Najlepši mobil,aky zatial poznam.
Re: Najlepši mobil,aky zatial poznam.
Nejde mi o N900, ale o iny telefon. Dik, skusim.
Ja si myslím, že je to iPhone... pretože je to plne zmyselný telefón... okrem fotoaparátu, ale na bežné zachytenie stačí... A najlepšie na ňom je, že si stále dokáže udržať svoju popularitu a cenu...
-
tukilluki
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
A mne sa strasne paci motorola droid, v europe pod menom motorola milestone. Skoda ze sa u nas nepredava:(
mal som v ruke iphone, touch HD, omniu 2 a co ja viem este
ale ani jeden mi nevyhovoval ako teraz moja n900
nevymenil by som ju za nic
ale ani jeden mi nevyhovoval ako teraz moja n900
asi htc hd2 ktore mam. potom ifon. neviem ako vam ale mne WM najviac pripomina pc. a nerobte flame a to s tymi baterkami to nie je problem ani apple ani htc ale ich subdodavatelov baterii.
Pre mna najdoležitejsi v jednom mobile aby bol spoľahlivý, bol iba z kvalitnych materaloch...
Najpoužitelnejši telefon co som mal v ruke to je asi iphone 3gs, ale aj stym som musel robit kompromise...
prehliadač je sracka, nepodporuje javu... a oficialne nedá v tom vymenit bateriu? to neislo mi do hlavy
ale napokon bol som s tym velmi spokojny.
WM nedoporucujem nikomu ... mal som wm6 na eten glofish a denne minimalne 3krat son musel restartovat lrbo zjedol RAM
Najpoužitelnejši telefon co som mal v ruke to je asi iphone 3gs, ale aj stym som musel robit kompromise...
prehliadač je sracka, nepodporuje javu... a oficialne nedá v tom vymenit bateriu? to neislo mi do hlavy
ale napokon bol som s tym velmi spokojny.
WM nedoporucujem nikomu ... mal som wm6 na eten glofish a denne minimalne 3krat son musel restartovat lrbo zjedol RAM
-
miroslava26
Amateur
Ahojte. Moja mama má v apríli narodky a s otcom sme sa dohodli, ze jej kúpime spolocne mobil. Neviem sa rozhodnút, ktory telefón jej mám kúpit. Vedeli by ste mi poradit?
Urcite by mal byt touch screen, a na cene tak velmi nezávisí, lebo ho kupujeme spolocne
Samsung Diva vyzera byt pekny, ale este nikdy som nemala samsung...ake mate skusenosti s tymto telefonom?
Urcite by mal byt touch screen, a na cene tak velmi nezávisí, lebo ho kupujeme spolocne
Samsung Diva vyzera byt pekny, ale este nikdy som nemala samsung...ake mate skusenosti s tymto telefonom?
A ako funguje v tom Linux? Som trochu skeptikcky.... ako vidim nokia vyda vsetke high-end telefony s linuxom...wladas napísal:mal som v ruke iphone, touch HD, omniu 2 a co ja viem este
ale ani jeden mi nevyhovoval ako teraz moja n900![]()
pritom v lacnejšich je symbian os... nokia bude špekulovat dovtedy kym android, a mobile osx number 1:P
Ja som nebol veľmi spokojný so Samsungom. Mal som aj iPhone, ale stím sa nedá telefonovať dlhšie, lebo ten kovový rámec my veľmi tlačil uši. Keď máte ešte troška času, tak podľa mňa by ste mali počkať na Sony Ericsson Vivaz. Ak dobre viem tak príde na Slovensko v Marci
-
miroslava26
Amateur
hmm..pozrela som si vivaz, je to naozaj pekny mobil..... ale este som o nom vela nepocula. urcite pride v marci aj na slovensko? mame by sa pacila takato novinkaLacoFlori napísal:Ja som nebol veľmi spokojný so Samsungom. Mal som aj iPhone, ale stím sa nedá telefonovať dlhšie, lebo ten kovový rámec my veľmi tlačil uši. Keď máte ešte troška času, tak podľa mňa by ste mali počkať na Sony Ericsson Vivaz. Ak dobre viem tak príde na Slovensko v Marci
http://www.mobilmania.sk/clanky/sony-er ... fault.aspx Tu si môžeš prečítať, že čo vie tento fonik. V marci si už môžeš kúpiť aj na Slovesku (webshop), ale neviem, že ktorý operátor bude predávať.miroslava26 napísal:
hmm..pozrela som si vivaz, je to naozaj pekny mobil..... ale este som o nom vela nepocula. urcite pride v marci aj na slovensko? mame by sa pacila takato novinka
>Lacoflori
presne, uz je marec
tak poviem ze uz sa to da kupiť na http://3gkatalog.sk/catalogsearch/resul ... az&x=0&y=0
presne, uz je marec
tak poviem ze uz sa to da kupiť na http://3gkatalog.sk/catalogsearch/resul ... az&x=0&y=0
HD je pomaly dvojrocny telefonwladas napísal:mal som v ruke iphone, touch HD, omniu 2 a co ja viem este
ale ani jeden mi nevyhovoval ako teraz moja n900![]()
zober si HD2... ja coskoro menim pausal a kebyze si mam vybrat teraz co za telefon si zoberiem, tak z HTC mam na vyber Hero, HD2, Legend... urcite by som siel do HD2, ale co mozno mi do jula pride aj Diamond3...
dobry je aj sony ericsson satio...alebo dobry je aj nokia n97 alebo LG GD880....popozeraj telefony na http://fony.sk/
pre mna jednoznacne samsung i8910HD 
-
miroslava26
Amateur
kennyman - pozrela som si tu stranku. naozaj pekny telefon..ale oplati sa za taku cenu?
inac...ja som najspokojnejsia s nokiami....tie ta nikdy nesklamú!
inac...ja som najspokojnejsia s nokiami....tie ta nikdy nesklamú!
3. motorla droid, 2. nokia n97 mini,1. SE Vivaz
-
dildo
Expert
zo starych asi naozaj 3510i, z novych asi N95 8GB [ no nie je priam najnovsi ], K800i - ten si toho odzil cez virusy az po diery v tele od kamienkov [ tiez plati ze nie je priam najnovsi
]
-
miroslava26
Amateur
dildo - aj ja som uz mala 3510i
kennyman...inac coraz viac sa mi paci ten sony ericsson!
ma tu niekto skusenosti s tym mobilom?
-
johny541
King
miroslava26: smeruj prosim svoje otazky do temy ktoru mas ako dolezitu -> "Potrebujete poradit s kupou telefonu?" . Je o nieco vyssie, len aby sme sa vyhli tomu, ze ideme trochu mimo tejto temy.