Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Godlub
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Príspevok od používateľa Godlub »

Veľmi sa to sem nehodí ale súvisí to...dnes nám profesor povedal takýto vtip , Vraví Rytmus Žitnému: "Si Zabil!", ako keď niečo takéto počujem tak by som toho človeka zakopal najradšej, ale vrcholom keď Vám takéto niečo povie profesor tak to je už silná káva.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

cierny humor = najlepsi humor. Je to od uhla pohladu, ja som sa na tom vtipe bavil kralovsky.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

ja by som najradsej zakopal zitneho a ?
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Ritný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Príspevok od používateľa Grim »

...hip-hop nepočúvam ale toto bolo po textovej stránke dobré...
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

KoCi napísal:Najsmutnejsie ale je, keby chlapec bol cigan, tak sa polovica rasistickeho naroda Zitneho este aj zastane...
Toto je tak zbagatelizované, až hrôza. Farba pleti ešte z nikoho neurobila vyvrheľa spoločnosti. Ale keby ten sopliak mesačne vykrádal polku obchodov v dedine, áno, poďakoval by som. Pretože úrady a zákon majú nejakého zasrana v zadku. TO je choré. Farba pleti bola, je a bude irelevantná, grázly majú len odtiene šedej.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Neviem ako vy, ale mne ten song vyznel hrozne ironicky...teda osobne si myslim, ze poukazuje na tu siroku verejnost a media ktore vsetko nafukuju ako sa len da. Tod moj nazor.
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

boze jak citam tie komentare na youtube... vela ludi zas nepochopilo/nepochopi ten track..

ale marne im bue clovek nieco vysvetlovat :lol:
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Rastislav Žitný pôjde do väzenia!

Bývalý moderátor Rastislav Žitný už pozná svoj verdikt. Za usmrtenie päťročného chlapčeka Tomáška Žilavého mu súd vyriekol ortieľ - 2,5 roka nepodmienečne a zároveň mu uložil päťročný zákaz činnosti riadenia motorových vozidiel.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tu je to aj s prepisom slov zucastnenych, paci sa mi postoj sudcu, ktory neuveril tomu vymyslu so stratou vedomia: http://krimi.cas.sk/clanok/167768/sudca ... -roka.html
Ale 2.5 roka sa mi aj tak zda malo (ak je 5 rokov maximum za takyto skutok, tak Zitny by si tych 5 rokov zasluzil, pretoze hrubo podcenil situaciu), no je to urcite lepsie ako ked bez trestu obisiel napriklad Skrucany.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

No jo, aj tak mi je ho luto trocha, lebo sa to moze stat kazdemu no :/ ale tak zabil ho, cize je to fer trest .. inac GothaR, pri tej nehode Skrucaneho neviem, ci ta pani mu nevbehla na prechod, takze s tym nemohol nic robit .. neviem presne teraz ..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Luto by mi ho bolo, keby tam isiel 90, ale podla znalcov isiel 140, takze by sa tam vydrbal aj sam. Navyse klamal a cudujem sa, ze ho neobvinili z kriveho svedectva.
Ku Skrucanemu: co si pamatam, tak tiez dost prekrocil rychlost.
Napriklad taky Labuda podla mna za smrt tych dvoch zien velmi nemohol, pretoze tam nemali co robit, to bola proste nehoda, ale Zitny a Skrucany su podla mna ine pripady, stale to su nehody ale ide o to, kto ako velmi podceni danu situaciu.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Môže sa to stať každému?! Može sa to stať jedine nezodpovednému kreténovi, ktorý si o sebe myslí, že je Pán Boh. Oproti tomu, čo spravil je to absolútne ten najmiernejší trest, aký mohol dostať. Hlavne, že bol hrdina a tvrdil, že príjme akýkoľvek trest. ch*j je to a korunovaný.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

