Medina v SR

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MrMarosko14
Novice
Novice

Re: Medina v SR

Príspevok od používateľa MrMarosko14 »

dakujem za odpovede... no najlepsie by bolo ist do Cr ale na to je uz neskoro... pre mna. ale je to pravda ze pracovat ako lekar mozem ist hoci kde.. ale ked by som sel do BA z Ke tak si to neviem predstavit ako by povedali ze "gadzo". :D inak v KE je tazko zohnat taku brigadu. a fakt tam toho neje tolko ako koncerty a tak to je viac v Presove. ale v Ke mam vela kamosv a tak...
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

gogo956: Neviem, koľko poznáš medikov. Možno ja som výnimka a potrebujem sa dosť učiť. Ale nad brigádou som v prvých dvoch ročníkoch ani neuvažovala, v treťom som uvažovala, ale nakoniec som si to rozmyslela a som rada. Je to ľahší ročník, ale aj tak je čo robiť. Brigádujem akurát tak v lete.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

bolek

ja som myslel skor brigady u studentov vseobecne, nie specialne u medikov.. tam je to samozrejme horsie kvoli mimoriadne narocnemu studiu, ale co poznam, tak aj takyto zvyknu brigadovat, aj ked menej..
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Doktor ako práca ?

Soráč, ale podla mňa absurdné :) Byť doktorom je poslanie, neskutočná zodpovednosť. Treba predovšetkým veľmi chcieť.
Ničím iným ako učením, študovaním a chcením sa človek doktorom nestane.
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

Racius napísal:Doktor ako práca ?

Soráč, ale podla mňa absurdné :) Byť doktorom je poslanie, neskutočná zodpovednosť. Treba predovšetkým veľmi chcieť.
Ničím iným ako učením, študovaním a chcením sa človek doktorom nestane.
Ano, ucenim, ale to z toho nerobi poslanie..:) Je to praca, nie umenie, a velmi zle ohodnotena.. Ak to vies robit a si dobry, casom za to budes mozno aj primerane ohodnoteny..Ak nieco zbabres, niekto si to odnesie.. Holt, ale ak tam uz raz si, nemas si na co stazovat, sam si si vybral..

// minus karma s vysvetlenim "praca je v tovarni za pasom a nie lekar" hovori maximalne o tvojej jednoduchosti. mozno preto si za tym pasom.. have a nice day
Napísať odpoveď