ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa Jeremy »

Sagittarius napísal:Čo hovoríte na dnešné "Monológy STV" (O päť minút dvanásť)? Hostia: Fico, Paška, Gašparovič. Pýtam sa aj viac na formu ako na obsah. :)
No vzhladom na to ze doteraz na tu relaciu prislo asi 80 oznameni na Radu pre vysielanie... Proste toto bolo az moc
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: ANTIFICO

Príspevok od používateľa Mateq »

http://zahorie.sme.sk/c/5191084/policaj ... tajit.html

Ďalší škandál pre Kaliňáka, zrejme znova individuálna chyba a odvolávanie je zbytočné.
Každopádne som rád, nech je čo najviac protestov, škandálov a áno, aj únikov z rozpočtu a polien pod ekonomiku či zamestnanosť. Prichádza to v ideálnom čase vo volebnom roku. Len tak ďalej. :sly:
Sagittarius napísal:Čo hovoríte na dnešné "Monológy STV" (O päť minút dvanásť)? Hostia: Fico, Paška, Gašparovič. Pýtam sa aj viac na formu ako na obsah. :)
http://www.facebook.com/pages/Stop-samo ... 977?ref=nf
Bohužiaľ treba objektívne priznať, že STV je síce zmanipulovaná inštitúcia, ale súkromné médiá nie sú na tom o nič lepšie. Nechápem, prečo pristupujú na dementné podmienky "buď sám v diskusii alebo vôbec". Potom mu predsa nemajú poskytovať priestor vôbec.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Každopádne som rád, nech je čo najviac protestov, škandálov a áno, aj únikov z rozpočtu a polien pod ekonomiku či zamestnanosť. Prichádza to v ideálnom čase vo volebnom roku. Len tak ďalej.
Ver tomu, že s väčšinovou populáciou to neurobí nič a v lete budeme mať opäť nového Mečiara na čele.
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

S panom bohom, ked bude raz Kalinak premierom.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Shooty je kaliber. :lol: Toto tu jednoducho musím dať.
Prílohy
shooty1.jpg
shootyľ.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

slay napísal:Shooty je kaliber. :lol: Toto tu jednoducho musím dať.
aj dnes a aj Danglar je dobry
na kieho Joba su nam 3 vazni z Kuby, ked Packovci spackaju vsetko co sa da, alebo to pre istotu neriesia vobec.
Nigericanom sice pochytaju, ale hrat realne CS u nas doma sa mi nechce pacit. Najskor poslu bombu do Irska a diskredituju svoje meno pred svetom a o 2 tyzdne si zoberu do starostlivosti troch superzavaznych vaznov...
Je to podla mna dalsia vec, na ktoru sa najprv mali opytat ludi. Ale 40+% populacie to nevadi a to je pre Robina hlavne...
//a stavim sa ze argument za vaznov bude: "Minula vlada moze za nas vstup do NATO, a my plnime len zavazky vramci aliancie"
Prílohy
shooty.jpg
A100119_P12_K100120.JPG
rozpravka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rozpravka »

