u nás sa síce nebude predávať, ale mobil pekný. hral som sa s tým
//ešte X10 mini bude
presne tak je to moj subjektivny nazoryazoo napísal:Tvoj nazor je nad slnko najlepsi, ze? Je to cista subjektivita to, co pises. O percentach predajnosti iPhone-u radsej pomlcim lebo by si zas mal len pripomienky. Myslim, ze mozeme ostat pri tom, ze sa hraj na svojom WM piesocku a neryp do ostatnych hned ako sa ti nieco nepozdava.Peace!
Neda mi to. Mas nejaky rozumny argument pre to co pises? Ze je to "sracka"? A nie, nepotrebujem si hladkat ego na tom, ze mam iPhone.
Ale inak si normalny hej?Neo-M napísal:s iphonom su same problemy svedci o tom aj to ze niekolko tisic zacalo vybuchovat
internet je plny chyb s iphonom
Stopa napísal: Ale inak si normalny hej?
Tie telefony boli pokial viem 3, o ZIADNOM z tychto pripadov sa nevedia podrobnejsie informacie, len to, ze "iPhone vybuchol".
Alebo radsej takto, idem tvojou zbranou proti tebe: telefony HTC hromadne vybuchuju!!!! Milionom telefonov vybuchli v jednom momente baterie!!!! Statisice obeti!!!!1one! http://www.neowin.net/news/main/09/05/2 ... -continues
Vidis? Aj ja viem nafukovat spravy.
moje negativne pocity ? behom mesiaca mi odislo bluetooth potom aj wifi, v sms sa samovolne prepinala klavesnica, jedno co bolo dobre bola jednoduchost. Bol to cisto novy telefon z T-Myazoo napísal:Jeden clanok je vsetko, co drzi tvoje argumenty nad vodou? Snazis sa tu zosmiesnit telefon, ktory spravil celosvetovy osial, co predal milion kusov za tyzden (ak sa nemylim). Ano marketing je jedna vec, funkcionalita vyhovuje kazdemu ina, ale toto je smiesne. Zatial si nedal ziadny normalny argument okrem toho, ze niekde sa nieco pisalo a ty si si to precital. To pre mna nie je fakt. Ak tvrdis, ze si ho mal tak by si vedel popisat svoje negativne pocity taktiez.
Z tohoto ti neverim ani jedine slovo, nikomu nic neodchadza (mozno nejaky ten glitch, raz za cas sa nieco rozmlati padom) a ty chytis hned 3 najneuveritelnejsie chyby behom mesiaca? Bud si najvacsi lucker pod slnkom alebo si obycajny zasran ktory sa snazi byt "kchul" tym, ze nenavidi iphone a iPhone NIKDY nevlastnil.Neo-M napísal:moje negativne pocity ? behom mesiaca mi odislo bluetooth potom aj wifi, v sms sa samovolne prepinala klavesnica, jedno co bolo dobre bola jednoduchost. Bol to cisto novy telefon z T-M
kolegom v práci sa na ifóne pokazilo prepínanie mute/sound, čo ja viem...Stopa napísal: Z tohoto ti neverim ani jedine slovo, nikomu nic neodchadza (mozno nejaky ten glitch, raz za cas sa nieco rozmlati padom) a ty chytis hned 3 najneuveritelnejsie chyby behom mesiaca? Bud si najvacsi lucker pod slnkom alebo si obycajny zasran ktory sa snazi byt "kchul" tym, ze nenavidi iphone a iPhone NIKDY nevlastnil.
Ja hlasujem za druhu moznost.
Stopa napísal: Z tohoto ti neverim ani jedine slovo, nikomu nic neodchadza (mozno nejaky ten glitch, raz za cas sa nieco rozmlati padom) a ty chytis hned 3 najneuveritelnejsie chyby behom mesiaca? Bud si najvacsi lucker pod slnkom alebo si obycajny zasran ktory sa snazi byt "kchul" tym, ze nenavidi iphone a iPhone NIKDY nevlastnil.
Ja hlasujem za druhu moznost.
co ta budem presviedcatStopa napísal:Zatial vykazujes priam ukazkove priznaky cistokrvneho trolla.
Dokonca si schopny prehlasit, ze iPhone je sracka na zaklade jednej (pravdepodobne fiktivnej) skusenosti, co bolo velmi pravdepodobne sposobene vybuchom mensej "anti-iphone rage".
Ak by si vsak chcel argumentovat normalne, tak tu das nejake vysledky prieskumu, kolko iPhonov bolo vratenych (taka statistika existuje, bohuzial vravi v tvoj neprospech), pocet switcherov z iPhone na WM (zase existuje, ale vravi v tvoj neprospech), alebo nieco v tom style. Poruchovost totiz nie je nieco, co mozes zhodnotit subjektivne a navyse po vlastneni jedineho kusu.
Keby si hodnotil UI, rychlost, kvalitu fotiek, alebo cokolvek ineho, tak ti trollovanie prejde (taka rada do buducna).
Mozem sa opytat kde a zakolko si kupil tu N900?Rom1 napísal:Nakoniec som kúpil N900 a pre mňa je lepšia ako Iphone až na tie hry![]()
http://i45.tinypic.com/2ikbme9.jpg
http://i47.tinypic.com/rwuko2.jpg
Hodnotenie podla mobilmaniehttp://www.mobilmania.cz/katalog-mobilu ... section=63