Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
fofofofo
Medium Expert
Medium Expert

Re: Najlepsi film v poslednej dobe

Príspevok od používateľa fofofofo »

Naposledy Fourth Kind 8/10

Film som predtym nepoznal,ani som nevidel ziadny trailer. Tento film s prvkami SCI FI je pre mna velkym prekvapenim tohto roka. Cely cas ma drzal v napati. Jednoznacne odporucam ludom co oblubuju sci fi alebo mysteriozne filmy. Pre fanusikov Akty X povinna zalezitost.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Odporucam American Gangter (5/5). Ten film mi na disku lezal 2 roky, lebo som nejako nemal chut na dlhy film, ale vcera som ho pozrel a nelutujem. Dokonale natoceny a vyborne zahrany film s putavym scenarom :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Fok ju pipl, fok ju...
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Dnes sme s priatelkou pozerali Revolutionary road a musim povedat, ze to bol skvely napad.
V tom filme je vela pravdy - velmi vhodne pre pozeranie vo dvojici po boku cloveka, ktoreho naozaj milujete.

Famozne vykony hercov, skvely pribeh (mnohych ludi okolo nas).

TRAILER
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Sherlock Holmes - 10/10, vyníkajúci film, dorbrodružný, kriminálny a ešte aj vtipný. :D
Armored - veľmi podarený akčný film 8/10.
The Lovely Bones - niečo na zamyslenie sa, zaujímavý príbeh, nápad 9/10.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Po dlhej dobe som si pozrel Obchod na korze a znova ma to úplne dostalo.

Jediný slovenský ( a prvý československý) film, ktorý dostal Oscara za najlepší film (zahraničný).

Geniálny výkon J. Kronera.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

The road 8.5/10
vadilo mi len, ze neukazali ako sa TO stalo... teda ja som to nepostrehol
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Fantastic Mr. Fox 7/10 [IMDB]
Jednoducha rozpravka o lisiakovi, ktory je od prirody dravec a chce si kradnut par kuriatok od farmarov..Avsak pribeh nieje taky jednoduchy ako sa zda..Rozpravka podla knihy, ale umna jej nieco este stale chybalo.

I Hope They Serve Beer in Hell 6/10 [IMDB]
Na zaklade mi-chau-ovho odporucania som to kukol, i ked na imdb svietilo 4/10. Nadejna komedia, avsak umna moc nezaujala..Hlasky ako bolo spomenute boli kvalitne, ale co sa tyka pribehu, tak to bolo moc jednoduche a podobnych komedii s happyendom bolo uz dost..Na taky hangover sa to umna nechytalo..

Visioneers 6/10 [IMDB]
Fuh..tak tento film stal za pozretie, kedze taky cudny film som este nevidel..Komunita, kde ludom kvoli nervozite a stresu vybuchuju hlavy sa casto nevidi..Ludia su v komunite, kde ako pozdrav fuckuju..Dobry napad pre film, ale nejak malo diania az to cloveka casto nutilo si zivnut..Ale tak pozriet sa oplatilo :) Vela dialogov tam veru nebolo, ale da sa to zvladnut aj bez anglickych tituliek v pohode..Kedze ziadne som na nete nenasiel.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja som cca pred tyzdnom dobehol jeden z mojich velkych filmovych restov a konecne som si kukol seriu Terminator, ktorej som tak dlho odolaval...

asi som spravil chybu, ze som zacal "naopak" => najprv salvation a potom 1,2,3, no kazdopadne hodnotim to nasledovne

Terminator 1 - 8/10 - nicim neurazil ten film, imho solidne scifi aj na dnesnu dobu
Terminator 2 - 9/10 - o dost lepsie ako jednotka, viac napinave, viac akcne, na tu dobu super trikove zabery
Terminator 3 - 7/10 - hmm, co ja viem, take trosku nemastne neslane, ale ako akcny film stale fajn...
Terminator Salvation - 8/10 - mozno to mohlo byt aj lepsie, no mne sa to dost pacilo, aj ked sa na to pozrem z pohladu predoslych 3 filmov, tak dost o inom...

celkovo hodnotim terminatora kladne, len mi tam vadi jedna vec - ma to asi 6 roznych casovych linii, kto sa v tom ma vyznat pokial nieje fanusik? mohli to spravit trosku transparentnejsie...

nech uz je po skuskovom a dobehnem dalsi rest v podobe Aliena(resp. ozivim spomienky stare dakych 10 rokov + konecne kuknem 4ku...)
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

mi-chau napísal:Vazeni, tak cestne priznavam, ze taku dobru komediu som dlho nevidel. I Hope They Serve Beer in Hell
Peckove hlasky. 8,5/10
Nuz, videl som prvu pol hodinu a este si premyslim ci to dopozeram, cele mi to pride velmi nasilu, kazda postava ma prave jednu vlastnost... to co som videl bola velmi zla kombinacia American pie (aspon ten clovek mi pripominal Stiflera) a Hangover...

