Medina v SR
-
MrMarosko14
Novice
Re: Medina v SR
dakujem za odpovede... no najlepsie by bolo ist do Cr ale na to je uz neskoro... pre mna. ale je to pravda ze pracovat ako lekar mozem ist hoci kde.. ale ked by som sel do BA z Ke tak si to neviem predstavit ako by povedali ze "gadzo".
inak v KE je tazko zohnat taku brigadu. a fakt tam toho neje tolko ako koncerty a tak to je viac v Presove. ale v Ke mam vela kamosv a tak...
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
gogo956: Neviem, koľko poznáš medikov. Možno ja som výnimka a potrebujem sa dosť učiť. Ale nad brigádou som v prvých dvoch ročníkoch ani neuvažovala, v treťom som uvažovala, ale nakoniec som si to rozmyslela a som rada. Je to ľahší ročník, ale aj tak je čo robiť. Brigádujem akurát tak v lete.
bolek
ja som myslel skor brigady u studentov vseobecne, nie specialne u medikov.. tam je to samozrejme horsie kvoli mimoriadne narocnemu studiu, ale co poznam, tak aj takyto zvyknu brigadovat, aj ked menej..
ja som myslel skor brigady u studentov vseobecne, nie specialne u medikov.. tam je to samozrejme horsie kvoli mimoriadne narocnemu studiu, ale co poznam, tak aj takyto zvyknu brigadovat, aj ked menej..
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Doktor ako práca ?
Soráč, ale podla mňa absurdné
Byť doktorom je poslanie, neskutočná zodpovednosť. Treba predovšetkým veľmi chcieť.
Ničím iným ako učením, študovaním a chcením sa človek doktorom nestane.
Soráč, ale podla mňa absurdné
Ano, ucenim, ale to z toho nerobi poslanie..Racius napísal:Doktor ako práca ?
Soráč, ale podla mňa absurdnéByť doktorom je poslanie, neskutočná zodpovednosť. Treba predovšetkým veľmi chcieť.
// minus karma s vysvetlenim "praca je v tovarni za pasom a nie lekar" hovori maximalne o tvojej jednoduchosti. mozno preto si za tym pasom.. have a nice day