T-COM 4G TURBO /TURBO PLUS -->NOVE/RYCHLE/LACNE DSL !!!

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
coron.Er
Novice
Novice

Príspevok od používateľa coron.Er »

Cawte mam problem s Cs 1.6 kvoli modemu......Wiem ze to nie je neaky velky problem ale mam latency 40 napr u Vigor modemov je to okolo 20.Cel by som sa spytat ako mam znizit tetno ping pretoze dost mi to vadi diki
inflater
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa inflater »

@coron.Er: Ja som hraval CS 1.6 s dial upom 56 kbps s 250 ms pingom ;)
coron.Er
Novice
Novice

Príspevok od používateľa coron.Er »

inflater napísal:@coron.Er: Ja som hraval CS 1.6 s dial upom 56 kbps s 250 ms pingom ;)
hh ja ked som v cs-ku zacinal taketo pingy boli normal lenze sa pripojim na server s pingom povedzme 60 a mam 80 kovy ping a laguje to skoda no...Cital som ze modemy ADSL GLITEL maju ovela vacsi ping ako vigor abo microcom
LuBo4eVeR
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa LuBo4eVeR »

No ja momentalne mam dost slabučky net, velmi slabučký ... teda na prehliadanie je to super na stahovaneihroza ... stahuje mi to 60KB/s
Momentalne cakam na balíček MAGIO v ktorom bude aj 4G internet s rychlostou 1,5MB uplne mi to bude stačit ...
A som aj spokojny stou dynamickou IP ( velka vyhoda stahovania z rapidu )
Takze potom sem naisme komenty ci som spokojny alebo nie :)
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Ja sa dnes chystám prejsť na Turbo 3. Tiež si dám zvýšiť uploadn na 512 kbit. Najbližsie dva roky nič lepsie nebude (dedina pri Hlohovci) a ked tcom este zvysi gratis rychlost, bude to fayn :)
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Akože zázraku a to myslím zvýšenie uploadu z trapných 256Kbit na cca 768Kbit sa asi nedočkam :aasmile10:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

nezaviedol t-cpm nieco ako FUP?Mam turbo 2 a dnes mi to cely den taha 100kB/s namiesto 200. akurat ked na tl vychadza zbierka Bruce Willis a na tb je free leech az do konca roka...no super
lubo28
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lubo28 »

No neviem,ja mám opačný problém,mam tiež Turbo 2 a dnes mi to po celý deň ťahá z rapidu na prémium účet 300KB/s miesto obvyklých 200 KB/s.Nezvýšil náhodou T-Com rýchlosť?
alamia
Novice
Novice

rychlost

Príspevok od používateľa alamia »

Na viacerych diskusiach su zmienky o tom,ze viaceri mame problem s rychlostou...Niektory to maju prave opacne - maju velmi vysoku rychlost down aj 300-900 kB.Bohuzial tiez patrim k tej skupine co ma down max 100-130 kB. :( Mam 1536 kB linku od T-com.Takto je to uz od vcera asi by sme ich mali zacat bombardovat telefonatmi nech s tym nieco robia... :twisted:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ja som vcera tahal 150kb/s a dnes iba 102 .taham z Torrentleechu takze sa mi to nejak nezdalo a idem otestovat rychlost pripojenia a buuum nameralo 3x po sebe iba 105kb/s....a to nehovorim v poslednom case o castych vypadkoch......netusim co sa im tak s prepacenim sere ale mna to uz vytaca raz mi nesiel net 4dni :!: ... ak mi dovecera nepojde net tak tam volam... a ze neobmedzeny :)))))))))) ludia ak stiahnete viac ako 100GB mesacne tak vam obmedzia rychlost....sice podla zmluvy na to maju pravo
FIBERNET RULEZZZZZZZZZZ :wink:
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

no mne posledne dni internet jak posraty
neviem co s tym je,od noveho roku rusim t-com
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

l0f4s3 napísal:no mne posledne dni internet jak posraty
neviem co s tym je,od noveho roku rusim t-com
jj moj nazor...
micuro
Novice
Novice

Príspevok od používateľa micuro »

Caute, sorry ze vytahujem taku staru temu ale potreboval by som nejake info,nasiel som na nete dve take vacsie diskusie ohladom skusenosti so 4G od T-comu, jednu tuto,kde vacsina ma kladne skusenosti,a jednu novsiu okolo aprila-maja,kde vela ludi hovori o pomalej rychlosti a kazivosti modemov.
Chcem sa spytat ako to momentalne vyzera,su nejake problemy alebo je vsetko naporiadku?Mohol by byt nejaky rozdiel v kvalite podla lokality?Napr rozdiel medzi obcou a mestom.Kto si daval teraz nedavno,asi ako dlho trva vybavenie od registracie?vdaka
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

mg neviem co riesis.. ak nebyvas na mount everest tak by nemal byt ziaden problem . proste objenaj... obycajny net spolahlivy a neobmedzeny.
micuro
Novice
Novice

Príspevok od používateľa micuro »

No asi som cakal trochu inu odpoved,a este by som rad vedel ci tych 256kbps staci na veci ako volanie cez skype alebo videohovor?
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

prave volam so sestrou cez skype aj s kamerou a zatial ziadny problem...
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

problemy uz dali davno dokopy ja som patril medzi poslednych kde to dali dokopy, ale nic som neohlasoval a to byvam v Senci :D par km od BA...neva ale f poho to uz ide a rychlejsie nestazujem si a problemi uz nikde nemaju s tym...
gulo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gulo »

ST1 napísal:problemy uz dali davno dokopy ja som patril medzi poslednych kde to dali dokopy, ale nic som neohlasoval a to byvam v Senci :D par km od BA...neva ale f poho to uz ide a rychlejsie nestazujem si a problemi uz nikde nemaju s tym...
Tiez byvam v SC a mam Turbo 3 rychlost oklo 2 mbitov a ktomu casto pada.
miso03
Light Professional
Light Professional

Re: T-COM 4G TURBO /TURBO PLUS -->NOVE/RYCHLE/LACNE DSL !!!

Príspevok od používateľa miso03 »

Zdravim, nechcem otvarat novu temu tak pisem sem. Do mesta nam zaviedli optiku a ja som pred 1,5 mesiacom podpisal zmluvu na DSL Turbo 2, cize platim tym ku*vam za rychlost 2mbit na dsl linke rovnako ako by som platil pti optike za 20mbit. Je mozne prejst na optiku bez nejakych pokut a podobne?
vladino001
Light Professional
Light Professional

Re: T-COM 4G TURBO /TURBO PLUS -->NOVE/RYCHLE/LACNE DSL !!!

Príspevok od používateľa vladino001 »

miso03 napísal:Zdravim, nechcem otvarat novu temu tak pisem sem. Do mesta nam zaviedli optiku a ja som pred 1,5 mesiacom podpisal zmluvu na DSL Turbo 2, cize platim tym ku*vam za rychlost 2mbit na dsl linke rovnako ako by som platil pti optike za 20mbit. Je mozne prejst na optiku bez nejakych pokut a podobne?
Odpoveď NIE ja čakam tiež :-( ale už iba 5 mes. :-)
Napísať odpoveď