diky moc za radu ale ta paka je na zavit a ked ju tocim tak potom ide pomalsi a ona ma potom klepnut????ColdRain napísal:chytis, nasmerujes spravnym koncom do diery tremola, v pripade ze si lavak, pravou rukou uchopis gitaru a lavou zatlacis kym nezacujes klepnutie, v pripade, ze si prava, tak si gitaru pridrziavas lavou rukou a pravou tlacis, v pripade ze je toto moc odborny opis, riad sa tym, ze ju tam proste pichnes kym nezapadne, v pripade potreby obrazkoveho manualu kontaktuj vyrobcu, resp. dodavatela
Elektricka alebo klasicka gitara??
Re: eps ltd m50
tremolo paka na zavit? ved ona sa nema otacat ona ma pohybovat kobylkou aby "rozladovala" struny, co som videl tremolo systemy tak este som sa nestretol stym aby sa tam srobovala, najlepsie bude ked sa pozres na navod co si mal ku gitareboh napísal:diky moc za radu ale ta paka je na zavit a ked ju tocim tak potom ide pomalsi a ona ma potom klepnut????
njno wsak som pozeral na navodu a nic tam take nebolo ako to mam tam dat ta paka ma zavit a ked ju dam do tej dierky tak ju tocim a ide coraz tahsieColdRain napísal:tremolo paka na zavit? ved ona sa nema otacat ona ma pohybovat kobylkou aby "rozladovala" struny, co som videl tremolo systemy tak este som sa nestretol stym aby sa tam srobovala, najlepsie bude ked sa pozres na navod co si mal ku gitare
a uz som to vyriesil proste tu paku tam zakrutim a potom stou len ,,trham´´ a ide to
-
Jimmy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Mas moju poklonu a drzim ti palce. Moj oco tiez vyrobil elektricku gitaru, ked bol mlady, ale teraz ta to urcite vyde drahsie ako vtedyRacius napísal:Ľudia sa delia na dve skupiny. Tí ktorí ma vysmejú a tí ktorí mi fandia.
Ale ja si verím a myslím to vážne.
Ja mam doma akustiku a hraval som na nej asi 5 rokov, no potom ma to prestalo bavit, ale este je stale mam.....vzdy som chcel elektriku, no nie je to lacna vec, ked chces vsetko co k tomu treba.Mozno si ju kupim, ked budem velky
-
Andi_Cibula
Addict
"... a oni mi neverili že to dokážem"
Po 1,5 roku babrania sa s tým som sa dostal do cieľa
Dovolím si pridať link na fórum, ktoré navštevujem denne aj viac rázy, topic o mojej gitke:
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,69721.0.html
Môj azeťácky album:
http://pokec.azet.sk/codename19?i9=7848 ... l=14154661
Po 1,5 roku babrania sa s tým som sa dostal do cieľa
Dovolím si pridať link na fórum, ktoré navštevujem denne aj viac rázy, topic o mojej gitke:
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,69721.0.html
Môj azeťácky album:
http://pokec.azet.sk/codename19?i9=7848 ... l=14154661
Pravda , na elektrike sa hrá ľahšie lebo menšie chybičky nie je počuť 
Ale na začiatok keď nechceš hrať hneď v nejakej kapele tak akustika , ja som začínal na malej 10 ročnej španielke s úzkym hmatníkom a naučil som sa , dneska si na nej doma zahrám račej ako na elektrickej , zapájať netreba , je ľahká , imho krajší zvuk atď
Ale na začiatok keď nechceš hrať hneď v nejakej kapele tak akustika , ja som začínal na malej 10 ročnej španielke s úzkym hmatníkom a naučil som sa , dneska si na nej doma zahrám račej ako na elektrickej , zapájať netreba , je ľahká , imho krajší zvuk atď
-
Eru
Light Professional
Re: Elektricka alebo klasicka gitara??
tak najprv aj keď si lavák. choď si najprv vyskúšať nejakú gitaru do obchodu pretože aj keď si lavák možno by sa ti lepšie hralo s ľavou rukou na hmatníkuBroli napísal:Caute... Velmi sa mi paci hranie na elektrickej gitare tak by som chcel skusit zacat hrat tiez..Viem ,ze je to velmi narocne ale kazdy elektro/gitarista musel zacat..
Rozmyslam ,ci mam zacat hrat s normalnou akustickou gitarou alebo elektrickou..Elektricka sa mi viac paci aj si myslim ,ze ma krajsi zvuk (pocuvam Linkin Park).
Pre doplnenie som lavak..
