nie, ak mas objednavku nad 15 dolarov(tak nejak tusim) tak mas narok na 1 tracking number, ak to rozdelia prvu poslu s tracking, zvysok zvycanje nie.(zalezi od obsahu zvysnych baleni)..mi-chau napísal:Tak ja som objednaval (prvy krat z DX) a mal som objednanych 9 itemov. Objednavku mam v sekcii invoice rozdelenu na 3 casti, 1.mam uz odoslanu z honk-kongu, na druhu nemam tracking number, aj ked mi vsetky polozky svietia ako shipped a 3tia tvori posledny item (pending).
Ak som to spravne pochopil tak to posielaju na 3 krat aby som sa nenacakal, ale dostanem aj na tie posledne dva baliky tracking number?
Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dealextreme
pls kde na nete si môžem sledovať tovar čo mi poslali? Objednal som si viac balíkov a chcem si to kukať na nete... dá sa to?
-
chlapec10
Addict
ak ti to poslali normalnou postou(ale doporucenou, s Tracking number), tak mozes sledovat len odchod z HK(cez HK postu), a az potom prichod do SR(SK posta)PitBull_4 napísal:pls kde na nete si môžem sledovať tovar čo mi poslali? Objednal som si viac balíkov a chcem si to kukať na nete... dá sa to?
//autoeditácia príspevku (15 Feb 2010, 15:31)
tak, dnes mi prisiel novy mobil z Focalprice.com, odoslany doporucene 20. Januara
-
webmasterr
Medium Professional
hmm ten focalprice vyzera ako dealextreme, tiez je tam freeshiping do vsetkych krajin? a nepoznas este nejake ine podobne weby? 
-
hitman2003
Novice
Dnes som dostal neprijemnu obalku do ruky od kosickeho vyclievacieho oddelenia, ze tam mam zasielku, asi pred tromi mesiacmi som si z dealextreme objednaval pinzetu, 10x tavne tycinky a digitalny multimeter(pridal som k tomu aj tz. Drop Shipment, odstranenie loga firmy z obalky), nemam z colnicou este ziadne skusenosti, preto vas chcem poprosit o radu co mam robit? Ci im mam poslat doklad o kupe (kde je zapocitana aj ta sluzba vymazania loga,overuju to oni nejakym sposobom?) aby s toho neboli problemy.., alebo nemam prijat tovar? Peniaze mi potom dealextreme posle naspat? Vdaka
-
chlapec10
Addict
ano je tam free shipping, ono je vela podobnych webov, ale ja pouzivam hlavne FC a DX, popripade ebay.webmasterr napísal:hmm ten focalprice vyzera ako dealextreme, tiez je tam freeshiping do vsetkych krajin? a nepoznas este nejake ine podobne weby?
Pridam este ze mobil mi colnici nezastavili.
prva a najdolezitejsia otazka, kolko stali dokopy veci co su v obalkehitman2003 napísal:Dnes som dostal neprijemnu obalku do ruky od kosickeho vyclievacieho oddelenia, ze tam mam zasielku, asi pred tromi mesiacmi som si z dealextreme objednaval pinzetu, 10x tavne tycinky a digitalny multimeter(pridal som k tomu aj tz. Drop Shipment, odstranenie loga firmy z obalky), nemam z colnicou este ziadne skusenosti, preto vas chcem poprosit o radu co mam robit? Ci im mam poslat doklad o kupe (kde je zapocitana aj ta sluzba vymazania loga,overuju to oni nejakym sposobom?) aby s toho neboli problemy.., alebo nemam prijat tovar? Peniaze mi potom dealextreme posle naspat? Vdaka
-
hitman2003
Novice
dokopy nejakych 14eur
-
chlapec10
Addict
tak potom sa nemas coho bat, vytlac fakturu/blocek a mozes im ho cely vysmiaty oplieskat o celo ked tam prides po obalku. Limit je 22 eur, a tym padom nemozu ti balik zdanit/preclithitman2003 napísal:dokopy nejakych 14eur
alebo im ho odosli mailom, aby si necodil ako blby na colnicu 
-
chlapec10
Addict
Filipito napísal:alebo im ho odosli mailom, aby si necodil ako blby na colnicu
-
hitman2003
Novice
jo jo to som vedel ze do 22eur je to bez poplatkov, ale co povedia na tu sluzbu co je na fakture myslim to darcekove balenie, neni to v rozpore s nejakymi ich pravidlami maskovat logo na obalke,alebo nieco take?
-
chlapec10
Addict
vobec nie, dokonca to maskovanie ani neni maskovanie, ale to je pre to, ak si predajca, a veci z DX predavas inym ludom(a priamo posielas im), tak aby tvoji zakaznici nevedeli kto je tvoj zasobovatel tovaru, a kupovali dalej od teba, a nie z DX....hitman2003 napísal:jo jo to som vedel ze do 22eur je to bez poplatkov, ale co povedia na tu sluzbu co je na fakture myslim to darcekove balenie, neni to v rozpore s nejakymi ich pravidlami maskovat logo na obalke,alebo nieco take?
Preco by to malo colnikov zaujmat?
-
hitman2003
Novice
Ja sa len pytam, pretoze s tym nemam skusenosti a nechcem mat problemy
diky za vsetky vase rady idem teda odoslat ten e-mail...
-
chlapec10
Addict
v poho, inac pocitaj ze mozno budes cakat na na odpoved, lebo predpokladam ze tam je PC pre nich perpetum mobile, takze tam mozno aj pre istotu zajtra zavolaj ci mail prisielhitman2003 napísal:Ja sa len pytam, pretoze s tym nemam skusenosti a nechcem mat problemydiky za vsetky vase rady idem teda odoslat ten e-mail...
a som dostal odpoved v priebehu 20 minut . o 15:00 som im napisal a 15:17 som uz mal odpoved v mailovej schranke 
-
chlapec10
Addict
oooo, tak to je parada, ak to uz takto fici vsade a stale tak klobuk doluFilipito napísal:a som dostal odpoved v priebehu 20 minut . o 15:00 som im napisal a 15:17 som uz mal odpoved v mailovej schranke
s colnicou som mal docinenia zatial len dvakrat (co mi zadrzali zasielky)
pre prvu sme posli ta mala hodnotu cca 400 eur, ale pri tej druhej ma az prekvapila ochota colnikov
pre prvu sme posli ta mala hodnotu cca 400 eur, ale pri tej druhej ma az prekvapila ochota colnikov
Takze dnes mi prisiel balik objednany 26.1. Som to tak skoro necakal...
mne este nedosli baliky objednane v decembri 
-
hitman2003
Novice
Bol som veľmi milo prekvapeny, ked mi hned po dvoch dnoch od napisania e-mailu dosiel balik z colnice slovenskou postou...Poslal som im len fakturu z paypalu a vsetko bolo ok
Nemusel som tam ani osobne chodit