LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
-
davidqo9295
Light Expert
Re: LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
aha ... ja sa chystam teraz objednat ipod touch 8g a vy?
Clo nie, len dph. Cena ipod touch 8g je na amazon.com 199dolarov. Tuto cenu uviedol lockerz aj na baliku a z tejto ceny mi vyratali 19% dan, 40dolarov (27 eur).davidqo9295 napísal:rado: nic ine si neplatil len to clo a dph??
Myslim, ze podobne zoznamy su tu uz viackrat, ale este ho uvediem.
<22eur..........neplati sa ani dph ani clo
22e - 150e.....plati sa len dph
>150e...........plati sa dph + clo (0 az cca 10 percent z ceny, 0 vraj pre elektroniku co som sa docital)
-
davidqo9295
Light Expert
rado :a ako si si uchmatol ten ipod?
Akurat teraz som kolegovi posielal sukromnu spravu na tu istu otazku.
Posledne dva dni stareho roku som kontroloval stranku od 21:00 do polnoci. A snazil sa refreshovat stranku ptzplace.lockerz.com kazdych 5-10 minut. Akurat vtedy davali na Trojke hokej (SVK 20 - SUI 20) si pamatam a v kuse som odbehoval na PC a asi som mal aj stastie, ze som refreshol stranku akurat vcas, lebo po 2-3 minutach podla mna z tovaru uz nebolo co objednat, maximalne tak wallpaper na pozadie.
Posledne dva dni stareho roku som kontroloval stranku od 21:00 do polnoci. A snazil sa refreshovat stranku ptzplace.lockerz.com kazdych 5-10 minut. Akurat vtedy davali na Trojke hokej (SVK 20 - SUI 20) si pamatam a v kuse som odbehoval na PC a asi som mal aj stastie, ze som refreshol stranku akurat vcas, lebo po 2-3 minutach podla mna z tovaru uz nebolo co objednat, maximalne tak wallpaper na pozadie.
-
davidqo9295
Light Expert
ahaa .. a kde presne si nasiel ten ipod? to treba hladat? a ked ho najdes a este je v predaji tak co kliknes nanho alebo co?
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2010, 17:32)
a pocuj ako si sa TAM VLASTNE DOSTAL?? si dal to reedem alebo nieco ine?
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2010, 17:32)
a pocuj ako si sa TAM VLASTNE DOSTAL?? si dal to reedem alebo nieco ine?
Ja som mal tiež štastie z refreshom, už som stracal nadej a len tak som refreshol a bol som tam.
davidqo9295:Klikneš na redeem, hodi ta na ptzplace a tam budeš mať 3 kategorie taketo a vyberieš si ktoru chceš, v tej electronics je ipod atd...
davidqo9295:Klikneš na redeem, hodi ta na ptzplace a tam budeš mať 3 kategorie taketo a vyberieš si ktoru chceš, v tej electronics je ipod atd...
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Len ja mám MOZZILU a už 2 redeemy mi ušli lebo musím aj vymazať cookies...nie len refresh
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja mam mozilu a nic nemazem ide o to si to spravne nastavit 
tak nam ukaz ako je to spravne nastavene 
Thursday update: We are still shipping a few remaining December prizes that were back-ordered. Please don't worry if you have not yet received your shipping confirmation --- you will receive it shortly
Tak snad sa dočkam/e.Trocha mi padol kameň zo srdca
-
davidqo9295
Light Expert
ja mam operu a co tam treba vymazovat?
Nerozumiem naco to tu kopirujete ked kazdy je aspon raz do dna na stranke a vidi to na hallway-i...sten32 napísal:Thursday update: We are still shipping a few remaining December prizes that were back-ordered. Please don't worry if you have not yet received your shipping confirmation --- you will receive it shortly
yazoo:tak nedam komentar bez toho aby som dal text na ktory reagujem nie? 
Ale aj tak. Takychto prispevkov o tom kto tu kolko a na co caka je tu milion (obrazne povedane, aby sme sa vyhli chytaniu sa za slovicka). Tak naco zadrbavat temu dalsimi? Aj tak to tu treba premazat...
dnes doslo tricko, fotku nedam lebo mama ho perie .
mail o odoslani mi prisiel 12.januara
-
davidqo9295
Light Expert
platil si nieco? a prislo ti to na postu?
si dementny ? vsetko sa tu opakuje 100x ......za to tričko sa nič neplati !!!!!!!!!!!!!!!!tak asi ze to pride na poštu ......ach
samozrejme ze neplatil, neplati sa ani za lacne veci ako hrnceky , tricka , nalepky a podobne.
plati sa len za drahsiu elektroniku - ps3, ipody , macbooky a tak podobne
plati sa len za drahsiu elektroniku - ps3, ipody , macbooky a tak podobne
A pred tym ty prisiel aj mail ze si mas v nastaveniach upravit adresu?? Lebo mne poslali len tamto minuly tyzden, ale mail ze posielaju tricko mi ziadny nedosiel....Filipito napísal:dnes doslo tricko, fotku nedam lebo mama ho perie .
nie ziadny neprisiel vsetko som mal pekne vipisane