Re: Facebook
Alebo inými slovami si antiglobalista.
Ja si myslím, že je fajn ostať s ľudmi v kontakte takouto formou. Ak ťa nezaujíma čo robia tvoji známi tak to je druhá vec. Na druhej strane chápem, že niekedy sa na tom facebooku riešia fakt pi*oviny v tých statusoch. A takisto je to aj o dobrom "výbere" priateľov. A ešte jeden pohľad na vec. Ak budeš niekde v USA určite budeš kamarátom vyvolávať, že ako sa majú namiesto toho aby si prišiel na net a takto sa s nimi kontaktoval?
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ludia,
neviete niekto ako sa zrusi ta "skupina" v contakt liste .. co mam ja pod nazvom "Cancel"?
Je tam ze Edit ale to je len na pridanie ludi do toho kontakt listu, nie na vymazanie celeho listu ..
neviete niekto ako sa zrusi ta "skupina" v contakt liste .. co mam ja pod nazvom "Cancel"?
Je tam ze Edit ale to je len na pridanie ludi do toho kontakt listu, nie na vymazanie celeho listu ..
cawte, mam taky problem s fb, konkretne s fotkami, ktore sa mi nezobrazuju na hlavnej stranke, no mojje naste su, ale ked som sa skusal pozret z kamosovho konta tak takisto mu ich tam nezobrazili a ide len o fotky, statusy skupiny atd idu bez problemov, neviete poradit?
ako spravím aby sa mi video zobrazilo v profile (tam ako aj fotoalbumy)
vďaka za odpoveď
vďaka za odpoveď
-
audiotrack
VIP
dobré ráno
-
pishta
Light Professional
Je nejaka moznost pripojit sa na FB aj z normalneho mobilu jak SE K810i cez wap alebo tak ?
-
audiotrack
VIP
m.facebook.com
cawte dal som si spravyt na fb quiz The Top 5 List
no ked som dal vyhodnotit nic mi nezobrazi co stim moze byt skusal som ces chrome,opera,ex,mozilu a nic segre to ide nemozem mat neco blbo nastavene v ucte???
no ked som dal vyhodnotit nic mi nezobrazi co stim moze byt skusal som ces chrome,opera,ex,mozilu a nic segre to ide nemozem mat neco blbo nastavene v ucte???
-
hojko
Site Admin
Facebook Purity v poslednom case vydal par novych verzii, ta posledna je 2.8 a prinasa doriesene niektore funkcie a vyladenia. Stahovat mozete tu: http://steeev.site50.net/fbpurity/
to ma pomoct nepomohloD
-
Grim
Darca
...nie, to je pre ľudí, ktorí nemajú radi kvízy a tak ich blokujú...nie všetci majú čas na také hovadiny ako ty...
-
Old Dirty Bastard
Guru
pisať sem ohľadom toho, že ma problém s vyhodnotením debilného kvízu na facebooku, to je už silna káva
mať tak tvoje problémy..
akoze nechapem naco piste ked pisete od veci ja sa pitam preco to asi neje tak ak nekto vie nech nap[ise k veci a nie ako napriklad Old Dirty Bastard,Grim-Reaperka a jo dajte mi k- co ine viete nie ked vam napise niekto pravdu
-
audiotrack
VIP
v účte nemáš nič zle nastavané, je to chyba facebooku alebo konkrétneho kvízu
-
Grim
Darca
...alebo prehliadača...
sksual som aj ces ine pc a ties nic a kamoska na svojom mene skusala a vsetko v ohode jej slo
-
Grim
Darca
...bez urážky, ale to naozaj nemáš iné starosti?...
tak niektore kvizi su tam good na pobavenie a mam ine starosti neboj jak kazdy