Bol by som velmi rad keby mi poradite a pomozete vybrat nieco s tohto obchodu http://www.hudobne-nastroje.sk/
Dakujem
-
Andi_Cibula
Addict
Pridávam môj ďalší projekt, síce je už takmer dokončený asi dva mesiace, ale až posledne som sa prinútil spracovať zvukové ukážky 
Gitarový aparát napodobeninou Mesa Dual Rectifier 3ch. Zjednodušený.
Viac TU
ukážka
(to nehrám ja, ale kamarád, paradoxne na gitare ani neviem hrať
)
Gitarový aparát napodobeninou Mesa Dual Rectifier 3ch. Zjednodušený.
Viac TU
ukážka
-
tomasito13
Star
Racius ty si sialeny, som si presiel celu tvoju stavbu gitary a teraz toto, vazne klobuk dole. Len tak orientacne na kolko ta vysla stavba tej hlavy a gitary?
-
Andi_Cibula
Addict
Gitara asi tých 9-10 tisíc, lampáč asi 300€, teda obidve veci zhruba narovnako 
Otázku či sa mi to oplatilo neriešim, lebo je úplne scestná, odpoveďou by bolo tvoje pomenovanie mňa = šialenec
Otázku či sa mi to oplatilo neriešim, lebo je úplne scestná, odpoveďou by bolo tvoje pomenovanie mňa = šialenec
-
tomasito13
Star
no ci sa oplatilo ma ani nezaujima lebo viem ze ked si nieco urobis vlastnymi rukami tak si to vazis stokrat tolko ako nieco kupene a inac kolko tam je elektroniek? lebo na videu vidno iba jednu svietiacu
-
Andi_Cibula
Addict
V preampe klasicky 3x ECC83 + 1x ECC83 pre phase invertor a v koncovom stupni 2x EL34.
Tá svietiaca je EM81, na upútanie pozornosti
Tá svietiaca je EM81, na upútanie pozornosti
-
tomasito13
Star
pekne velmi pekne, a to si robil sam? lebo nechapem chodis na gymku a robis rezbarcinu, drevarinu, elektrotechniku...
-
Andi_Cibula
Addict
Zosík len a len ja, ale s gitarou mi bolo treba help s drážkou na tiahlo, to mi strýko vyfrézoval, lebo ja mám slabé ruky.
Telo mi rezal otec, lebo ja som gramblavý s elektrickou pilkou a boky mi obrusoval jeden stolár, lebo ja na to nemám stroj.
Ale najťažší krk je rýdzo moja robota, tam je vložený najväčší čas, námaha, dokonca slzy a bohužial aj krv (ostré pražcovanie
)
2 mesiace som robil tie lebky - inkrustácia, potom som sa pri inej práci naučil dyhovú intarziu, tu je moja ďalšia tvorba :
http://s358.photobucket.com/albums/oo30 ... Pottfolio/ (hentaké ozdôbky robím aj na zakázku, super darčeky pre ženy
)
Jo, chodím na gympel, okrem elektra a dreva sa zaujímam aj o ženy, chlast, filozofiu, turistiku
Telo mi rezal otec, lebo ja som gramblavý s elektrickou pilkou a boky mi obrusoval jeden stolár, lebo ja na to nemám stroj.
Ale najťažší krk je rýdzo moja robota, tam je vložený najväčší čas, námaha, dokonca slzy a bohužial aj krv (ostré pražcovanie
2 mesiace som robil tie lebky - inkrustácia, potom som sa pri inej práci naučil dyhovú intarziu, tu je moja ďalšia tvorba :
http://s358.photobucket.com/albums/oo30 ... Pottfolio/ (hentaké ozdôbky robím aj na zakázku, super darčeky pre ženy
Jo, chodím na gympel, okrem elektra a dreva sa zaujímam aj o ženy, chlast, filozofiu, turistiku
-
Royalflush
Guru wannabe
Mozno si o 10 rokov budeme kupovat gitari, atd. od znacky ''Racius Guitar Equipment''. 
A btw, tvoj kamarat hra dobre na gitare.
A ked uz sme pri equipoch, tak tu je moj.
A btw, tvoj kamarat hra dobre na gitare.
A ked uz sme pri equipoch, tak tu je moj.
-
peterxxx
Star
Royal rovnake struhatko mam aj ja
, ale gitaru mam Epiphone Les Paul Special Series II.
/edit, po prezreti tvojeo fotky zblizka som zistil , ze nemame rovnake struhatko
chyba:D
/edit, po prezreti tvojeo fotky zblizka som zistil , ze nemame rovnake struhatko
-
Royalflush
Guru wannabe
Hmm, pekna ''epifonka''. 
SG a Les Paul rules.
A co to mas ty za kombo?
SG a Les Paul rules.