GothaR napísal:Luto by mi ho bolo, keby tam isiel 90, ale podla znalcov isiel 140, takze by sa tam vydrbal aj sam. Navyse klamal a cudujem sa, ze ho neobvinili z kriveho svedectva.
Ku Skrucanemu: co si pamatam, tak tiez dost prekrocil rychlost.
Napriklad taky Labuda podla mna za smrt tych dvoch zien velmi nemohol, pretoze tam nemali co robit, to bola proste nehoda, ale Zitny a Skrucany su podla mna ine pripady, stale to su nehody ale ide o to, kto ako velmi podceni danu situaciu.
Tak tak a ešte Skrúcaný zaplatil rodine a vyviazol z toho, to je systém teda. A ešte Žitný, že 2,5 roka. Keby ide podľa predpisov tak by to bolo o niečom inom. Ale toto je právny štát ? Však 2,5 roka dostaneš za krádež pomaly na Slovensku a on za zabitie. Však zabitie je 5+ a nie 2,5.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

COTHW - to povedz tým, ktorí majú moc zmeniť výšky trestov. Plne súhlasím s tým, že je absolútne choré a nemorálne, aby niekto, kto spôsobí smrť druhej osoby svojou chybou dostal trest pomaly menší než za krádež. Prípadne - čo takto zrušiť väznice a zaviesť nútené práce? Môj starý otec v koncentráku bol, myslím, že najmä ľuďom ako Fetacik tu na fóre by potom prešli chúťky na krádeže, cigáni by si rozmysleli sourcovať švábku z polí a ak sa zbavíme Haharabína, možno tie tresty dostanú aj ľudia, ktorí si ich naozaj zaslúžia...

Osobne mi veľmi vadí, ako sa z prípadu Žitného robí(lo) mediálne haló. Mne je úplne u zadnice, že to bol moderátor TV, v čom sa po ľudskej stránke líši odo mňa, Hojka alebo môjho suseda z vedľajšieho vchodu? Som dosť zvedavý, koľko by dostal obyčajný priemerný slovák, keby tú nehodu spôsobil on.

Nevytáčajte ma takto, keď sa pokúšam učiť na zajtrajšiu skúšku! :(
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Omg, dristy vraj odpadol, hej hej v 140 keď išiel do zákruty a ešte telefonoval. Ja by som jeho zrazil somára!
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

nechapem ze kazdy z vas tu berie tu najhorsiu moznost zevraj este aj telefonoval, si pozri fakty, gotar 140 ked druhy znalec povedal 120
a teraz ruku na srdce, naozaj NIKDY nepridate mimo dedin/mesta na hodnotu 110 +/- vazne? povazujem sa za opatrneho a dobreho sofera no vzdy na odlahlych cestach mam tazsiu nohu, pretoze rychlost ma bavi, laka ma tak ako dost vela inych ludi ktori tu teraz stekaju ze iba debil chodi rychlejsie ako nam zakony urcuju vsak?
stat sa to moze kazdemu, uplne kazdemu aj tym co dodrzuju predpisy, a hovorit si ze "ja som isiel predpisovo neni to moja chyba" to je totalny bullshit, riadenie nemusis zvladnut ani v 50tke, a co potom? akurat sa ti lahsie zaklame ze za to mohla cesta, pocasie, ved predsa si siel podla predpisov a si neomylny sofer. sami seba by ste odsudili na co najviac? ale hovno, ticho by ste dufali ze co najmenej dostanete, a hrdinske reci o chu**** si nechajte pre seba.
Gothar
Moderátor
Moderátor

No ten druhy posudok som si nevsimol, videl som iba 140. A ruku na srdce si mozem davat, lebo ja idem 100 mimo dediny iba ked je rovna cesta a nikde nic naokolo, v zakrutach casto nejdem ani 90, cize mne tu taketo veci nevykladaj, ja si vazim svoj zivot aj zivoty ostatnych. Staci si to vypocitat - ked je povolena 90ka a cesta ma 90 kilometrov, tak pri nepretrzitej 140ke usetris 20 minut, realne to moze byt tak 10 minut, oplati sa to? Mne nie.
A preto, ze ty mas tazku nohu ju nemusi mat kazdy. Ked mas rad rychlost tak chod jazdit rally/vrchy alebo len tak na okruh.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ako som napisal, ja tiez nepridavam lebo chcem usetrit cas, mna ist rychlejsie bavi a laka tak ako vela inych ludi
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ruku na srdce , mas jazdit predpisovo , mimo dediny byvaju cesty klukate a ist do zakruty 120 kde nic nevidis , je len a len tvoja chyba .....
Ako bolo napisane takych polobohov je na cestach stale vela , trest mal byt vyssi ...
Napísať odpoveď