toto mi dnes prislo na e-mail pobavte sa a poplacte si... :o
List Robovi Ficovi od maleho chlapca
Milý Robko,
Keďže som hlúpy, stále ťa mám rád. Mám osem rokov a chodím do materskej školy na Národnej triede v Košiciach. Mám rád zvieratká a mamičku. Toto som napočítal za uplynulých sedem dní:
15 000 000 € zaplatíme firme Interblue group, za to, že sme kradli.
Na pozemkoch v Starej Lesnej a Tatranskej Lomnici sme stratili možno až 16 600 000 €, pretože sme kradli.
Keby ministerstvá výstavby a životného prostredia nakúpili web stránky tak, ako zdravotníctvo, ušetrili by sme 116 000 €. Neušetrili sme, pretože sme kradli.
Prijatím zákona o strategických podnikoch s najväčšou pravdepodobnosťou zaplatíme pokutu za Novácke chemické závody - 19 600 000 €, plus ešte bohvie aké dlhy. Pretože chceme kradnúť aj v budúcnosti.
Spoločnosti SkyToll sme dovolili v budúcnosti zarobiť na mýtnom o 600 000 € viac, ako im pôvodne stačilo , pretože sme hlúpi, alebo kradnú pre nás.
Od francúzskej firmy sme nakúpili neregistrované vakcíny proti chrípke za 380 000 €, hoci keby sme ich nakúpili od maďarskej firmy, od ktorej kupovala maďarská vláda, ušetrili by sme 180 000 €.
Ministerstvo pôdohospodárstva chce rozdávať odmeny prednostom krajských pozemkových a krajských lesných úradov a riaditeľom obvodných pozemkových úradov za „kvalitné plnenie služobných úloh." Bude to najmenej 20 000 €, a to som ubral! Pretože kradneme.
Dotácia pre STV a SRo 4 000 000 € a to nerátam 10 miliónov, ktoré dostali v lete. Vari kradnú aj oni?
To je spolu, ak sa nemýlim, 56 miliónov €. Ale bolo by aj viac, keby sa mi chcelo prezerať úplne všetko. Za sedem dní to nie je málo, nemusíš sa hanbiť. Neviem, koľko je to v slovenských korunách, lebo nemám toľko miestnu kalkulačku. Ale myslím si, že to nebude viac ako 16 € na dospelého človeka. To neni veľa za týždeň, to musí uznať každý.
Milý Robko! Prosím ťa, pošli každému dospelému človeku na Slovensku faktúru na 16 €, aby ti to zaplatili. Keď boli dosť sprostí na to, aby ťa volili, budú dosť sprostí aj na toto, neboj sa. Prosím ťa, nenechávaj splácanie týchto rozkrádačiek na nás, lebo my sme ešte maličký. Maličkí?
Ale aby to nevyznelo, že sa hnevám, chcem ťa aj pochváliť. Podarilo sa ti zarobiť krásnych 6 639 € od vydavateľstva Petit Press, lebo si na redaktorov Plus 7 dní povedal, že sú špinaví hajzli a súd následne rozhodol, že denník Sme je vulgárny, lebo ťa citoval... Počkaj, tomu nerozumiem. Asi som ešte hlúpučký.
Ps: A to som im nepovedal, že chcete vybudovať nový komplex pre STV a SRo za 150 miliónov € a potom rozpredať pozemky pod STV! Ani som nepovedal, že dávate 130 miliónov € na oddlžovanie nemocníc, pretože by ocka s mamičkou porazilo, keby pochopili, čo je to bezplatné zdravotníctvo vzor SMER 2009. Hahaha!
Tvoj Berky Jariabok
slay
Addict
Addict

http://www.sme.sk/c/5207939/sas-by-vo-v ... -sdku.html

Hip hip hura, hlasy pravice snad neprepadnu.. :lol:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

SaS ma zatial realne maximalne 7%, do volieb by to tych 9-10% realne byt mohlo
slay
Addict
Addict

beardie napísal:SaS ma zatial realne maximalne 7%, do volieb by to tych 9-10% realne byt mohlo
Koľko má reálne nevie nikto. Nedá sa povedať, že by som tomu prieskumu nejako veril, ale dáva aspoň schopnú šancu, že hlasy pre SaS neprepadnú. Zatiaľ nikto nemôže SaS pre nič diskreditovať, majú čistý štít, majú agendu, majú ľudí, majú výbornú útočnú pozíciu preto ich prípadný vstup do parlamentu, bude začiatok pomalého konca pre Smer Sociálnu Demokraciu. Dúfam, že o ďalšie 4 roky, v parlamente nebudeme musieť trpieť SnS a Hzds, že Sdku nájde nového lídra a že Róbert Fico dopadne ako Vladimír Mečiar, len dúfam, že si do rozlúčkovej monológovej relácie s odchádzajúcim premierom vyberie ešte patetickejšiu pesničku ako Mečiar. Tak prehovoril veľký Slay. Amen.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ja to vidim trochu inak. sulik uz dnes valcuje dzurindu. to referendum ma tiez nieco do seba, hlavne bod s tym poctom poslancov. aj na tom referende zaboduje, lebo vsetko su to skrty v rozpocte a slovac na setrenie zaberie. len by bolo este dobre, aby to referendum viacej tlacil do popredia svojej kampane (ako vieme spoji ho s volbami a toho referenda sa ja urcite zucastnim). uprimne, aj pre mna je SaS a mozno este MOST jedinou alternativou, za predpokladu, ze pojdem volit. takze sulik odprevadi do vecnych lovist toho maleho skrcka zo spisa, lebo toho uz bude volit iba fakt zakomplexovany debil!

