T-COM 4G TURBO /TURBO PLUS -->NOVE/RYCHLE/LACNE DSL !!!
hh ja ked som v cs-ku zacinal taketo pingy boli normal lenze sa pripojim na server s pingom povedzme 60 a mam 80 kovy ping a laguje to skoda no...Cital som ze modemy ADSL GLITEL maju ovela vacsi ping ako vigor abo microcominflater napísal:@coron.Er: Ja som hraval CS 1.6 s dial upom 56 kbps s 250 ms pingom
No ja momentalne mam dost slabučky net, velmi slabučký ... teda na prehliadanie je to super na stahovaneihroza ... stahuje mi to 60KB/s
Momentalne cakam na balíček MAGIO v ktorom bude aj 4G internet s rychlostou 1,5MB uplne mi to bude stačit ...
A som aj spokojny stou dynamickou IP ( velka vyhoda stahovania z rapidu )
Takze potom sem naisme komenty ci som spokojny alebo nie
Momentalne cakam na balíček MAGIO v ktorom bude aj 4G internet s rychlostou 1,5MB uplne mi to bude stačit ...
A som aj spokojny stou dynamickou IP ( velka vyhoda stahovania z rapidu )
Takze potom sem naisme komenty ci som spokojny alebo nie
-
vladino001
Light Professional
rychlost
Na viacerych diskusiach su zmienky o tom,ze viaceri mame problem s rychlostou...Niektory to maju prave opacne - maju velmi vysoku rychlost down aj 300-900 kB.Bohuzial tiez patrim k tej skupine co ma down max 100-130 kB.
Mam 1536 kB linku od T-com.Takto je to uz od vcera asi by sme ich mali zacat bombardovat telefonatmi nech s tym nieco robia... 
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja som vcera tahal 150kb/s a dnes iba 102 .taham z Torrentleechu takze sa mi to nejak nezdalo a idem otestovat rychlost pripojenia a buuum nameralo 3x po sebe iba 105kb/s....a to nehovorim v poslednom case o castych vypadkoch......netusim co sa im tak s prepacenim sere ale mna to uz vytaca raz mi nesiel net 4dni
... ak mi dovecera nepojde net tak tam volam... a ze neobmedzeny
))))))))) ludia ak stiahnete viac ako 100GB mesacne tak vam obmedzia rychlost....sice podla zmluvy na to maju pravo
FIBERNET RULEZZZZZZZZZZ
FIBERNET RULEZZZZZZZZZZ
Caute, sorry ze vytahujem taku staru temu ale potreboval by som nejake info,nasiel som na nete dve take vacsie diskusie ohladom skusenosti so 4G od T-comu, jednu tuto,kde vacsina ma kladne skusenosti,a jednu novsiu okolo aprila-maja,kde vela ludi hovori o pomalej rychlosti a kazivosti modemov.
Chcem sa spytat ako to momentalne vyzera,su nejake problemy alebo je vsetko naporiadku?Mohol by byt nejaky rozdiel v kvalite podla lokality?Napr rozdiel medzi obcou a mestom.Kto si daval teraz nedavno,asi ako dlho trva vybavenie od registracie?vdaka
Chcem sa spytat ako to momentalne vyzera,su nejake problemy alebo je vsetko naporiadku?Mohol by byt nejaky rozdiel v kvalite podla lokality?Napr rozdiel medzi obcou a mestom.Kto si daval teraz nedavno,asi ako dlho trva vybavenie od registracie?vdaka
Tiez byvam v SC a mam Turbo 3 rychlost oklo 2 mbitov a ktomu casto pada.ST1 napísal:problemy uz dali davno dokopy ja som patril medzi poslednych kde to dali dokopy, ale nic som neohlasoval a to byvam v Sencipar km od BA...neva ale f poho to uz ide a rychlejsie nestazujem si a problemi uz nikde nemaju s tym...
Re: T-COM 4G TURBO /TURBO PLUS -->NOVE/RYCHLE/LACNE DSL !!!
Zdravim, nechcem otvarat novu temu tak pisem sem. Do mesta nam zaviedli optiku a ja som pred 1,5 mesiacom podpisal zmluvu na DSL Turbo 2, cize platim tym ku*vam za rychlost 2mbit na dsl linke rovnako ako by som platil pti optike za 20mbit. Je mozne prejst na optiku bez nejakych pokut a podobne?
-
vladino001
Light Professional
Re: T-COM 4G TURBO /TURBO PLUS -->NOVE/RYCHLE/LACNE DSL !!!
Odpoveď NIE ja čakam tiežmiso03 napísal:Zdravim, nechcem otvarat novu temu tak pisem sem. Do mesta nam zaviedli optiku a ja som pred 1,5 mesiacom podpisal zmluvu na DSL Turbo 2, cize platim tym ku*vam za rychlost 2mbit na dsl linke rovnako ako by som platil pti optike za 20mbit. Je mozne prejst na optiku bez nejakych pokut a podobne?