Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Drogy

Príspevok od používateľa mr_margera »

Ja teda osobne som sa nestretol, že by niekto potreboval sanitku po požití trávy, čo sa o chlaste nedá povedať. Maximálne tak niekto odflashoval na chvíľku, ale to je relatívne v pohode...to sa stáva niekomu, kto nevie huliť.
desannX
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa desannX »

Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...no hulit nevie...skúšal to prvý krát...ani ja som to ešte nezažil že by niekomu museli volať sanitku, ale stalo sa...marihuana ale nemusí byť až taká zlá ako sa to prezentuje v spoločnosti, ak porovnáme výjazdy sanitiek k zhuleným a ožratým, ale prečo je to potom zakázané? Nebolo by aj pre štát lepšie marihuanu legalizovať a potom na jej predaj samozrejme uvaliť nejakú vysokú daň, ako na alkohol?

mr_margera - a ostatné drogy? Myslíš že majú negatívne účinky alebo by si ich legalizoval? Ja sa v drogách veľmi nevyznám, takže viem len to čo mi bolo odmalička vštepované do hlavy, že všetky drogy sú zlé...
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No podľa mňa je to zakázané, lebo to všetci berú ako vstupnú bránu do pekla.. Ja osobne by som bol za dekriminalizáciu, čo ja viem, mať u seba tak 1g trávy, to je také normálne množstvo (pre mňa).
Ostatné drogy? neviem na čo myslíš, skús napísať konkrétnejšie.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...čo ja viem, teraz ma z toho množstva nič nenapadá, bez to ako že myslím všetky tie tvrdé drogy...kokain atď...
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Všeobecne - nie, nemyslím si, že drogy sú pre každého. Jednoducho človek skúsi, zistí, a posúdi najlepšie sám. Priznám sa ti, že ja som skúsil už asi všetko na čo si spomenieš.. Mám to proste v povahe, skúšať všetko nové. Je však pravda, že väčšinu vecí som skúsil iba raz, max. 2. Jednoducho mi ide o to, aby som si vytvoril na vec vlastný názor.
A teraz posúď sám, mám 22 rokov, študujem na VŠ, 3. ročník, bez problémov. Popri škole pracujem, v pohode to zvládam, frajerka poslúcha, rodina tiež, nemôžem si sťažovať. Aj voľného času mám relatívne dosť, rád si vyjdem do prírody, alebo zajazdiť na skate, prípadne na koncert, na párty... Podľa mňa som v pohode, čo myslíš? Vôbec ma nesere, že ma XY% obyvateľov SR označí ako feťák.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...ale aj sám tvrdíš že to nieje pre každého, ale ako má dotyčný zisitiť či to pre neho je alebo nie? Vyskúša a zistí že to pre neho nieje lebo už po prvej dávke je závislý...a teraz čo? Je z neho narkoman, napriek tomu že chcel len vedieť či to pre neho je alebo nie...mal si štastie, skúsil si to a nestal si sa závislý, gratulujem...ale čo ľudia, ktorí nemajú takú pevnú vôľu? Každý narkoman začínal tak že to chcel len skúsiť. A čo sa stalo? Zo skúšania bola závislosť...práve preto by som nikomu neodporúčal alebo ho nenáhovaral na to aby to "len" skúsil, pretože prvou dávkou to nemusí končiť...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Grim-Reaperka napísal:...ale aj sám tvrdíš že to nieje pre každého, ale ako má dotyčný zisitiť či to pre neho je alebo nie? Vyskúša a zistí že to pre neho nieje lebo už po prvej dávke je závislý...a teraz čo? Je z neho narkoman, napriek tomu že chcel len vedieť či to pre neho je alebo nie...mal si štastie, skúsil si to a nestal si sa závislý, gratulujem...ale čo ľudia, ktorí nemajú takú pevnú vôľu? Každý narkoman začínal tak že to chcel len skúsiť. A čo sa stalo? Zo skúšania bola závislosť...práve preto by som nikomu neodporúčal alebo ho nenáhovaral na to aby to "len" skúsil, pretože prvou dávkou to nemusí končiť...
Niesom velky odbornik v oblasti drog, skusal som len marihuanu (+salviu ale ta medzi bezny vyznam slova droga asi nespada). Ale ak ti niekto ponukne neaky divne vyzerajuci prasok a ty ho uzijes "lebo to chces skusit" tak si pre mna blbec a zasluzis si aby ti ten prasok znicil zivot.
Na druhu stranu, ked si pohladas informacie o vyhodach a nevyhodach tej ktorej drogy, trebars sa porozpravas s niekym kto ju skusal a rozhodnes sa ze ano tento stav chcem zazit a som si vedomy rizik tak preco nie? Kludne nech je to aj heroin.. Ked sa pustis do experimentovania s kokainom tak zrejme vies ze zavislost vyvolava a aj ked ti bude strasne fajn po prvom uziti tak to vies kontrolovat aby to do zavislosti neprerastlo. Ak nie tak si tu zavislost zasluzis.
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ak niekto skúsil raz a nepáči sa mu to, môžes si byť istý, že zavislý neostane, pretože neviem o tom, že po jednej dávke by niekto ostal závislý, resp. že je nejaká droga, ktorá by po prvom vyskúšaní robila takú závislosť. Ani heroín nie, takže toť moja odpoveď...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...takže obaja súhlasíte s tým že jednorázové užitie nejakej tvrdej drogy má svoje riziká?
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja určite, ale chcem zvýrazniť "tvrdej drogy". Ako vravím osobne som sa nestretol s tým, že by mal niekto problém pri prvom užití marihuany, hašišu.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Zhliadol som a odporucam takisto. Miestami to pripomina ZaitGaist :D ale je tam mnoho faktov co stoja za to.
/Sry begbeee, ale ja som tiez v zivote nepocul o sanitke pre niekoho kto to "prehnal" s travou.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

