Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
adox
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Facebook

Príspevok od používateľa adox »

DjBass: Diki moc
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

heker napísal:Nema niekto problem s m.facebook.com na mobiloch Nokia so Symbianom a vstavanym prehliadacom od Nokie? Casto sa mi stane, ze mi napise: Web: Casovy limit spojenia uplynul. Niekedy musim kliknut aj 5x, kym to nacita. Ine stranky problem nerobia.
skus si stiahnut Opera Mini, celkom slusny prehliadac, ziadne problemy s nim nemam :)
Stanquo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stanquo »

kde is mozem zmenit stredne meno ? kedysi som tam tu moznost mal , teraz je fuc :(
Prílohy
fbk.JPG
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Bol vydany novy Facebook Purity pre blokovanie kvizov a podobnych hluposti na Facebooku. Nova verzia pridava do whitelistu Google Picasa, takze sa zobrazuju fotky korektne, pridava vlastny zjednoduseny filter na zaklade klucoveho slova, verzie z pred par dni opravuju vela zmien. Nova verzia na stiahnutie tu: http://steeev.site50.net/fbpurity/
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...hojko - akurát včas. Mne teraz pred chvíľou prestal fungovať ten starý...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Pls, môže ma zakladateľ fan stránky kontaktovať pomocou PMky ?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

FailBook,dakujem neprosim
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

[urlhttp://www.dsl.sk/article.php?article=8822&title=]Facebook zväčšil fotky o 42%[/url]
Konecne, aj ked je to stale malo, no FB predsa nie je na image server, aj ked vela ludom je pohodlnejsie dat fotky na FB z toho dovodu, ze vela ich priatelov si to moze pozriet atd... Avsak podla mna je ten rozmer este stale maly, este by to chcelo zvacsit, najlepsie, aby ten rozmer bol aspon 1024px.
emsit
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa emsit »

Ludia ako si mozem pridat do profilu (na lavo do tej listy kde su priatelia..) vysledok nejakeho kvizu? :(
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Niekto sa smial, ked som napisal, ze facebook nici vztahy a podobne, no ako mozte vidiet, niesom jediny, ktory mal nanom len nervy :)
http://krimi.cas.sk/clanok/155075/ziarl ... booku.html
Este ze som to zabalil a bez najmensej potreby FB "abstinujem" uz par mesiacov :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Mam QIP Infium JadrisPack ktory je skvely kvoli protokolu facebooku... lenze to co mi na tom vadi je to ze v qip mi fb kontakty ukazuju online ovela viac ako na klasickej fb stranke... ktory pocet je teda spravny? :D ten na stranke, al. qip ? :D lebo napr. ked sa niekto z fb odhlasi tak dlho mi v QIP ukazuje, ze je online a potom po case ukaze, ze je necinny a tak to ostane... popritom je uz daavno offline... takze neviem co stym vlastne... :roll:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Skús nahodiť cez Jabber.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Tak, tak. Skús cez jabber a ak ani to ti nebude správne zobrazovať tak potom bude chyba zrejme na strane FB. Mne sa tiež častokrát stane, že naraz mi offnu piati ľudia resp. notifikácia na ploche mi to ukáže. Je to zrejme serverom...
eNeS
Light Professional
Light Professional

a ako si to nahodim cez jabber?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Ak máš vytvorený nickname na FB tak daj login v podobe [email protected], ako password daj heslo. Ak nemáš tak tvoj login je u32493203249034 (vymyslené číslo) a heslo ostáva. Server je logicky chat.facebook.com. Takto to aspoň mne funguje, poskúšaj. ;)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

http://www.facebook.com/help/?ref=drop# ... p?page=824
najdi si "How can I use Facebook Chat through my desktop chat client (eg., iChat, Adium, Pigdin)?"
Soviet napísal:Este ze som to zabalil a bez najmensej potreby FB "abstinujem" uz par mesiacov :)
kolko kamaratov/znamych ti uz nadavalo lebo sa s tebou tazko dohaduje? (je jednoduchsie sa dohodnut na fb kde je dost velka vacsina ludi ako volat s kazdym jednym clovekom)

pravda o Faceboku:
Kdo má FB jen proto, aby byl cool, je hňup. Kdo nemá FB jen proto, aby byl cool, je hňup. Kdo si myslí, že všichni mají FB jen proto, aby byli cool, je hňup. Kdo si myslí, že všichni, co nemají FB, jej nemají proto, aby byli cool, je hňup. Všichni ostatní hňupi nejsou.
eNeS
Light Professional
Light Professional

yazoo napísal:Ak máš vytvorený nickname na FB tak daj login v podobe [email protected], ako password daj heslo. Ak nemáš tak tvoj login je u32493203249034 (vymyslené číslo) a heslo ostáva. Server je logicky chat.facebook.com. Takto to aspoň mne funguje, poskúšaj. ;)
uz mi to ide fajn ;) diky... ale vzdy ked sa prihlasim tak mi vyskoci error ze jabber nema zalozky... to ma tak byt? neda sa to nejak spravit aby mi to nevyskakovalo?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Nestretol som sa s tým, neviem čo za klienta používaš ale asi ti nepomôžem keďže nemám Win.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

mirak2: Ani jeden :) Pred rokom ked nemal skoro nikto FB sa ako ludia dohodovali? Ludi, ktorych skutocne potrebujem mam stale na icq...A ver, ze prichodom FB sa nevytratili.
Ale opytaj sa aj seba..Vyhovuje ti viac, ked ta kazdy "otravuje" na FB, ze nejde mi toto, nemohol by si hento a podobne (chatom, plochou, spravami) a ked im povies, ze nemas cas a podobne, tak si ty ten zly? Ver, ze mne to zacalo liezt na nervy..Ludia, ktory skutocne chcu odomna nieco, tak si mozu predsa dat tu namahu a zdvihnut zadok od PC a vytocit moje cislo no nie? A ak ho nemaju,tak asi to tak ma byt :) Aspon ja som to tak vzdy riesil a aj budem..Tento cim dial viac neosobny styl zivota mi zacina liezt krkom..Ale zas kazdy ma iny nazor na tuto vec..

K tej pravde o FB: Pobavilo ma to, ale ja ho nemam preto, lebo ho nepotrebujem a cas viem aj rozumnejsie stravit..

Ale uz som tisko :P
Napísať odpoveď