sory za taku temu, ale neda mi to
//prepac leko
Podla mna je zas toto spravny pohlad. Nie je to iba zhltnutie faktov predhodenych psychiatrom. Ta scena s detmi na konci moze vyjadrovat iba predstavu hlavneho hrdinu a nemusi to byt realita. (meffisto iba odprezentoval psychiatrovu verziu, ktora vsak podla mna nemusi byt spravna, no to je ucelom filmu) Taketo neurcite konce sme si uzili uz v casoch X-Files, tam to bolo skoro v kazdom dieliprofik napísal:A co takto:Zit ako netvor - Uznat, ze je blazon a to, ze zabil svoju zenu je pravda a tak by sa pokladal za netvora.
Zomriet ako dobry clovek - Nehrat ich hru a a stat si za svojim, ze on to neurobil, ze oni z neho urobili toho sialenca a umriet.
Ja som to cele pochopil, ale podla mna tam sa da velmi vela polemizovat.
To s tým snehom si ako myslel?Polo-X napísal:... tak tam nepatril sneh...
rovnako ako si zablokoval spomienky na vraždu svojej ženy, rovnako si zablokoval aj spomienky na cely ustav? tadá? a premietal si tam vlastny vymysleny scenar, ktory sa mu zrodil v hlave ako obrana, proti krutej realite.lubo28 napísal:Pokiaľ viem,tak netrpel Alzheimerom alebo nejakou formou amnézie.Ako to,že mu neboli niektoré veci na ostrove povedomé.Veď tam žil 2 roky.Ako to,že si nespomínal na ošetrujúci personál(veď ich vypočúval a nikoho z nich nespoznal),na strážcov(veď niektorých vraj napadol),na lekára(pochybujem,že za tie 2 roky na ostrove prišiel do styku iba s tým doktorom,ktorý sa vydával za jeho partnera).