aby som nezabudol. sulikov volebny vysledok vidim tak okolo 13-16%.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako je pisane, Sulik boduje, zaujimave veci boli uz pred volbami do VuC, teraz pred parlamentnymi este viac. Spojenie referenda s volbami je vyborna vec, pretoze sa usetria peniaze za volby, ved kolko vysli volby a referenda, kazde na dakych 200-300 mil korun??? A to urcite nie je mala suma, ktora by sa usetrila, aj znizenie poctu poslancov schvalujem. Ako pise krija o MOSTe, tak mne je Bugar asi najsympatickejsi poslanec, len jedina nevyhoda je, ze preferuje obcanov Madarska a to ako Slovak proste nemozem akceptovat. Ale zda sa, ze svoj hlas v najblizsich volbach zmenim, ze to uz nebude SMER, ale SaS. No otazne je, ze kto by postavil koaliciu, kedze SMER ako isty vitaz volieb bude mat tuto moznost a dokazali by vladnut vo dvojici SMER+SaS. Len ci sa SaS dokaze zhodnut na urcitych veciach so SMERom a ci sa tiez ochotne nenabalia na nas.
beardie
Redeemer
Redeemer

hojko napísal:Len ci sa SaS dokaze zhodnut na urcitych veciach so SMERom a ci sa tiez ochotne nenabalia na nas.
preco by to robili, jasne sa vyjadrili, ze so Smerom nechcu mat nic spolocne, to skor SDKU bude v koalicii so Smerom
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak v tom pripade SaS vela vody nenamuti, ak nepojde do koalice so Smerom, pretoze v tom pripade ostane skoro naisto v opozicii. Ale ak by aspon spominane referendum preslo, tak parada.
beardie
Redeemer
Redeemer

za tych 5 mesiacov sa moze stat toho este vela... :)

Sulik od zaciatku tvrdil, ze po prvych volbach by chcel byt v parlamente, od 2014 vo vlade, predpokladam, ze radsej vydrzi brat 3000E mesacne 4 roky a potom bude vo vlade, ako keby si to u 99,999% jeho volicov dodrbal a isiel do vlady so Smerom "teraz"

nemam pocit, ze ide za peniazmi, tych ma dostatok pre normalny zivot, ziadne vyskakovanie si za ne ale dovolit nemoze
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

beardie: Tu vsak plati, ze penazi nikdy nie je dost... a na toto protiarugmenty nemas ;)
beardie
Redeemer
Redeemer

to ani nikde nepisem, budem ale rad, ked sa budes drzat tohto:
hojko napísal:Ale zda sa, ze svoj hlas v najblizsich volbach zmenim, ze to uz nebude SMER, ale SaS.
:wink:
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

beardie napísal: nemam pocit, ze ide za peniazmi, tych ma dostatok pre normalny zivot, ziadne vyskakovanie si za ne ale dovolit nemoze

