Call of Duty: Modern Warfare 2
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
Nie vravím o stáni v strede mapy a dierovaní cez steny cez celú mapu po všetkých
to je zaujimave ... ja som doteraz stretol len zopar cheatrov (rank hack neratam), ktori evidentne mali aimbot (wh sa odhaluje tazko so vsetkymi tymi uav a dalsimi serepetickami) .... a to mam nahrate cez 200hod
njn aj ja mam odohrate dost hodin ale ja wh odhalim lebo mam vsade dane takzvane stealth perky cize ninja pro a cold .... pro
cize je wh odhalim napr ked je AGM z predatora mna nevidno ale predsa na mna raketa leti
wh je dost kuknite toto http://www.youtube.com/watch?v=2_l7Yds3W4w a ku rank hackerom no mne osobne nevadi ze maju ps10
pretoze tym ze maju ps10 mi nekazia hru ako napr ab a wh to je ine !!
to ze ta trafi predator aj ked mas cold blooded nic neznamena .. na mape ta je stale vidno (hlavne ked sa hybes) .. akurat nemas okolo seba cerveny obdlznik
ja som tak dal snipera v sabotage ako winning kill ^^
praveze som vtedy campil s .50
a vidno ma urcite z hora nebolo na kill came ani naznak a predator sa otocil na mna hned po starte 
a dotyncy/i nevedel ze som tam lebo dotycny/i
campil na opacnej strane mapy
a dotyncy/i nevedel ze som tam lebo dotycny/i
v sabotage? si si isty?gwixt napísal:to ze ta trafi predator aj ked mas cold blooded nic neznamena .. na mape ta je stale vidno (hlavne ked sa hybes) .. akurat nemas okolo seba cerveny obdlznik
Viliam Farkaš napísal:ja mam dalsi problem,totiz casto sa mi stava ze mi postavy zcernaju aj zbrane aj zameriavaci kriz aj ked sa pozeram cez termo tak vidim cierne, dalej nic cez riotshield nevidim a po kazdom matchi sa to sekne a musim restartovat comp,pritom min. poz. aj ovladac na graf. kartu mam takze fakt NVM PRECO MI TA HRA NEJDE AKO MA .(
ak niekto viete prosim o radu preco mi to robi,dik
Uz to zacalo uz skoro na kazdom servri je cheater uz sa to ani neda hrat mali by s tym nieco zrobit
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Neviem čo, admini asi sedia na prdeli, votekick tam neni(nekedy by to asi bola blbosť) PB tam neni a VC(alebo ako sa volá ta ochrana) tomu moc nepomáha.
Mýslím že by tomu pomoho možno nový patch ale ako vidím že cheaty su hned ako víjde hra, tak ani ten patch to nezmení. Je to veľká škoda hra má veľký potencial a je naozaj dobrá, len to kazia tí cheatery (skore 36-4 by asi ťažko dal aj skiller).Ak tam nedajú PB tak sa asi nič nezmení, alebo by tam mali chodiť admini.A čo mi na hre este vadíje že tam niesu dedicate serveri a že si nemožem zahrať s kím chcem.
btw. zaujimalo by ma ako je to napr. na cs kde na steam serveroch cheateri niesu(čo som počul), ako to robia.
Mýslím že by tomu pomoho možno nový patch ale ako vidím že cheaty su hned ako víjde hra, tak ani ten patch to nezmení. Je to veľká škoda hra má veľký potencial a je naozaj dobrá, len to kazia tí cheatery (skore 36-4 by asi ťažko dal aj skiller).Ak tam nedajú PB tak sa asi nič nezmení, alebo by tam mali chodiť admini.A čo mi na hre este vadíje že tam niesu dedicate serveri a že si nemožem zahrať s kím chcem.
btw. zaujimalo by ma ako je to napr. na cs kde na steam serveroch cheateri niesu(čo som počul), ako to robia.
LOL 36-4 je uplne v pohode skore, nie ze by som mal take kazde kolo ale nie je to nic nezvycajne ...
nemozes hrat s kym chces? ako to? nevies si pridat kamaratov na steame ci ako?
nemozes hrat s kym chces? ako to? nevies si pridat kamaratov na steame ci ako?
som si istySlayter napísal: v sabotage? si si isty?
ehm ehm ... to by najprv ta hra konzolu musela mat
konzola je ale je blokovania ale vraj to ide nejako obist su rank hack serveri teda ak host odblokuje konzolu a zmeny "kill rate" alebo care package nuke viz. youtubegwixt napísal:ehm ehm ... to by najprv ta hra konzolu musela mat
a najnovsia novinka z iw fora : ze vraj vac nevie banovat rank hackerou resp. pri rank hack nepouzivaju .dll .exe subory ako ab atd
cize vac nevidi a ked sa staty ulozia na "server Iw" tak to vyzera ako keby si ten prestige ziskal a dalej nemozu bannovat hraca ktory si kupi hru a nahodou sa dostane na server s upravenym "statom" a 1 klll = 70
"VAC has never, and will never, ban for editing your stats or rank."
ak som to zle pochopil tak ma opravte http://forums.steampowered.com/forums/s ... 102&page=2
a este otazka ked si niekto dal xp hack ja neviem na verzii 1.072 ci aka to je
dostal ps 10 lvl 70 ale teraz ked vraj nahodia patch (myslim na Xbox / PS3)- Fixes to prevent various XP hacks.
tak bude banovat hracou ktory hack daju ale nebude ktory ho pouzili? (lebo ten hack im nebezi v systeme iba ulozil data a zmizol")
18:17 : po update "playlistu" vyhadzuje po kazdej hre
??? k tomu si sa ako dostal??
@Aeious77: njn VAC nevie detekovat rank hack ... IW spravili nejaku detekciu aby sa rank hack nedal pouzit ale nie som si isty ci to vobec nejako postihuju .... ale imho rank hack je najmensi problem, to by som ani za cheat nepovazoval .... ak niekto chce tak nech si to mas ... nijak mu to v hrani nepomoze
@Aeious77: njn VAC nevie detekovat rank hack ... IW spravili nejaku detekciu aby sa rank hack nedal pouzit ale nie som si isty ci to vobec nejako postihuju .... ale imho rank hack je najmensi problem, to by som ani za cheat nepovazoval .... ak niekto chce tak nech si to mas ... nijak mu to v hrani nepomoze
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Tak to možno preto že nemam origos. VIeš ale to vidno tých cheaterov ked dieruju a majú AB.
no tak teda v originali ziadna konzola nie je ... takze dakujem, neprosim, riskovat ban nebudem
ja mam tiez tu istu konzolu pri starte ako Banny,mam verziu Zero Gear,verziu hry 1.0.175 - 3
Konzola je len v piratskej verzii, tak so seba mily Banny prestan robit kok*ta...
A uz aj ja som sa raz pripojil na podobny server, neslo tam len o xp hack, mohol som strielat kolko som chcel a nikomu som nic nerobil a ked som po styroch minutach konecne niekoho zabil nabehlo mi zanho nieco ako 34773488e6499 xp... Uzasne, odvtedy som mw2 uz ani nehral a asi ani neplanujem. Ta hra je v strasnom stave a je to coraz horsie.
A uz aj ja som sa raz pripojil na podobny server, neslo tam len o xp hack, mohol som strielat kolko som chcel a nikomu som nic nerobil a ked som po styroch minutach konecne niekoho zabil nabehlo mi zanho nieco ako 34773488e6499 xp... Uzasne, odvtedy som mw2 uz ani nehral a asi ani neplanujem. Ta hra je v strasnom stave a je to coraz horsie.