sice draha
Najlepšie DVD-RW napalovačky
Moj nazor! LG: ich najlepsim osudom je ich hodit o stenu! Mal som LGnu a z 10DVD mi pokazila 8! (nebola to chyba DVD... dal som ich testovat!)
Ptom som si kupil ASUS DRW-1608P za 3.000,-Sk A ide bez problemov! Napali a presita vsetky DVD CD co existuju! Nemal som snou zatial ziadny problem! Najlepsia DVDRW v pomere CENA/VYKON
Ptom som si kupil ASUS DRW-1608P za 3.000,-Sk A ide bez problemov! Napali a presita vsetky DVD CD co existuju! Nemal som snou zatial ziadny problem! Najlepsia DVDRW v pomere CENA/VYKON
Re: He he
si moj clovek! Cim viac komponentov ta spolocnost vyraba ty su niektore z nich sitovejsie! Ked spolocnost ktora zcala s bielou technikou presla as k PC... Tak to je co povedat!miro2004 napísal:Ak je LG najlepsia napalovacka tak ja som naozaj amater.. ))) ako uz moze byt nieco najlepsie ked vyrabaju skoro vsetko ))) Plextor je najlepsi ... A a Nec je super napalovacka za malo penazi ))))
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
jjj
Guru wannabe
hehe citali ste o tom ze plextor si nechal vyrabat najnovsiu dvd napalku od benq ??? no toto je uz vazne silacert napísal: Kedysi bola pravda.
Kód: Vybrať všetko
http://www.svethardware.cz/art_doc-F0CFE211649181F7C125704B007C141D.html-
Traktorista
Guru
sak skus len tak zo srandy. Daj dvdcko do mechaniky a ked sa ti zavre pusti stopky az kym ti nenaskoci to windows okno ze co chces robit a napis kolko sekund to trvalo. Vyskusaj dake 2 dvdcka roznych znaciekTraktorista napísal:mne to dvdcka cita obstojne(akoze rychlost), taze neviem, ale je mozne ze mne sa to zda normalne, pricom v porovnani s ostatnymi je pomala, ale mne to staci
-
Traktorista
Guru
-
Traktorista
Guru
pi*i, tohoto som si nikdy nevsimol, mam tolko roboty ze vzdy ked na nieco cakam tak robim ine veci, taze asi preto,..kobalt napísal:No vidis ja som mal 22 sec s Aritou 8x, zda sa mi to strasne dlho
kazdopadne dobry postreh, by ma zaujimalo koko maju konkurencne, napr drahsie plextory, resp TEAC, Pioneer, a este ze kolko maju shitne BENQi,
-
uplink
VIP
hmm no asi takto
[vsetko je vlastna skusenost
]
MSi - macka vo vreci...bud ide celkom obstojne alebo katastrofa, jedine retail sa oplati kupovat.
TEAC - rozumna cena/rozumny vykon, radsej retail. [tychto som mal najviac]
BENQ - byvaly acer, teraz katastrofa. Pokial to bol acer dalo sa...not anymore.
TOSHiBA - zabava na dva roky, potom zacne chcipat...[asi 3 modely :S]
PiONEER - velmo obstojne stroje, moze sa kupit aj bulk...
PLEXTOR - nieco ako mercedes medzi burnernmi, dobry background ale uz zacinaju povolovat, co je skoda.
SONY - preco vobec zacali vyrabat mechaniky?
skoro ziadne skusenosti [asi 4 romky [2x dvd 2x cd] cize nemam k tomu moc co napisat 
LiTE ON - geneticka chyba v informacnom inzinierstve...
LG - totalne dementna znacka, cele LG ale mechaniky im zatial idu dobre. Neznasam ich koli ich vadnym monitorom. Je to jedina firma, ktora ma rozmazane LCD monitory, co je uz na mna kapanek moc
. Inac mechaniky idu, ale vzivote by som to nekupil
. Inac ked niekto nece vyhodit vela prachov za burner tak toto dementne LGeeee
.
[skladam pcz]
MSi - macka vo vreci...bud ide celkom obstojne alebo katastrofa, jedine retail sa oplati kupovat.
TEAC - rozumna cena/rozumny vykon, radsej retail. [tychto som mal najviac]
BENQ - byvaly acer, teraz katastrofa. Pokial to bol acer dalo sa...not anymore.
TOSHiBA - zabava na dva roky, potom zacne chcipat...[asi 3 modely :S]
PiONEER - velmo obstojne stroje, moze sa kupit aj bulk...
PLEXTOR - nieco ako mercedes medzi burnernmi, dobry background ale uz zacinaju povolovat, co je skoda.
SONY - preco vobec zacali vyrabat mechaniky?
LiTE ON - geneticka chyba v informacnom inzinierstve...
LG - totalne dementna znacka, cele LG ale mechaniky im zatial idu dobre. Neznasam ich koli ich vadnym monitorom. Je to jedina firma, ktora ma rozmazane LCD monitory, co je uz na mna kapanek moc
[skladam pcz]