mr_margera napísal:Ja teda osobne som sa nestretol, že by niekto potreboval sanitku po požití trávy, čo sa o chlaste nedá povedať. Maximálne tak niekto odflashoval na chvíľku, ale to je relatívne v pohode...to sa stáva niekomu, kto nevie huliť.
No to je asi taký argument ako, že grcia ten čo nevie piť :)
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

myslíš, že človek čo odflashuje a za 5 sekúnd sa preberie a funguje normálne ďalej, je to isté ako keď grcia a má otravu alkoholom či ako?
CuCuu
Novice
Novice

Príspevok od používateľa CuCuu »

jááá len trávu :smt033 (asi rok apol bola na dennom poriadku, :!: ale už polroka som čistý :DD), dalej halucinogéénne hubičky a ALKOHOOL NONSTOP FKUSE :lol:
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Re:

Príspevok od používateľa Daedalus »

mi-chau napísal:WTF? Kanabis oznacene ako afrodiziakum a nie halucinogen?
samozrejme ze ganja nieje halucinogen ...
Precital som si len tak posledne 3 strany. Tuto temu som dlho ignoroval, ale zacnem to tu asi citat, da sa tu dobre zasmiat ...
Cyber
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Cyber »

čaute viete my poradit nejaké home drugs- domáce drogy lahko zohnatelné po ktorích bude človek hučat? tu je shop : botanic.sk/smartshop/sk/Entheogeny/Default.aspx?data=bW9kdWxlPWNhdGVnb3J5JmlkQ2F0ZWdvcnk9MQ%3d%3d
kde je na predaj pár prírodných halucinogenov ktoré sú legálne , rád by som skúsil napíšte čo viete budem vám velmi vdačný, može písat aj také čo sa dajú v pohode pestovat doma , ale v paneláku bo nebývam v rodinnom dome neco na balkone a tak... durman my neradte to poznám... xD Napr. poznám ešte taký kosmatec ale ten som nikde nezohnal ako hned k spotrebe ale len semienka, stavy po jeho užité sa podobajú ževraj k opiu a heroinu a bez závislosti. Ešte raz dakujem a pls nepojde sa písat všetko možné dakujem za rady cawte.
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Re:

Príspevok od používateľa hughito »

samozrejme ze ganja nieje halucinogen ...
Na to si ako prišiel ?
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Re: Re:

Príspevok od používateľa Daedalus »

hughito napísal: Na to si ako prišiel ?
Videl som ju na obrazku, a myslim si ze nieje ... :roll: Ty mi povedz ako si na to prisiel ze je to halucinogen ? Kolko slonov si videl ? no porataj rychlo, lol
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

pokial viem tak ganja sa medzi halucinogeny radi. Pozmenuje ti zmyslove vnimanie a to je imo definicia halucinogenu.
Ale mozem sa mylit, budem rad ked mi to upresnite..
Napísať odpoveď