Windows 7
Re: Windows 7
pls radu mne nejde na Windows 7 unlimited mikrofon ako on ide ale ked volam alebo nahravam nehorazne chrci a mirkak je 100% dobry na xp siel v pohode je zabudovanyna NTB Extensa 5620 znacka Acer proste my mikrak bud ide po tichu alebo viac chrci nahravka ako ja a ked napojim NTB na telku skolabuje cely system a nasleduje restarrt preco je win7 pro lepsi nehaluzi to tak ako Unlimited?
-
Daniel9911
Professional
Cavko pocujte mam taky problem mam windows 7 home premium 32 bitovu ediciu a obcas mi vyhodi blue screen a hlasenim Bad pool caller asi to je nieco s ramkami ak dobre viem a rozmyslam nad kúpou novych ramiek 2x2GB ale je tu jedna vec ze windows 7 HP 32 rozozna len do 3072 GB ak dobre viem a len to sa chcem spytat ak si kupim 2x2GB ram a windows mi rozozna len 3GB je mi to ukradnute len ci mi potom z toho nebude blbnut PC ze mam 4GB a ono rozozna len 3GB ?? dik
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...nemal by, kamarát to tak má a v pohode ževraj, napriek tomu, že má Win7
pokiaľ sú ramky v poriadku, tak nebude blbnúť..
-
Daniel9911
Professional
ahha dik a ten Bad Pool Caller hlasi nieco s ramkami vsak ??? bo teraz mam kingstonki a chcem si kupit Corsair. ale zaujimave ked s nim pracujem tak ziadny problem ale ked s nim nepracujem a je zapnuty tak po case prejde do rezimu spanku a ked ho chcem zapnut tak sa neda a musim dat reset a potom mozem dat bud system repair alebo system restor zaujimave ma niekto taketo iste problemy???? dik
-
Grim
Darca
...tak mu zakáž prechod do režimu spánku...
-
omg2211
Medium Expert
neviete mi niekto povedat ci uz nahodou nevysiel nejake service pack ?
Lebo som cosi googlil aj mi cosi naslo len neviem ci tomu verit 
omg2211: Hľadaj http://www.hojko.com/post1354550.html#p1354550
-
94jakub
Guru wannabe
Zdravím.
Neviete náhodou či sa dá dať do štartu aj tá rozbalovacia zložka?
Lebo vždy keď tam dám prilepiť zložku a kliknem na ňu tak otvori samostatne okno ale ja potrebujem aby ju len rozbalilo.
EDIT/ To fakt nikto nevie?
Neviete náhodou či sa dá dať do štartu aj tá rozbalovacia zložka?
Lebo vždy keď tam dám prilepiť zložku a kliknem na ňu tak otvori samostatne okno ale ja potrebujem aby ju len rozbalilo.
EDIT/ To fakt nikto nevie?
-
satan77
Light Star
Pohraj sa s nastaveniami zvuku (ovládač zvukovej karty) - Realtek HD, AS Rock atď...satan_dca napísal:pls radu mne nejde na Windows 7 unlimited mikrofon ako on ide ale ked volam alebo nahravam nehorazne chrci a mirkak je 100% dobry na xp siel v pohode je zabudovanyna NTB Extensa 5620 znacka Acer proste my mikrak bud ide po tichu alebo viac chrci nahravka ako ja a ked napojim NTB na telku skolabuje cely system a nasleduje restarrt preco je win7 pro lepsi nehaluzi to tak ako Unlimited?
no tak zase sa mi objavuje blue screen. problém s tages protection som vyriešil ale ten screen sa zase začal objavovať po nainštalovaní Dirt 2, ktorú som odinštaloval a spustil memtest. Počas testu mi najskôr naskočilo 2960 erorrs a po skončení už 1732615 erorrs. Čo znamenajú tie chyby a ako ich môžem vyriešiť???
chyba pamate. ak mas viac modulov jeden vytiahnut a odtestovat. potom vymenit a postup opakovat. vadny modul reklamovat.ak boli v jednom baleni tak reklamovat obe
no a teraz mi to skus vysvetlit tak jednoduchsie. co mam otestovat a ako to mam otestovat...dik za vysvetlenie
operacne pamate (niekedy nespravne oznacovane aj ako RAM). to su take kratke "dosticky" vsunute v maticnej doske. bud tam mas jednu alebo niekolko. memtest testuje prave tieto pamate. ak tam mas viac ako jednu pamat tak vyber ostatne aby ostala len jedna. spustis memtest. ak sa skonci bez chyb tak tuto pamat vyberies a das tam dalsiu v poradi. opat odtestujes. ta ktora bude chybna vyhodis alebo zrekolamujes. ak boli kupovane naraz (tzv. kit) tak ich zreklamujes vsetky. ak je tam len jedna tak podla toho co si pisal je vadna. paňatno ? 
tak problem je vyriešeny jedna pamäť je zlá. dik za pomoc si borec 
Tak to už hej.3PO napísal:operacne pamate (niekedy nespravne oznacovane aj ako RAM)
-
el_chupacabra
Medium Star
Čo je teda tá ram?
el_chupacabra: http://cs.wikipedia.org/wiki/RAM
MR henky sklopit usi a doucit saMr.Henky napísal: Tak to už hej.
Reagoval som na to slovo "niekedy". Sklopiť oči a ísť k očnému.