pripitemu na firemnom aute(odvaha)
stala sa nehoda, 20 rocny chalan umrel, samozrejme, ze ten triezvy, ktory druhemu pozical auto...
vinnikovi nehody, ktory bol pod vplyvom alkoholu bol vymerany na sude 3,5 rocny trest, odvolal sa, po odvolani dostal 7 rokov..
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

KoCi :aasmile29:
Chcel som niečo napísať, ale vystihol si to.
Napísať odpoveď