Aka vysoka skola ?
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aka vysoka skola ?
Aha. Kamaratka tam studuje, som sa jej mohol popytat, no ked teraz prave takto menili formu prijimaciek tak Ti to nic platne nebude.
No však to, zmenili to a nie moc v môj prospech, lebo ak sa budú robiť nejaké priemery podľa vysvedčení, tak veľa vody s tými štvorkami nenamútim.Vigor napísal:Aha. Kamaratka tam studuje, som sa jej mohol popytat, no ked teraz prave takto menili formu prijimaciek tak Ti to nic platne nebude.
No ale napríklad pri odboroch ako filozofia, politológia je jasne napísané, že sa síce robí výberové konanie na základe vysvedčení, ale s prihliadnutím na profilové predmety také a také. Pri histórii však nie, je tam len ten dodatok o 50 bodov + ak má žiak voliteľný predmet dejepis.
ved skus a uvidis, nemyslim si, ze by to bola skola s takym navalom ako napr pravo, za pokus (okrem cashu za prihlasku) nic nedas, skor by som to videl tak, ze posudzovanie na zaklde vysvedcenia zaviedli, lebo sa im koli par uchadzacom nechcelo robit testy a takto poberu skoro vsetkych prihlasenych, nie je to az tak vyhyteny odbor, skor by som bral mnohych uchadzacov len ako potencialnych pravnikov co si to hodili ako poistku a ked ti to nevyjde na prvy krat, na odvolanie by malo 
neviem ci ti niekto poradil, ale na UK je geoinformatika, to by sa ti mohlo pacit... s tym odborom sa da najst brigada aby clovek ziskal prax: zbieram terenne data pre jednu gps navigaciu...schmeter napísal:zdravim, tento rok ma caka vyska a preto sa chcem opytat nejake podrobnosti o TUKE, konkretne FEI telekomunikace ale SJF automobilova vyroba...maturujem z matiky a informy, ale s programovanim nechcem mat vela spolocnehoteda aj keby ste vedeli nieco ine odporucit, mozno jednoduchsie, vacsiu flakarinu atd atd.
okrem toho ma bavi aj geografia a chcel by som aby zo mna vyrastlo nieco, co nemusi sediet v kancelarii cely cas, bavi sa s autami alebo PC najlepsie niekde vonku v prirode...
vdaka, uz som si myslel ze mi nikto neodpoviejackb napísal: neviem ci ti niekto poradil, ale na UK je geoinformatika, to by sa ti mohlo pacit... s tym odborom sa da najst brigada aby clovek ziskal prax: zbieram terenne data pre jednu gps navigaciu...
na UK netusim. to, ze to tam je som dozvedel len od prednasajuceho z BA, z ktorym mam dva predmety. ja studujem v NR a tu jednoodbrova geografia nieje specialne rozdelena... a na katedre vladne celkom velky bordel, takze len na vlastne rizikoschmeter napísal: vdaka, uz som si myslel ze mi nikto neodpoviezaujimavy odbor, ake su podmienky prijatia? staci len tak zhruba, mam teraz obmedzeny pristup k netu...ale skor som sa chystal do KE...viac menej uz posielam na tu automobilovu vyrobu a Hutnicku fakultu...integrovane systemy riadenia...na toto co poviete? je tu niekto kto to studuje? dik
ale podmienky na prijatie budu mat na svojej stranke, tak si to tam najdi
je tu niekto co yb mi vedel poradit ohladne STU STROJNICKEJ A STAVEBNEJ? som z gympla teraz maturujem (fyzika geografia) a neviem sa rozhodnut medzi strojnickou konstrukcia lodi automobilov a spalovacich motorov alebo stavbna konstrukcie a dopravne stavby, desi ma ze na oboch je z 30 kreditov za semester len 10 za matiku...
a dalsia vec nie som ten typ co by sa vedel donutit stale ucit lebo dost casto pocujem ze je to tam dost tazkevie mi niekto nieco viac o tychto fakultach povedat co mam ocaakavat a pod? dakujem
mobiloman, na technických školách sa matike nikde nevyhneš. Takže si myslím, že učiť by si sa musel 
O týchto fakultách neviem podrobnosti, ale vo všeobecnosti patria technicky zamerané školy k tým ťažším...
