CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
KaptMichal
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: CS 1.6 Server hojko.com

Príspevok od používateľa KaptMichal »

tm_a.s. napísal:ja som tu skončil

a inak MAD tvoj príspevok ani nebudem komentovať...som si myslel, že ty aspoň trošku rozmýšlaš
Dobre ze si skoncil TY nevies rozoznat cheaty od skillu (vid The Boss) Chalan, eSko pomohla k zabanovaniu minimalne troch peramenentne hrajucich cheaterov zatial co vy ste im liezli do riti co ste si mysleli ze su novi skilleri. A aspon si sa vyfarbil, tolko zavisti... Ale s KATKOU nesuhlasim ani ja, mal som moznost vidiet list pisany lekovi a bol pisany stylom dorititivlezem. Johnykilla a eSko su podla mna ludia na mieste. Namiesto katky si ale viem predstavit inych ludi. Admini nad tou katkou fakt porozmyslajte lebo toto je hanba servera
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Ja nemam nic proti new admins, ak to chcu robit nech to robia. Hlavne nech to robia spravne.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

O tom kto bude/nebude admin sme diskusiu uzavreli.
KaptMichal neviem aku spravu si cital ty, ale sprava urcena pre mna nema s lezenim do zadku nic spolocne.

Netrapte sa nad menami adminov, trapte sa nad nasim/vasim spravanim na servery. To sem hlaste prosim. Ako som uz spomenul, pomozete sebe aj nám. Kto má problem upozornovat nas verejne sem do temy, piste sukromnu spravu mne alebo hojkovi.

Ďakujeme
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no ak dovolite rad by som napisal par slov aj ja :)
neviem preco mate nieco proti tomu ze sa prijali novy admini, podla mna je to plus. vsak nie kazdy admin nie je pripojeny kazdy den, kazdu hru, kazdy z nich ma svoj osobny zivot, preto sa zvysi sanca ze pravidelnejsie bude pripojeny aspon jeden admin (len dufam ze nebudu vsetci naraz, to sa tam nikto nedostane :D )
leko co sa tyka toho vyhlasovania, nikto necakal ze to bude "moze byt r@mon admin?" ale nebolo by od veci ak by si aj hraci niekoho zvolili (napr. iste casove obdobie dopredu vyhlasit ze sa prijme admin. z prijatych prihlasok by sa vybralo par co sa najviac pozdavaju adminom a potom by hraci anonymnou formou davali hlas ci uz hlasovanim, alebo spravou poverenej osobe) mozno to znie zlozito, ale je to prvoplan :)

...a gratulujem novym adminom, hlavne salamke.
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

tiez tomu Velmi nerozumiem, ako je mozne, ze clovek ktory v minulosti cheatoval sa stane adminom na tomto serveri.
A ak sa da, zverejnite novy zoznam kopletnych adminov.
Dakujem :smt006
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Snad su tu vsetci: hojko, lekoklatik, johnykilla, kolko?, PsychoS, PepoJr., Yos, R@mon, Mad Dad, aviceN, vivaSlovakia, Salamka, e.g
netusim ako je to s tou Katkou :)
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

nazdar hosi je toto normalne ? fy_snow dnes okolo 22:15

tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

ja sa možem opytať prečo pomE´ neni už admin? Ja viem že mi nemosite odpovedať, len ma to zaujima. Vďaka
ef.K0
Light Professional
Light Professional