No, to, že má "vyššie" ciele vie snáď každý. Či ale bude chciet len "dobro" pre SR alebo sa bude len snažit získat moc tak ako väčšina našich drahých politikov sa zistí až po týchto volbách. Ale inak mu držím palce, dúfam, že sa nenechá skorumpovať :)
beardie
Redeemer
Redeemer

mame na vyber zlodeja (Smer) alebo zlodeja (SDKU-DS) alebo Sulika (buduceho zlodeja?), kazdy nech sa rozhodne podla najlepsieho vedomia a svedomia sam
slay
Addict
Addict

sulik odprevadi do vecnych lovist toho maleho skrcka zo spisa
To nebude pravda. SDKU ma skalných, tak isto ma už svoju silnú členskú a mocenskú základňu rozprestretú. V týchto voľbách dosiahnu dobrý ale horší výsledok ako obvykle, práve kvôli SaS. Tipovať nemá zmysel. Každopádne Dzurinda ako osoba sa tam minimálne ešte toto obdobie ohreje ako predseda a potom sa uvidí. Teraz nikto iný okrem neho nekandidoval na post predsedu. V podstate som rád, že ostal predsedom ešte na túto dobu. Dáva to väčšie šance Sulíkovi sa dostať do parlamentu a Sdkú neriskuje úplný rozvrat, ale kľudne čaká. Ale je jasné, že skôr či neskôr budú potrebovať čerstvú krv.
sulikov volebny vysledok vidim tak okolo 13-16%.
Tak v tom pripade SaS vela vody nenamuti, ak nepojde do koalice so Smerom, pretoze v tom pripade ostane skoro naisto v opozicii.
Tomu veľmi neverím. Budem rád ak sa dostanú do parlamentu. Ak by mali 8 percent tak by to bol úspech. Ak dostanú viac budem len rád.

Hojko, no som dosť prekvapený ako niekto môže jeden krát voliť Smer a nabudúce SaS. To v mojich očiach naozaj nemá logiku. Sú to diametrálne odlišné filozofie. Ale je to tvoja vec, o tom som nechcel hovoriť. Citoval som ťa kvôli tomu výroku, že SaS veľa nenamúti keď nepôjde zo Smerom, lebo bude potom v opozícii.

Tu musím dať veľké upozornenie na pár vecí. Za prvé pri SaS vôbec nejde o to aby boli v koalícii. Ak by sa im tam podarilo dostať v prvom volebnom období, tak by to bola pre nich paradoxne veľká strata. A ak by boli zo Smerom, tak by to bol ich zaručený koniec navždy. SaS majú čistý štít. Preto je dôležité aby sa dostali do opozície, kde z pozície kritika môžu získať veľmi veľký potenciál. Presne ako ho získal neschopný Robert Fico. SaS v opozícii sú práve dôležití kvôli zničeniu Smeru, ktorí či vám je to príjemné alebo nie, jednoducho ničí Slovensko, bohužiaľ. Najlepšia alternatíva pre budúce obdobie, by bola ak by vznikli dve rovnomerné bloky, ale viedol by Smer. Nemohol by už valcovať ani ľahko presadzovať každý nezmysel. Nemohol by sa už večne odvolávať na predchádzajúce vlády. Jednoducho by hnil zaživa a pomaly by sa potápal a odpikával si svoje chyby tak, že v ďalších voľbách by už vzniklá silná pravostranná koalícia a smer by sa stal konečne narazeným titanikom.

A btw Krija. Ty by si mal tiež pochopiť, že SaS nemá problém s SDKU, ale s Dzurindom a to je zásadný rozdiel. Bolo jasné, že SDKU si pred nimi nekľakne kvôli nejakým blbým prieskumom. Bola by to chyba keby to spravili. Všetko ide ako má. SaS ani bežní voliči SDKU nemajú problém z SDKU ako stranou lebo všetci si uvedomujú, že je to zatiaľ jediná alternatíva, ktorá aj napriek všetkým hriechom je jediná spása. SaS má šancu očistiť pravicu a zastabilizovať ju. Bez SDKU by sme boli dnes v prdeli. Vy to nikdy nepriznáte, ale je to tak. Žiadna politická strana pred nimi ani po nich tak nepohla Slovenskom.
Napísať odpoveď