O týchto fakultách neviem podrobnosti, ale vo všeobecnosti patria technicky zamerané školy k tým ťažším...
Zdravim, vie mi niekto povedat nieco z vlastnej skusenosti o skolach ako VUT v Brne, ci FIIT v Blave? hlasim sa na aplikovanu info na masarykovej ale nahoda je blbec a nemusia ma zobrat .. ktoru skolu by ste mi odporucili? Ak sa da aj ine nie len co som napisal. taka nech je aj na urovni.
Drvo1, prečítaj si túto stranu
http://www.hojko.com/aka-vysoka-skola-t8353-1110.html
-
kukiak
Addict
no zo stavebnej je nas tu tusim viac tak sa kludne pytaj.. matiku mas 2 semestre, prva nie je az tak tazka -matice a dericacie, ta druha uz je tazsia integraly,dif. rovnice a podobne.. Zadani je dost, nie je to ziadna euba, treba to robit priebezne..mobiloman napísal:je tu niekto co yb mi vedel poradit ohladne STU STROJNICKEJ A STAVEBNEJ? som z gympla teraz maturujem (fyzika geografia) a neviem sa rozhodnut medzi strojnickou konstrukcia lodi automobilov a spalovacich motorov alebo stavbna konstrukcie a dopravne stavby, desi ma ze na oboch je z 30 kreditov za semester len 10 za matiku...a dalsia vec nie som ten typ co by sa vedel donutit stale ucit lebo dost casto pocujem ze je to tam dost tazkevie mi niekto nieco viac o tychto fakultach povedat co mam ocaakavat a pod? dakujem
-
Bombo
Light Star
Chcem sa spytat - zaplatil som za prihlasku cez internet banking a v poziadavkach pisu, ze mam ako prilohu poslat aj doklad o zaplateni... ale ako? ziadny doklad nemam iba zaznam v IB s vopred urcenym specifickym symbolom. Ako ste to riesili vy? vdaka za rady
Takže tú prihlášku im ešte musíš poslať? V tom prípade k nej stačí priložiť výpis tohto prevodu z IB a je to 
-
Bombo
Light Star
Ano este som prihlasku neposielal iba elektronicku a tu treba aj tak vytlacit a s nou poslat to potvrdenie. Cize staci ked si vytlacim ten konkretny prevod? netreba to mat potvrdene v banke? Inak toto je taky blby sytem k tej mojej prihlaske mi uz bol prideleny specificky symbol ale asi zbytocne ked im treba aj neajky vypis
Nie, určite im stačí výpis.
-
zeto750
Medium Star
Mam otazku aky studijny odbor je na skolak ako TUKE,STUBA,MUNI konkretne na fakulte informatiky kde sa nijako extremne nevyuziva matematika?
V aplikovanej informe asi dost ze?
Aleo ake su tie odbory a ktory je taky dobry? mozte napisat aj vlastne skusenosti...
DIki
V aplikovanej informe asi dost ze?
Aleo ake su tie odbory a ktory je taky dobry? mozte napisat aj vlastne skusenosti...
DIki
zeto750: informatika bez matiky? Nikde nič také nenájdeš
Na hocijake technickej skole bude matika, ja ju mam tiez a to medzi predmetmi ako oceanologia, kartografia, petrografia, fyzika, paleontologia...Shwollo napísal:informatika bez matiky? Nikde nič také nenájdeš
-
zeto750
Medium Star
Ja som nepovedal resp. nemyslel uplne bez matiky ale skratka aby to nebola len matika alebo aby tej matiky tam nebola prevaha.. chapete?
Taka aplikovana informatika je plna matiky???
Taka aplikovana informatika je plna matiky???
aplikovana na fi muni - povinne 4 semestre matiky + kopa predmetov vyuzivajucich matiku...