pretoze na mna aktivny hraci na serveri nabryzgali, a potvrdili to aj hraci z admin teamu.
Teraz je urcite server lepsi, cistejsi a ma lepsie perspektivy. Novy admin team to potiahne DOPREDU !
pomE' :sledujem:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tiež nezabudni pripomenut ze si toho uz sam mal dost a preto si bez okolkov suhlasil.
Termin nabryzgali by som skor oznacil ako boli obozretni a upozornovali nas tak, ako to robia pri kazdom jednom adminovy.
Preto znovu pisem, nebojte sa pisat staznosti. Samozrejme nie vymyslene, skuste to niecim podkladat.
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Samozrejme, ze som suhlasil. Co som mal robit?
Nebol som isty cas aktivny hrou, ani adminovanim, ale vzdy ked bolo treba som zasiahol do spravovania servera, a vzdy objektivne. Vzdy malo moje konanie nejake opodstatnenie. Kick alebo BAN som nedal bezdovodne. Je pravda, ze obcas som napisal nejaku volovinu - ale to robime kazdy.
Btw. nakaza a fruxo som na serveri straasne velmi malo, ale server stale adminuju. Nic proti tomu nemam, ale ten pravy dovod, preco ma zosadili bol ten - ze na mna naozaj hraci typu "dúm" nabryzgali. Hraci typu "dúm", ktori nadavaju adminom do ko*ot, ktori robia umyselny TeamAttack, ktori rozhadzuju flashe na spawne a zneprijemnuju hru ostanym hracom...
To je moj pohlad, moj naozor.
Tolko k vysvetleniu, preco nie som adminom.
Snad to eSko a r@mon potiahnu dopredu ako som spominal.
Nech sa dari!
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

tiez si myslim, ze to je len praca Doom-a, pomE' mal svoje kvality, a standart aky tu na hojku je..
ale sak vasa vec.. pri hlasovani hracov o jeho odvolani, by pome mozno dostal 1 hlas, dobre vieme koho.. vsetci robite chyby, a podla mna pome nespravil nic takeho co by mu malo zobrat prava..
a to ze nerozdaval bany? a co je adminovanie len o banovani? spraval sa k hracom normalne, menil mapy, kickoval spec, upozornoval na nadavky..
tot moj nazor, zas budem zje.any (mozno dostanem za toto slovicko ban zas :) ) a aj tak si pani bohovia povedia svoje a ja budem za najvacsieho debila -> tak ako je kazdy kto sa pokusi nieco obhajovat..
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

no neviem, ja osobne som sa nestretol s tým že by pomE' robil niečo neprístojné na serveri, rozhodne je jeden admin ktorý sa správa horšie (ako rozmaznané decko). S výberom nových adminov som ale spokojný, ide o skúsených a dobrých hráčov.
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

ja presný opak ako ty el_chupacabra - pomE´ho som mal rád aj preto lebo adminoval fajn, a správal sa celkom dobre na serveri aj ku hráčom ako takým. Dovolím si spomenúť napr. taký e-max(pozoR!!!!! teraz z ničoho nikoho(hlavne e-maxa)neobvinujem!!!) nadáva každému do botov píše to aj adminským písmom. Týmto nechcem podať sťažnosť ani nejako poškodit e.q a ani mi to nejako nevadí, ale proste to nieje to pravé orechové. PomE´ si rád pokecal, hral teamovo, hral fér. Isteže občas mu hrablo ale aký je pomer toho dobrého ku zlému??
Nových adminov ťažko posudzovať teraz. Až časom sa ukážu, či to bol krok správny alebo nahovno...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

detto, na serveri som castym hostom a videl som pracu pome-ho aj jeho reakcie a spravanie, preto som prekvapeny ze uz nie je adminom, kedze som ho povazoval za dobreho admina, ako uz spomenul sharky-no.
co viac dodat, nech sa dari :)
Suhaj
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Suhaj »

fakt skvele, pridem si po mesiaci domov z bratislavy, lebo mi skoncila zmluva na byt a chcem si zahrat csko ...

http://yfrog.com/jqnovobrzek4dp

vyzera ze som sa na serveri kvoli nejakemu fasovi dohral ..
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