Mna v poslednej dobe zaujal Time Traveler's Wife, 7,5/10
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Láska na druhém konci / The other end of the line 9/10

Koniec mohol byť trošku lepší, ale inak sa mi to páčilo.. Už som to videl myslím, že 4 krát za 3dni čo to mám v pc. :wink:

//Maki k tej karme len toľko náramne si ma pobavil :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Indigo napísal:Law Abiding Citizen 4/10 Podla mna velka blbost, este zo zaciatku to malo nabeh byt dobrym filmom ale proste nie. Ku koncu ani trochu nezaujimave, nudne a jemne pateticke. Bol som na tom v kine a pomerne to lutujem. Mam pocit, ze Gerald Buttler hral v 300 a tym to haslo a zacina byt zaruka na zly film
Vcera som to pozrel, nemozem povedat, ze to bol zly film, aj ked sa to nejak prilis plietlo, ale zdielam nazor na Butlera, okrem 300 mi ten herec nikde nesadol. Gamer bol tragicky a ked ma frajerka prinutila pozerat P.S. I Love You, kde nahodil ten jeho tragicky skotsky prizvuk (aj ked viem, ze je rodeny skot a skotsky prizvuk mi normalne nevadi, skor sa mi paci) tak odvtedy ho len zbadam a velmi vaham, ci si ten film pozriet. To ako ked ten blbec Gere v Sakalovi nahodil skotsky prizvuk, az mi bolo na grc.

A z poslednych veci aj ked nie uplne najposlednejsich odporucam rozpravku Monsters vs Aliens, dost som sa nasmiala na tej veci bez mozgu :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ja som si celkom oddychol pri tom filme, nebolo to nic extra, ale dalo sa... 6/10
Aj Buttlera mam celkom rad, zvykol som si na neho vo filme Rocknrolla...
Plus dalsie filmy nedavnej minulosti, co sa celkom dali pozriet...
Invictus, ostatne by som uz opakoval po ostatnych...
Ale co ma vobec nebavilo je The Road, toto neodporucam...
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

včera som si pozrel Requiem za sen. starý film, ale odporúčam. hlavne púšťať mladším súrodencom :D nech vidia, ako by mohli dopadnúť, keby sa dostali k drogám... páčilo sa mi spracovanie :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja som si včera tiež pozrel jednu vykopávku.
Pokrvní bratia / Boondock saints 1999
Riadne dobre som sa zabavil. Pozeral som to s Českým dabingom /veru v tomto roku bol cesky dabing este skutocne skvely/
Takato akcna komedia mi v dnesnych dnoch chyba. Ziadne extremne prestrelky, nasilu tlacene vtipy. Proste pianko, pokec, nejaka ta akcia, uplne fajn pribeh, obcas mi to prislo ako divadlo /v dobrom slova zmysle/
Herecke obsadenie skvele, hudobny doprovod o nieco slabsi ale niektore songy v situaciach boli uplny zabijak :D
Uplne dobre napady, zabery a neviem co vsetko. Vyborny vyborny film. 9,3/10
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Keď už ste začali s vykopávkami... :)
Ghost World - http://www.csfd.cz/film/11113-prizracny ... ost-world/

Pozeral som to včera večer, priateľka to priniesla, vraj komédia. No viac ako komédia to bola celkom dobrá dráma, s dobrým príbehom, aj keď v podstate dopredu jasným. Celé to bolo plné sarkastických a ironických hlášok a od*ebov, takže sa dalo na tom z chuti zasmiať. Aj keď ja som na trošku iný druh filmov ako toto, dávam 8/10.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Perfektny bol aviator/letec diCaprio spravil pekny vykon a este ten kto ma vztah k lietadlam tak ho to urcite dostane. Jeden z najlepsich filmov co som videl 9/10
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

pozrel som si sherlocka holmesa...davam 8,5/10
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Sherlock Holmes, asi prvy film, v ktorom sa akcne sceny a bitky pacili aj mojej priatelke. 8/10
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Včera som pozeral film Antichrist, veľmi odvážny a zaujímavý film, ale upozorňujem, len pre silné povahy a nátury, frajerka to ani nedopozerala a bolo jej z toho zle, je to riadne psycho. :!:
Napísať odpoveď