Heroes

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Fulko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re: Heroes

Príspevok od používateľa Fulko »

čakajú nás posledné dva dieli tejto serie ..som zvedavý ako to ukončia...btw..tiež ma to už prestáva baviť..chcú už na tom len zarábať..sledovanosť im upadá a vidím že to ukončia ako každý seriál..proste to stopnú...mne tam strašne chýba Peter s pôvodnou empatickou schopnosťou :-/
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

Ja to mám stále rád ale keď to aj zrušia, no čo už, stáva sa. Bude niečo iné. :)

Je jeden britský seriál - Misfits, ten je dosť podobný ako Heroes. Zatiaľ som si pozrel prvé dve časti ešte keď to začali vysielať.
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Ked to zrusia nech to aspon poriadne uzavru, nie aby to dopadlo ako s inymi serialmi.
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

V poslednej casti sa aspon konecne pohol dej nejakym zaujimavym (i ked ocakavanym) smerom.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No ukoncit by to mohli poriadne. To bola napriklad jedina dobra vec na Prison Break, ze to proste ukoncili a uzavreli.
Cesar
Addict
Addict

Jasty napísal:V poslednej casti sa aspon konecne pohol dej nejakym zaujimavym (i ked ocakavanym) smerom.
To je aj dobré, môžu nastať prekvapenia, nie je to vypočítateľné a tak ani nudné. Sú tam stále dosť veľké zmeny, nič nemôžeme predvídať ako to bude. Necháme sa prekvapiť. Na konci ich pôjde zachrániť Parkman, Peter a Sylar? Alebo Peter "zobudí" Sylara a on ich zabije? :lol: Ťažko povedať.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Indigo napísal:No ukoncit by to mohli poriadne. To bola napriklad jedina dobra vec na Prison Break, ze to proste ukoncili a uzavreli.
PB mal 4 serie ze? Ukoncili to pekne, len ten film ci co to bolo robit uz nemuseli :) Ale hej, hrdinovia by mohli skoncit kludne podobone, Samuel to prezenie a znici svet? :D To by bol celkom fajn koniec... urcite lepsi nez skoncit len tak do prazdna
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja cakam na cast, v kt. sa ich stretne naraz vela a budu proti sebe bojovat so vsetkymi schopnostami, ktore maju. Aspon 5 na 5 alebo tak. To by bolo zaujmave. :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

No co by mohlo byt, Sylar by zabil toho co sa rozmnozuje, ziska power, Peter od neho a bude 400 Sylarov vs 400 Peterov proti sebe. To by mi ten serial fakt fakt vylepsili. Pravdaze kazda kopia so special powers.
Cesar
Addict
Addict

Toho chlapíka z cirkusu Sylar určite "vyrieši" za pár sekúnd. :D Bude to určite boj: Sylar & Peter & Hiro vs. Samuel. V predošlej časti tam bol u Benneta Hiro aj Mohinder, že chcú zastaviť Samuela, potom pri cirkuse tam už bol len sám Bennet a oni zmizli kam? :lol:
Jake
Light Professional
Light Professional

:D :D na nich som uplne zabudol :D oni pridu urcite zachranit Benneta :D berho lopaty! :D
Kybelvody
Star
Star

Cudujem sa, ze to pisem, ale po tom konci sa tesim na dalsiu seriu a som rad, ze to este neukoncili. Vyzera to zaujimavo.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Tak keby toto ukoncili, tak ti by bol sok... Fakt velmi zla seria....
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Jednoznacne by sa hodil koniec. Samuel je finished, vsetci stastni Sylar je dobry, ale to by proste prisli o neake zisky. Dajme dalsie serie omg! Telenovela jak svina
Jake
Light Professional
Light Professional

Koniec - uprimne musim povedat ze som spokojny... ked si predstavim ako to strasne mohli doje*** tak ho spravili velmi pekne, nechali si zadne vratka, ale zaroven to skoncilo dostatocne ak by ukoncili aj cely serial, pozeram to uz sice len z povinosti, ale prirastli mi k srdcu a urcite budem pozerat aj dalsiu seriu, uz len pre to ze som pozeral vsetky a chcem vediet ako to s nimi teda dopadne :) Pekny koniec aj pekny diel :) Celkom spokojnost
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Koniec, teda poslednych par minut bolo peknych. Po dlhej dobe ... celkovo vlastne ten diel, mal nieco viac do seba, aj ti herci mi prisli viac zanieteni. Prijemne.
Cesar
Addict
Addict

Sylar bude hrdina? No stačilo by aj, keby Peter dostal naspäť svoju pôvodnú schopnosť.

Táto celá posledná séria bola fakt dobrá, s tou treťou sériou sa to ani nedá porovnať, to bolo ozaj slabé ale toto nie. Dúfam, že to pôjde ďalej. :)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Tak tento posledny diel bol veeelmi pekny!!! A syar uz aj pomaha, tak som zvedavy dokedy mu to zostane, lebo ved jediny zly tam zostal Samuel. Takze bude dalsia piata a to uz posledna seria? Skoda, ze aj v skutocnosti nemame my take schopnosti :)
Kybelvody
Star
Star

zli budu asi obycajni ludia, kedze sa clair odhalila ako clovek so schopnostami
Jake
Light Professional
Light Professional

Myslim ze keby sli na duel stary Sylar vs Samuel s davom ludi, tak by ho Sylar aj tak strasne rozmrdal ...
Napísať odpoveď