ef.K0 napísal:Samozrejme, ze som suhlasil. Co som mal robit?
Nebol som isty cas aktivny hrou, ani adminovanim, ale vzdy ked bolo treba som zasiahol do spravovania servera, a vzdy objektivne. Vzdy malo moje konanie nejake opodstatnenie. Kick alebo BAN som nedal bezdovodne. Je pravda, ze obcas som napisal nejaku volovinu - ale to robime kazdy.
Btw. nakaza a fruxo som na serveri straasne velmi malo, ale server stale adminuju. Nic proti tomu nemam, ale ten pravy dovod, preco ma zosadili bol ten - ze na mna naozaj hraci typu "dúm" nabryzgali. Hraci typu "dúm", ktori nadavaju adminom do ko*ot, ktori robia umyselny TeamAttack, ktori rozhadzuju flashe na spawne a zneprijemnuju hru ostanym hracom...
To je moj pohlad, moj naozor.
Tolko k vysvetleniu, preco nie som adminom.
Snad to eSko a r@mon potiahnu dopredu ako som spominal.
Nech sa dari!
pomE napisal svatu pravdu, musim suhlasit s tym ze som fruxa na serveri nevidel azda viac ako tristvrte roka, ale to mi bolo vysvetlene ze sa nemam starat :) to ze pomE skoncil som zachytil minule ale ked je to kvoli doomovi tak to je vrchol primitivizmu. Sry doom ale mam na teba tiez tazke srdce, v minulosti ma to tak nesralo ale v poslednej dobe ta mam plne zuby. Walkujes od spawnu tak po najblizsi roh, stojis s awom na jednom mieste a cakas. Presne 6x si ma dal z jedneho kempu aj ked som ti uz po tretom napisal ze je to ubohe...Zase si tam stal a cez skaru si sa nam smial do xichtu ako ti nabiehame...Hraci ako ty by na ns fun serveri nemali co robit, dvihat si skill na ns je pod uroven.
e.g
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e.g »

tonek napísal:ja presný opak ako ty el_chupacabra - pomE´ho som mal rád aj preto lebo adminoval fajn, a správal sa celkom dobre na serveri aj ku hráčom ako takým. Dovolím si spomenúť napr. taký e-max(pozoR!!!!! teraz z ničoho nikoho(hlavne e-maxa)neobvinujem!!!) nadáva každému do botov píše to aj adminským písmom. Týmto nechcem podať sťažnosť ani nejako poškodit e.q a ani mi to nejako nevadí, ale proste to nieje to pravé orechové. PomE´ si rád pokecal, hral teamovo, hral fér. Isteže občas mu hrablo ale aký je pomer toho dobrého ku zlému??
Nových adminov ťažko posudzovať teraz. Až časom sa ukážu, či to bol krok správny alebo nahovno...
ach akoze chces mi povedat ze nikdy sa ja s vami nebavim? ved kolkokrat pridem a trepem s vami do Mikraku. A to BOT ved to beriem uplne funny mne sa to paci to slovo. Hehe strasne sa na tom smejem . :D :D nie sak v pohodke my sme uz take spriaznene duse na tom servery :D chcelo by to nejaku stretavku :D
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

tonek napísal:Dovolím si spomenúť napr. taký e-max(pozoR!!!!! teraz z ničoho nikoho(hlavne e-maxa)neobvinujem!!!) nadáva každému do botov píše to aj adminským písmom.
So všetkou úctou, ale ten e-max to je hotová paródia na admina. A k tomu ešte aj tak zle zahraná, že je skôr smutná, ako smiešna. pomE bol oproti nemu príkladný a vzorový admin.
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

tonek napísal:ja presný opak ako ty el_chupacabra - pomE´ho som mal rád aj preto lebo adminoval fajn, a správal sa celkom dobre na serveri aj ku hráčom ako takým. Dovolím si spomenúť napr. taký e-max(pozoR!!!!! teraz z ničoho nikoho(hlavne e-maxa)neobvinujem!!!) nadáva každému do botov píše to aj adminským písmom. Týmto nechcem podať sťažnosť ani nejako poškodit e.q a ani mi to nejako nevadí, ale proste to nieje to pravé orechové. PomE´ si rád pokecal, hral teamovo, hral fér. Isteže občas mu hrablo ale aký je pomer toho dobrého ku zlému??
Ako presný opak? Veď môj názor je presne ten čo tvoj, jasne som napísal že som nikdy nevidel pomE'-ho robiť nič za čo by si zaslúžil pokarhanie.

...a pomaly tu ľudia smerujú k tomu koho som myslel pod tým "rozmaznaným deckom" :)
Zamknuté