LOST
Re: LOST
nikde nebolo povedane ze lod z konca piatej serie je black rock... predsalen jacob vravel ze uz na ostrove bolo vela ludi a jediny sposob ako sa tam dostat bolo vtedy lodou.. a co nechapes na tom ze je v dzungli??
Nechápem ako sa mohla da lod ocitnút v džungli..to by musela byt mega búrka kedže sa Black Rock v súčasnosti nachádza nekde uprostred ostrova.B3rET napísal:nikde nebolo povedane ze lod z konca piatej serie je black rock... predsalen jacob vravel ze uz na ostrove bolo vela ludi a jediny sposob ako sa tam dostat bolo vtedy lodou.. a co nechapes na tom ze je v dzungli??
ja už neriešim radšej nič aj tak sa tu polovica ludi do mna obuje a každy si to bude hajit svoju verziu
a okrem toho som si prečítal spoiler že ostrov je vlastne očista, kde idú všetci po smrti aby sa rozhodlo či pojdu do neba alebo do peklad, ak by to bola pravda, tak fakt škoda riešit detaily záhad
-
Old Dirty Bastard
Guru
ten dym bol len priklad, ale clovekom bol.Old Dirty Bastard napísal:ach, takúto jednoduchú otázku ti rád v kratkosti zodpoviem: nie je to totiž človek
-
Old Dirty Bastard
Guru
je rozdiel byť človekom a vyzerať ako človek. a pokiaľ naražaš na to, čim bol niekedy davno, keďže existuje už dlho, tak to tiež neviem odkiaľ máš, že bol s určitosťou kedysi vôbec človekom. ale hadame sa tu už o pejčovinach, peaceKybelvody napísal: ten dym bol len priklad, ale clovekom bol.
Ja len taký postreh dám. Drevená loď rozbila tu sochu na sračky, ale loď je v džungli bez väčšieho poškodenia ? 
Inak práve záhady urobili z toho seriálu to čo je, keď aspoň tie najhlavnejšie nevysvetlia tak ma pekne naserú, ale vyzerá to tak že od tohto dielu to už pôjde
Inak práve záhady urobili z toho seriálu to čo je, keď aspoň tie najhlavnejšie nevysvetlia tak ma pekne naserú, ale vyzerá to tak že od tohto dielu to už pôjde
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja som hlavne zvedavý ako by mohol black smoke ohroziť cele ľudstvo/svet (v serialy sa spomina, že ak ho richard nezastavi, všetci skončia v pekle), veď snáď nie je nezničiteľný a imho by si s nim už niekto len poradil (konečne by ta qwerty-ho americká armáda uradovala
)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Deviata cast bola pre mna strasne nudna. Ako tak citam, tak vam sa pacila, ale ja som sa minimalne do polovice strasne nudil a oznacil by som ju za jednu z najhorsich z celeho serialu, aj ked po polovici to uz bolo o nieco lepsie, aj tak velmi chaba cast pre mna. Je mozno fajn, ze ukazali aj co to zo zivota Richarda, ako sa na ostrov dostal, co robil, ale prakticky keby nieco taketo vobec neukazali, tak ma to ani nezaujima.
-
Soviet
Darca
Nova cast neviem neviem..Trochu nezazivnejsia umna..Cas sa krati a vypada, to, ze kazdy nieco organizuje..Fakt som zvedavy cim dalej viac, ako a co maju zalubom tvorcovia spravit do konca serialu.
ked si zvedavy, pozri si spoiler na lost.cz tam je dost zaujimavy popis co sa tyka epizod 10-16Soviet napísal:Nova cast neviem neviem..Trochu nezazivnejsia umna..Cas sa krati a vypada, to, ze kazdy nieco organizuje..Fakt som zvedavy cim dalej viac, ako a co maju zalubom tvorcovia spravit do konca serialu.
-
Soviet
Darca
No ver, ze ja som spoiler necital nikdy..Nerad si kazim radost na novu cast a prekvapenie pocas pozerania
Takze preto budem radsej cakat a pozerat poctivo ako do teraz
Len ide o to, ze 6 casti do konca a dejovo sa caka podla mna len na nejaky velky suboj..Takze neviem neviem..Necham sa prekvapit tak ci tak..